Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 66540 puta)
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
     Ne razumem vašu potrebu, sada kad se rat, hvala Bogu, odavno završio, da se prepucavate sa Srbima na srpskom forumu... ja sam uvek za "mir,brate,ljubav". Ali, nije mi jasno, šta neki pokušavaju? I onako je tema ...zna se kako već ide.
         I da vas podsetim da ima i Hrvata u Vojvodini, oni jesu manjina i mogli bi da nastavimo da pričamo gde je tolerancija veća i da polemišemo da li Srbija treba da uči o pravima manjina od Hrvatske ili ne! Dakle, možemo da poredimo prava manjina vaše i naše nacionalnosti.
       Mene uopšte ne interesuju ratne priče i busanje u grudi bilo koje strane. Često su me na ovakvim zajedničkim temama više nervirali Srbi od Hrvata. Ali, neki od vas, Hrvata stvarno dosađuju. Kažem, neki, čast izuzecima.

nikad tu ljubavi neće biti jednostavno je tako, možemo se slagati tj podnositi" ali nikad tu ljubavi biti neće, i tako i treba

Kako Blackie nece biti kada se opet udaju i zene Hrvati sa Srpkinjama i obrnuto...ima ljubavi tamo gdje mrznje nikada i nije bilo!

ne pričam o individualnim situavijama, već o tome da se dve nacije "ponovo" zavole o tome nema ni govora, ovako će biti još 100 godina najmanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Umorni, zar sam ja kriv što se ti i Nikola svađate ?

A da je zabavno, jeste.

Pa i vi Hrvati ovde na Bureku uživate u srpskim svađama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
šta pričaš ti?

kojih godina? što su to hercegovci molim te učinili? koliko je tajkuna hercegovaca? koliko novinara? koliko ministara? izabrali ste račana pa jel se stanje popravilo? koliko je hercegovaca u zločinačkoj organizaciji? ko je u zločinačkoj? jel general zagorac hercegovac? zar bi ja sad trebao mrziti zagorce?

ajde mi to odgovori

mirek: to je bila naša mala predstava
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ne pričam o individualnim situavijama, već o tome da se dve nacije "ponovo" zavole o tome nema ni govora, ovako će biti još 100 godina najmanje

1985 kada sam iz Nemacke ulazio u Francusku,naišao sam ma veliki grafit ispisan Nemci ovde niste dobrodošli,vreme je cudo sve se to izmeni ko od šale!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Evo ga opet...

Narod sa sa više pripadnika u nekoj državi = većina
Narod sa manje pripadnika u nekoj državi = manjina

To ti je razina formalne logike koju savladava 10-godišnje dijete...

Očito je Srbima riječ "manjina" neprobavljiva... oni žele bit ili većina ili konstitutivni... nikako manjina... Srbin vjerovatno nikad neće da prizna da ima mali penis. Ne. Nikako. Njegov penis nije mali, njegov penis je konstitutivan.

Svašta.

Речник правних израза па учи!

Зато и јесте зликовци. Јер сте хтели гледати Устав како вам се ћефне.
Само будала може да пореди правни израз конститутивни са изразом национална мањина. Само будала и злочинац.

Зато Тигер не можеш поредити Србе и шиптаре!
Понављам Република Хрватска је једнако била и српска и хрватска! Жао ми је ако вам се тај факат не свиђа али тако је.

Ако сте и хтели да се одцепите онда су на то имали право и Срби из Хрватске јер јесу имали иста права као и ви!

Остало је свима познато. Успели сте у свом науму највише захваљујући нама самима и сад идемо даље али не можете ме убедити (као што је вас хрт убедио) да сте са пуним правом урадили шта сте урадили. Много сте се бре упрљали у тим догађањима и нормалном Хрвату је тешко због тога и каје се.

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa i vi Hrvati ovde na Bureku uživate u srpskim svađama.

@umorni

Smiri se ...
 Nemam namjeru filozofirati o tome
« Poslednja izmena: 29. Maj 2007, 15:39:21 od Dinamo-ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
miroslave: stvarno nije uredu napunio si jadnog nikolicu a ti sa strane smiješ se i uživaš

Nisam ja povodljivac pa me miroslav nahuškao , ja sam imao potrebu da ti se obratim s obzirom na ogroman broj tvojih kretenskih postova , ja ne želim da ti govoriš u ime Hrvatske ,ti možeš govorit u ime svoga rodnog kraja , a to nije Hrvatska ma koliki ti katolik bio , a i to sa katoličanstvom je upitno jer podržavat Jasenovac se kosi sa svim moralnim , ljudskim i civilizacijskim razumom u normalna čovjeka .

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Baš bih voleo da mi neko od Hrvata kaže ako posecuje Hrvatske forume imal tamo ucesnika Srba?I kako to izgleda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Baš bih voleo da mi neko od Hrvata kaže ako posecuje Hrvatske forume imal tamo ucesnika Srba?I kako to izgleda?

Evo, ja ću da ti kažem -- jedna poruka glasi : najbolji je Srbin kad spava - kao zaklan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ima ... statistički, oko 30 %
Kako izgleda ?
Idi vidi sam ... Moderatori manje brišu nego ovdje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.