Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 65928 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Хвала Панини. Мрзело ме а и имам посла.  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
republike su imale pravo na samoodređnje a ne narodi

srbi su bili konstitutivan narod ali ne u daytonskom smislu nego kao ravnopravni građani sa svim ostalim građanima (manjinama i većinama) što su mogli artikulirati i na referendumu

referendum je prošao, mi se osamostalili, međunarodna zajednica priznala (što sigurno ne bi napravila da nije bilo pravnog uporišta)

vi se pobunili, mi se oslobodili, vi se naljutili i otišli i zato vas je 4,5% a sigurno će se dosta ljudi vratiti pa će vas biti i više, zapravo su otišli i neće se vratiti samo oni koji su vas bunili i zavadili sa nama a takvi, ruku na srce ni vama ne trebaju
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

srbi su bili konstitutivan narod ali ne u daytonskom smislu nego kao ravnopravni građani sa svim ostalim građanima (manjinama i većinama) što su mogli artikulirati i na referendumu

referendum je prošao, mi se osamostalili, međunarodna zajednica priznala (što sigurno ne bi napravila da nije bilo pravnog uporišta)

vi se pobunili, mi se oslobodili, vi se naljutili i otišli i zato vas je 4,5% a sigurno će se dosta ljudi vratiti pa će vas biti i više, zapravo su otišli i neće se vratiti samo oni koji su vas bunili i zavadili sa nama a takvi, ruku na srce ni vama ne trebaju

Осврнућу се само на признање Хрватске, мимо међународног права. Касније су и земље ЕУ признале да је признање Хрватске било преурањено, исхитрено - али прошао воз...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+

E da je sve bilo tako lako i kao sto ti kazes.... Smile Smile Verovatno su ti ljuti i koji su otisli oni momci od 11,12 godine,starci,zene.... Smile Smile Nemoj pricati nesto sti ni sam ne verujes  Smile Smile "takvi, ruku na srce ni vama ne trebaju" je tvoja recenica samo sto si mislio da vama Srbi uopste ne trebaju.Tad bi bio iskren  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
znači zemlje eu su priznale hrvatsku, ničim prisiljene, pa su onda izjavile da je to bilo ishitreno -  Smile Smile Smile Smile

a di si ti to pročitao? vesela sveska? Smile

bora: meni srbi trebaju isto ko i tebi hrvati - što je pjesnik htio reći???
meni ne smetaju - ako si to mislio
a znaš kako su djeca i starci plašljivi - netko dotrči, sav zadihan i viče bjež te eto ustaša kolju sve redom i šta će nego na traktor i bjež u srbiju, sad vide da su ih plašili bezveze i polako se vraćaju
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
znači zemlje eu su priznale hrvatsku, ničim prisiljene, pa su onda izjavile da je to bilo ishitreno -  Smile Smile Smile Smile

a di si ti to pročitao? vesela sveska? Smile

bora: meni srbi trebaju isto ko i tebi hrvati - što je pjesnik htio reći???
meni ne smetaju - ako si to mislio
a znaš kako su djeca i starci plašljivi - netko dotrči, sav zadihan i viče bjež te eto ustaša kolju sve redom i šta će nego na traktor i bjež u srbiju, sad vide da su ih plašili bezveze i polako se vraćaju
Pa znas kako.Ja sam takav da meni niko ne smeta dok mene ne vredja i ugrozava,nebitno dal je Hrvat,Albanac ili Kinez....Vi morate nauciti da budete mnooogoo tolerantniji  Smile Kod nas ima ektrema koji vicu :"Ubi zakolji..."ali to je veruj mi jako mali broj(da ne racunamo navijace na utakmici koji bi se tukli sa bilo kim nezavisno od nacije ) Smile
Meni  jako smesno zvuci ta prica Sanadera da on nas uci o postovanju manjina.Nek dodje u Vojvodinu pa nek uci kako zive manjine zajedno.Mani me price Canka koji prica bajke za malu decu o ugrozenim pravima.Treba pitati narod dal ih neko maltretira a  ne debelog demagoga koji se u zivotu bavi jedino lupetanjem gluposti  Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2007, 12:33:51 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

mi se naljutili pa otišli  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

kakvu vi kvazi istoriju (povjest) učite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Meni  jako smesno zvuci ta prica Sanadera da on nas uci o postovanju manjina.Nek dodje u Vojvodinu pa nek uci kako zive manjine zajedno.Mani me price Canka koji prica bajke za malu decu o ugrozenim pravima.Treba pitati narod dal ih neko maltretira a  ne debelog demagoga koji se u zivotu bavi jedino lupetanjem gluposti  Smile

šta da upitamo možda Šiptare kako su uživali u statusu manjine kod vas???? : Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Toliko im je bilo loše, da im se broj uduplirao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Toliko im je bilo loše, da im se broj uduplirao.

Eh da se vas pitalo što bi im se broj poduplao... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.