Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 66468 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ovi sto su 'teli i dobili nezavisnu drzavu su i dalje na forumu  ....  Smile u cemu je problem mazohizam, nostalgija
Rekao sam sto puta (u svoje ime) ... Ovdje sam po "partijskom zadatku"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
 Smile tvoja partija (jel imas program te partije ? ) nema forum

ovi sto su 'teli i dobili nezavisnu drzavu su i dalje na forumu .... Smile u cemu je problem mazohizam, nostalgija

Nema problema sve je odlicno...samo Mosko napravi sebi forum,pa onda tamo mozes da fino u pravilima napises tko gdje smije da pise i u koje vrijeme..

neka fala uopste mi nije cilj da bilo kome pricam gde sme i kada da pise...

meni samo nije jasno.. 'teli ste nezavisnu drzavu, i dobili je "vasom voljom" to cesto isticete u postovima cak ste imali i domovinski rat (koji je po vama legitiman) protiv srba   ... a sada dolazite na forum gde su srbi i diskutujete, caskate, druzite... ako niste teli sa nama drzava sto gubite vreme ovde ...

posle onoga sto se desilo na pamet mi ne pada da idem po vasim forumuma (da vas pljujem, svadjam se, plazim ) i sada kao nesto pricam sa vama ... mislim ako niste hteli da zivite sa nama sta sad ocete  Smile idi lepo druzi se sa hrvatima ... ovako samo produzavas agoniju sebi...

malo glupo da nekog odbacis po vama legitimno zbog rasnih, ideoloskih i istoriskih razlika i sada kao diskutujes sa tim istim koga si odbacio  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Smile tvoja partija (jel imas program te partije ? ) nema forum

ovi sto su 'teli i dobili nezavisnu drzavu su i dalje na forumu .... Smile u cemu je problem mazohizam, nostalgija

Nema problema sve je odlicno...samo Mosko napravi sebi forum,pa onda tamo mozes da fino u pravilima napises tko gdje smije da pise i u koje vrijeme..

meni samo nije jasno.. 'teli ste nezavisnu drzavu, i dobili je "vasom voljom" to cesto isticete u postovima cak ste imali i domovinski rat (koji je po vama legitiman) protiv srba   ... a sada dolazite na forum gde su srbi i diskutujete, caskate, druzite... ako niste teli sa nama drzava sto gubite vreme ovde ...

posle onoga sto se desilo na pamet mi ne pada da idem po vasim forumuma (da vas pljujem, svadjam se, plazim ) i sada kao nesto pricam sa vama ... mislim ako niste hteli da zivite sa nama sta sad ocete  Smile idi lepo druzi se sa hrvatima ... ovako samo produzavas agoniju sebi...

malo glupo da nekog odbacis po vama legitimno zbog rasnih, ideoloskih i istoriskih razlika i sada kao diskutujes sa tim istim koga si odbacio  Smile

Neshvatam te...to sto mi i svi ostali nismo htjeli vise drzavu zajedno sa vama znaci po tebi da trebamo sve kontakte da prekinemo da zaboravimo da smo susjedi,po meni to nije tako. Cesto sam u Srbiji,i nemam problema sa Srbima ili Srbijom samo ovdje dolazimo da diskutujemo da gledamo sta drugi o nekim stvarima misle,a nedolazimo barem ne ja da zagovaram neku novu Jugu...Mosko po tebi znaci sve drzave u okolini BiH,CG,Makedonija,Slovenija i Hrvatska nebi trebale vise da uopce imaju ista sa Srbijom,ako tako mislis ok za tebe...ti i nemoras da se druzis ili razgovaras sa drugima,nitko te na to negura. I da po meni ce domovinski rat uvijek biti legitiman, i naravno htjeli smo nezavisnu drzavu,i Srbi su to htjeli samo da ta Srbija obuhvata jos djelove Hrvatske,Bosne,CG i jos drugih zemalja..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

... meni samo nije jasno.. '
Smile
Opet, reći ću u svoje ime :

Znatiželja ... "šta vaša strana"  misli o nekim nazovi temama u kojima se spominje i Srbija i Hrvatska
Ja, konkretno,  NE  ulazim u strogo / tipično Srpske teme ... niti me zanimaju - niti se razumijem u iste ...

Forum (i vaš i naš) služi za razmjenu mišljenja, teorija, ponekad i tvrdnji ... 

ISTO vrijedi i za cca. 30-35 % Srba na HR forumima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
u sustini vi bi da se druzite... i dobro zezate.... i da budemo dobri susedi ko zemlje Smile

Srbi su to htjeli samo da ta Srbija obuhvata jos djelove Hrvatske,Bosne,CG i jos drugih zemalja..

jok pali... ne treba mi da imamo nikakve odnose ....
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Eno Sanadera na TV - u sav se zajapurio od branjenja hrvatskih "domoljuba" u Oluji za koji kaže da je akcija izvedena sa čistom perfekcijom.
« Poslednja izmena: 29. Maj 2007, 20:04:45 od Markoski »
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
u sustini vi bi da se druzite... i dobro zezate.... i da budemo dobri susedi ko zemlje Smile

Srbi su to htjeli samo da ta Srbija obuhvata jos djelove Hrvatske,Bosne,CG i jos drugih zemalja..

jok pali... ne treba mi da imamo nikakve odnose ....

Vidis,ovdje mogu da naucim kako se treba odnosit prema "vama" kod nas  Smile...Na ovom forumu ili se svi maksimalno kurce ili su tu jednostavno "posebni" ljudi...Ja ne mogu i ne zelim vjerovat da ste svi takvi  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
pa mi ni sada ne mozemo kod vas (potpuno slobodno) .. nismo mogli ni pre tako da nista novo nisi naucio, mozda si samo zaboravio.. ali to vam je u genima setices se ti ... to ti je ko voznja bicikla nikad ne zaboravljas  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ne mozete slobodno dizat "tricu" po gradu,palit,rusit i pjevat "klat cemo Hrvate"...To ne mozete niti cete vise moci Smile..."Normalni" mogu zivjet normalno  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ne mozete slobodno dizat "tricu" po gradu,palit,rusit i pjevat "klat cemo Hrvate"...To ne mozete niti cete vise moci Smile..."Normalni" mogu zivjet normalno  Smile

Tako je... nema vise slobo salji salate...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.