Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 299237 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
cek da izmjerim pa ce ti kazem
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Pele: Ronaldo mora još da se dokaže
AP

"Prvotimac Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo je dobar fudbaler, ali da bi moglo da se kaže da spada u grupu najboljih, moraće na ovim nivou da igra još najmanje dve godine", bila je izjava legende svetskog i brazilskog fudbala Pelea.

"Malo je rano već sada govoriti da je on jedan od najboljih igrača sveta. I Kaka igra odlično, a pre četiri ili pet godina imali smo priliku da gledamo velke igre Ronaldinja. Treba malo sačekati. Ukoliko Ronaldo u naredne dve-tri godine bude uspeo da održi ovu formu, to će biti druga priča", rekao je Pele, koji se nalazi u poseti Kataru.

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson nedavno je izjavio da Ronaldov talenat može da se poredi sa talentom koji su imali Pele i Maradona, ali slavni Brazilac misli da su takve ocene ipak preterane.

"I ja i Maradona smo osvajali svetska prvenstva i donosili brojne titule svojim klubovima, a za to je pored umeća potrebna i velika mentalna snaga. Zbog toga i kažem da je za Ronalda još rano davati takve ocene", kaže Pele.

Komentarišući odluku Dejvida Bekama da karijeru nastavi u Sjedinjenim Američkim Državama, Pele je rekao da nije siguran koliko je to dobro za bivšeg kapitena reprezentacije Engleske, ali smatra da je to odlično za promociju fudbala u SAD.

"Ne znam koliko je za Bekama to dobro, ali je to za Ameriku sigurno fantastična promocija fudbala. Franc Bekenbauer, Đorđo Kinalja, Karlos Alberto i ja smo pre tri decenije znatno doprineli razvoju fudbala u toj zemlji, a sada bi Bekam mogao da ga podigne na veći nivo", rekao je Pele, koji je sedamdesetih godina prošlog veka karijeru završio u Kosmosu iz Njujorka.

Velikan svetskog fudbala osvrnuo se i na nove zdravstvene probleme Dijega Maradone.

"Žao mi je što je ponovo u bolnici. Pre dve godine, kada je pokenuo jednu emisiju na televiziji, otišao sam da mu pomognem i gostovao sam u prvoj epizodi. Tada je bio odlično. Bio je potpuno oporavljen. Sada izgleda da ima problema sa alkoholom i zaista mi je žao zbog toga", rekao je Pele.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Solsjker se povlači sledeće sezone
Reuters

Norveški fudbaler Ole Gunar Solskjer najavio je da planira da odigra još jednu sezonu u Mančester Junajtedu pre nego što narednog leta okonča profesionalnu karijeru.

34-godišnji napadač, koji je na Old Traford stigao pre deset godina, rekao je za norveški list Verdens Gang da po odlasku iz Mančestera nema nameru da igra za bilo koji drugi klub.

Solskjer ima ugovor sa Mančester Junajtedom do juna 2008. godine, a za taj klub je u proteklih skoro 11 sezona postigao 126 golova.

"Ostala mi je još jedna sezona i nadam se da ću biti dovoljno dobar da se zadržim u prvom timu Mančestera. Operacija kolena na koju sam išao u martu prilično me je usporila, ali verujem da ću naredne sezone igrati mnogo bolje", rekao je Solskjer.

Norveški internacionalac je dodao da ima ponudu kluba da narednog leta, kada završi karijeru, preuzme neku funkciju u stručnom štabu Mančestera, ali je dodao da sada o tome ne razmišlja.

"O tome ću razmišljati narednog leta. Sada mi je jedino važno da se potpuno oporavim i da unapredim igru, kako bih naredne sezone mogao da budem ravnopravan član nadam se šampionskog tima", rekao je Solskjer.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Vida ce biti spreman za finale FA kupa

Vidic lift for United

Sir Alex Ferguson has been handed a major boost as he seeks the second treble success of his glittering career with news that central defender Nemanja Vidic could be fit for the FA Cup and a potential Champions League Final in May.

The Serbian international is recovering ahead of schedule after suffering a dislocated shoulder against Blackburn recently and club medical staff are confident he will be ready and match fit for the FA Cup Final against Chelsea on May 19 and the Champions League Final in Athens four days later, should United beat AC Milan to get there.

Izvor:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6610
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3510i
Jeeee!  Smile
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Posto je pidzoja vec objavio vest pogledajte samo kako je to Mondo preveo:

"Na sreću Mančestera, ali i selektora Srbije Havijera Klementea, oporavak će trajati kraće, pa se očekuje da Užičanin bude u sastavu tima za meč finala FA Kupa, 19. maja, odnosno u Atini četiri dana kasnije u borbi za trofej Lige šampiona."

Lele mlinko otpisali ti Milan...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6610
Sinoć sam gledao na BBC World emisiju Football Focus, rekose da se Vidić sledece sedmice (tj. ove sto pocinje za dva dana) vraća u proces treninga, a da je Geri Nevil izgleda vec fit
さよなら
« Poslednja izmena: 21. Apr 2007, 12:12:37 od Consigliere »
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Hvala Bogu da se decko oporavio!Pravi peh za MU bi bio da ne igra u finalu FA Kupa!
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Posto je pidzoja vec objavio vest pogledajte samo kako je to Mondo preveo:

"Na sreću Mančestera, ali i selektora Srbije Havijera Klementea, oporavak će trajati kraće, pa se očekuje da Užičanin bude u sastavu tima za meč finala FA Kupa, 19. maja, odnosno u Atini četiri dana kasnije u borbi za trofej Lige šampiona."

Lele mlinko otpisali ti Milan...  Smile

Ko je ta budala da otpise Milan.... Smile

edit:vidim da si me zajebao,procitaj staa ovde pise:
Citat
The Serbian international is recovering ahead of schedule after suffering a dislocated shoulder against Blackburn recently and club medical staff are confident he will be ready and match fit for the FA Cup Final against Chelsea on May 19 and the Champions League Final in Athens four days later, should United beat AC Milan to get there.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2007, 12:20:31 od mlinko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.