Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 286811 puta)
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
Ferdinand priznao veliku grešku

Stameni stoper Mančester junajteda i engleske reprezentacije Rio Ferdinand priznao je da je napravio veliku grešku što se nije odazvao na anti-doping test pre tri godine.

On je zbog takvog postupka kažnjen i morao je da propusti prvenstvo Evrope 2004.

"Glupo sam postupio i napravio veliku grešku", rekao je Ferdinand.

"Pokušao sam da ispravim grešku, ali mi se niko u savezu nije odazvao na pozive. Dva dana kasnije dao sam uzorak i bio čist. Bilo je kasno. Nisam pao u depresiju zbog toga. Znao sam da mogu da se vratim fudbalu. Ne želim da me vide kao žrtvu, već da ljudi znaju šta se tačno dešavalo", rekao je Rio.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
Tores hoće u Mančester junajted

Napadač madridskog Atletika Fernando Tores znatno je bliži prelasku u Mančester junajted, pošto je potpisao novi ugovor sa svojim klubom, u kojem je izlazna klauzuzla daleko niža.

Tores je bio glavna meta Junajteda prošlog leta, ali je Atletiko odbio da ga proda za manje od 35 miliona funti. Zahvaljujući novom ugovoru njegovo obeštećenje sada pada na 22 miliona, koliko je klub sa Old Traforda bio spreman da plati i letos.

Osim velikana sa severa za reprezentativca Španije zainteresovani su i londonski klubovi Arsenal i Čelsi, ali Tores daje prednost klubu Ser Aleksa Fergusona.

„Fernando bi najviše voleo da u Englesku ode u januaru, ali smatra da to sada nije realno, pa će verovatno sačekati leto. Njega veoma raduje mogućnost dolaska na Old Traford“, rekao je njegov bliski prijatelj u ponedeljak.

Tores ima 22 i po godine, a za nacionalni tim odigrao je već 34 meča i dao 13 golova.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N95
i sta mislite o porazu protiv arsenala? meni je krivo mislio sam da ce to biti rutinska pobjeda ali eto. mislim da u man utd fali jos jedan odbranbeni igrac kalibra ferdinanda i jedan pouzdani spic napadac. svisu oni igrali dobro protiv slabijih timova a kad je trebalo zaigrati protiv jaceg tima nista.
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E72
Imaš u odbrani Vidića i Hajncea koji nisu igrali od početka sezone, a evo vidiš da Tores možda dolazi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa to je ono o cemu sam govorio ranije. Kada budu igrali sa jacim timovima bice problema. Odbranu ne treba pojacati vec uigrati 4-5 igraca koji ce pocinjati svaku utakmicu a ne za svaku utakmicu menjati odbranu. Mislim da bi idealna odbrana bila: dva centralna igraca Rio Ferdinand i Vidic po desnoj spoljnoj da zaigra Braun a po levoj spoljnoj Evra (evantualno Silvestre ukoliko Evra nije spreman a i na osnovu starih zasluga). Vide se i nedostaci na sredini terena jer kada nema Gigsa onda Ronaldo prelazi na levu stranu a jedino resenje za desnu je Flecer za kojeg se mora priznati da jos nema veliki kvalitet. Takodje Oshei ne treba da igra veznog igraca trebao je odpocetka da igra Kerik (dok se Smit ne oporavi). Skols takodje je ostario i polako zakazuje tj. ipak je tesko za njega da izdrzi celu utakmicu na najvisem nivou. A u napadu se pokazalo takodje ono sto sam ranije navodio tj. ako Runiju nije dobar dan onda i klub lose prolazi. Takodje se videlo da fergi vise nema da ubaci nekog napadaca sa klupe koji bi malo pokrenuo igru kada gube ili igraju nereseno. Bilo je reci letos da ce doci Tores ili Adrijano. Cenio bih i kad jedan od nih dosao mada ne bi bilo lose da obojica pristignu. Kakav bi to bio napad. Morali bi igrati sigurno sa tri napadaca.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Konacno Torres!!! Sto se tice odbrane dok se oporavi Hajnze i Vidic bude spreman da videcemo onda kakva je to odbrana!!! I Oshea-u treba u rezerve a ne da igra u prvoj!!! Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e ljudi ajde neka mi neko da neki sajt gde se narucuju dresovi mancestera ali da nije njihov shop.molim vas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vidic i Hajnce konacno u prvih 11!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson k300i
Bilo je krajnje vreme
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung D500
reding-MU 1:1
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.