Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 268849 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E72
Nikad mi se nije sviđao Kristijano, previše je nakurčen za moj ukus...
A mislim da će u Junajted stići Mamodu (ili kako se već zove) Diara iz Liona Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moze se i bez njega, postoji mogucnost da dodju Michael Carrick (Tottenham), Juan Roman Riquelme (Villarreal), i Franck Ribery (Marseille). To bi vec bila pojacanja, a sto se tice Ruud-a Glajzeri vrse pritisak na Alexa Fergusona da se pomiri sa Ruud-om.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
......... Juan Roman Riquelme (Villarreal), i ........
Smile aj proveri ovaj poatak jos stotinak puta, vrlo je znacajan  Smile
Sto se Ruda tice mislim da se mjemu lako moze naci zamena, ionako ne blista vise kao nekada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone 3Gs
Mančester: Ronaldo nije na prodaju

Engleski premijerligaš Mančester junajted obajvio je da ne namerava da proda portugalskog internacionalca Kristijana Ronalda.

"Ne postoji mogućnost da prodamo Kristijana Ronalda. On je jedan od najboljih mladih igrača sveta i to će dokazati u našem klubu", saopštio je Mančester junajted.

Predstavnik najpopularnijeg engleskog tima naveo je da portugalski as ima ugovor do 2010. godina i da zato uprava kluba nije saslušala ni jednu ponudu, kao i da klub ne zanima činjenica da je on trenutno medju najnepopularnijim ličnostima u toj zemlji.

Engleska javnost najviše zamera Ronaldu što je na četvrtfinalnoj utakmici Svetskog prvenstva u Nemačkoj, u duelu izmedju Portugalije i Engleske "nagovorio" sudiju da da crveni karton Vejnu Runiju.

Nakon tog meča 21-godišnji Portugalac je na udaru svih engleskih medija, a neki su mu otvoreno pretili ukoliko se vrati na Ostrvo.

Ronaldo je zbog te atmosfere, još tokom šampionata u Nemačkoj najavio da će napustiti Mančester junajted i rekao da želi da predje u Real Madrid ili Barselonu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
MU: "Ronaldo nije na prodaju"

Engleski fudbalski premijerligaš Mančester junajted saopštio je da portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo nije na prodaju.

"Klub može da potvrdi da ne postoji mogućnost da se Kristijano proda. On je nedavno potpisao novi ugovor do 2010, i klub očekuje da igrač poštuje taj ugovor u potpunosti. Klub ne želi da čuje nikakve ponude za Ronalda", navodi se u saopštenju.

Britanski mediji su tvrdili poslednjih dana da Ronaldo želi da napusti klub pošto su ga delimično okrivili za isključenje saigrača Vejna Runija sa četvrtfinalne utakmice Svetskog prvenstva Portugal - Engleska.

Mediji su tvrdili i da će Ronaldo preći u Real Madrid i citirali da novi trener španskog tima Fabio Kapelo želi 21-godišnje krilo u svom timu.

"Mančester junajted se ne bavi prodajom najboljih mladih igrača", piše u saopštenju.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N86
Hajnce ne želi da napusti Mančester

Odbrambeni igrač Mančester Junajteda, argentinski reprezentativac Gabrijel Hajnce, izjavio je da ne namerava da napusti redove slavnog engleskog kluba, bez obzira na primamljive ponude koje su na njegovu adresu stigle iz Španije.

"Mančester Junajted i menadžer Ferguson su bili veoma korektni prema meni dok sam prošle sezone odsustvovao sa terena zbog teške povrede kolena. Ukoliko me i dalje žele, rado ću ostati u klubu", rekao je Hajnce.

Britanski mediji tvrde da je Real Madrid spreman da izdvoji 10 miliona funti (18,4 miliona dolara) za prelazak 28-godišnjeg Argentinca na stadion Santjago Bernabeu.

"Čuo sam da me žele iz Španije i počastvovan sam što je za moje usluge zainteresovan klub kao što je Real. To je veliko priznanje i profesionalno zadovoljstvo", naglasio je Hajnce.

Taj fudbaler je pokidao ligamente kolena na utakmici Lige šampiona protiv Viljareala u septembru prošle godine, a na teren se vratio tek 10. juna, na početku prvenstvu sveta u Nemačkoj, kada je zaigrao za reprezentaciju Argentine protiv Obale Slonovače.

Hajnce je prešao u Mančester Junajted juna 2004. godine iz Pari Sen Žermena za sumu od 6,9 miliona funti (12,7 miliona dolara).

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

It Is I Le Qlerc

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3878
Zastava Jagodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Samsung Note 8
Video sam na nekom sajtu da ce Cristiano Ronaldo biti pozajmljen Barseloni na jednu sezonu.

Manchester ce kupiti: Senna(Villarreal) , Kuszczak(poljski golman) , Mascherano(Corinthians) , Torres(ako Ruud ode) , Kerlon(Cruzeiro)-kazu da igra kao Ronaldinho

Riquelme nece doci.Mnogo je on spor za premijer ligu.Ni Ribery nece doci.On ce ove godine u Lyon. A sto se tice Carrick-a: Totenhem je trazio 15 mil. funti za njega, Manchester ponudio novac,a ovi odbili pa sad traze 20 mil. Za taj novac mogu da dovedu mnogo boljeg igraca od njega npr. Gatusso ili Pirlo za koje su isto zainteresovani. Moze da se desi i da kupe obojicu

A iz kluba bi trebalo da odu Ruud u R.Madrid ili Bayern, Silvestre u Lyon, Quinton Fortune nece da produzi ugovor, i Giggs bi trebalo da ode u Celtic

Sledece sezone startnih 11:

----------------------Van der Sarr-------------------------
Neville------Ferdinand------------Vidic--------------Heinze
Pirlo--------Mascherano-----------Gatusso--------------Park
-------------------Torres-------Rooney---------------------

Izmene:

-Kuszczak
-Evra
-Brown
-Senna
-Kerlon
-Scholes
-Saha

Posebno obratite paznju na Djuzepea Rosija. Prosle sezone igrao je za prvi tim Manchestera samo u kupovima.A za rezervni tim igrao tridesetak puta, i dao dosta golova. Ove sezone ce ga cesce ubacivati u prvi tim

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E72
Postoje šanse da Pirlo i Gatuzo dođu samo ako Milan ispadne u Seriju B
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Kristijanu Ronaldu orden

Portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo odlikovan je u rodnom gradu ordenom koji se dodeljuje za posebna dostignuća.

Predsednik regionalne vlade ostrva Madera Alberto Žoao Žardim predao je orden krilu Mančester junajteda na ceremoniji u većnici grada Funšala.

"Velika je čast za Maderu da ima mladog čoveka kao što je Kristijano Ronaldo i velika je čast za lokalnu vladu da može da poželi dobrodošlicu najslavnijem čoveku Madere", rekao je Žardim.

Kristijano Ronaldo je na nedavno završenom Mundijalu učestvovao u incidentu sa svojim saigračem iz Mančester junajteda Vejnom Runijem, posle koga je engleski reprezentativac dobio crveni karton. Engleska štampa okomila se potom na Ronalda, a publika mu je zviždala na svakoj utakmici.

"Moj dragi Kristijano Ronaldo, ono što je važno je ono što jesmo i što znamo da jesmo, bez obzira šta novine pišu o nama", rekao je Žardim.

Ronaldo se zahvalio na priznaju: "Važno mi je da budem priznat u svom gradu", rekao je 21-godišnji igrač.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Ferguson potvrdio želju Holanđanina da ode

Menadžer Mančester Junajteda, Ser Aleks Ferguson, potvrdio je britanskim medijima da je holandski reprezentativac Rud van Nistelroj na startu priprema obavestio čelnike kluba da želi da napusti ekipu sa "Old Traforda".

- Videću šta će na njegovu želju odgovoriti naš izvršni direktor Dejvid Gil. Izgleda da su za Rudove usluge zaineresovani Real Madrid i minhenski Bajern, ali još je rano za iznošenje detalja u vezi sa tom pričom, rekao je strateg Mančester Junajteda o igraču koji je po dolasku iz PSV Ajndhovena na 218 nastupa postigao 150 golova.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.