Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ManUtd - Manchester United  (Pročitano 269733 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500

Smile Smile Smile Smile messi deco ronaldinjo xavi guly izvini jesi rekao da je najbolji po imenima  Smile Smile Smile Smile

Messi - svaka njemu čast, meni osobno jedan od najdražih igrača momentalno, ali mali je nakon povrede daleeeko ispod svog potencijala, a inače pozicija na kojoj on igra u Milanu uopće ne postoji, jer Milan igra bez takvog klasičnog krila
Deco - po čemu je to on bolji, korisniji, uspješniji od Pirla? Nit je brži, nit je jači, nit je agresivniji... tehnički možda malo bolji, ali Pirlo ima bolje dugo dodavanje, bolje čita igru... mislin da je najpoštenije reć da su otprilike jednaki
Xavi - ako se gleda uloga defanzivnog veznog igrača, Gattuso je tu bolji od njega. Ako se gleda uloga ofenzivnije orjentiranog veznog igrača, Seedorf (u punoj formi) je tu bolji od njega.
Giuly - ma nemoj me zajebavat molin te... daj uozbilji se
Ronaldinho - Kaka.. stvar ukusa. Meni je draži Kaka.

Alternativa Milanovome veznome redu? Misliš od momčadi u ovoj sezoni? Hm hm hm hm... pa možda Essien, Lampard, Makelele + Robben kao (polu)krilo

Ali teško je radit takve usporedbe... jer vezni red dosta ovisi o odabranoj taktici, formaciji, učinku obrane i napadača...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710
Ovo je bilo neverovatno....  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@st faca Pa bratew moj ako je tesko praviti takva poredjenja,znaci da presudjuju nijanse i da je sve to relativno. .a ako gledas stvari tako onda m,ozes reci u pravu si ili gresis. . a nikako da kazes da sam izvalio. . zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Citat
Messi - svaka njemu čast, meni osobno jedan od najdražih igrača momentalno, ali mali je nakon povrede daleeeko ispod svog potencijala, a inače pozicija na kojoj on igra u Milanu uopće ne postoji, jer Milan igra bez takvog klasičnog krila

Poslednji El Classico, apsolutni Messijev vrhunac dosadašnje karijere, bio je posle povrede...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
ma da, to je istina

ali opet - moraš i ti priznat da je izjava "Milan ima najbolji vezni red na svitu" ipak provala, ako se u obzir uzmu očajni rezultati i katastrofalna igra Milana ove sezone... a ne kaže se bez veze da se u nogometu utakmice dobijaju i gube na sredini terena, zar ne?  Smile

Poslednji El Classico, apsolutni Messijev vrhunac dosadašnje karijere, bio je posle povrede...

Ima je on i boljih utakmica, ne bi reka da je to bija vrhunac karijere.... A na zadnjem derbiju Barca-Real on je bija strijelac, ali ne i graditelj akcija (dakle, odigra je ulogu napadača, a ne veznog igrača)... nadalje,  prije i posi te utakmice opet ga nije bilo nigdi....i na kraju, u sustavu igre kakav koristi Milan nema Messijeve pozicije klasičnog krila, tako da se ne može pronać Milanov "pandan" Messiju

Ponavljan - to je mlad igrač, i oscilacije u igri su normalna stvar. Po talentu, potencijalu i znanju mali Messi je vrh vrhova, možda jednog dana i najbolji igrač svita... ali sada to još nije.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2007, 23:04:14 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Glupo je pricati o imenima, bitno je dejstvovanje na terenu a Milanovih "carobnjaka" nema nigde. Ne stvaraju prilike u ofanzivi, u defanzivi slabo kvare igru protivnika i primaju mnogo golova, odbrani je vec istekao rok trajanja a napad je jedva vredan pomena.
Mislim da imaju minimalne sanse da urade nesto sutra, prejak je Bayern da bi ispustio 2:2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma da, to je istina

ali opet - moraš i ti priznat da je izjava "Milan ima najbolji vezni red na svitu" ipak provala, ako se u obzir uzmu očajni rezultati i katastrofalna igra Milana ove sezone... a ne kaže se bez veze da se u nogometu utakmice dobijaju i gube na sredini terena, zar ne? Smile
Ma sve to stoji ali pazi ja kad gledam ovako:

Gattuso-Brave hearth najpozrtvovaniji i najsrcaniji igrac uz Duljaja koga sam gledao. . . .
Pirlo-tele dirigovane duge i kratke lopte,cesto on na terenu vidi nesto sto ja ne vidim na televizoru. . .
Seedorf-stvarno njegovi uspesi i samo njegovo ime iziskuje veliko straho-postovanje svim timovima
Kaka-Madjionicar,igrac neverovatnog poteza. . . .

Mislim ja kad vidim ova imena nije mi svejedno. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
a čuj... nije nikome svejedno kad vidi ta imena

Ali onda pogledaju njiihove utakmice ove sezone - pa in je odma puno puno puno lakše  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Strah i trepet, a svi ih cukaju.  Smile Smile Smile  Pricate nebuloze, mozda bi kidali na Football Manageru ali ovo je realnost i oni tu ne mogu da se sastave.

Citat
Gattuso-Brave hearth najpozrtvovaniji i najsrcaniji igrac uz Duljaja koga sam gledao. . . .

Smile Smile Smile Ne verujem sta citam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@st faca Ma dobro na ranjenog lava i zec dize kurac. . . Smile

Videces nas sledece sezone. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.