Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 66566 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Stvarno, Hercegovci, vratite se pod kamen  Smile pa farbajte košulje do sutra. Inače, ovu foru sam čuo od kuma koji je rođen iz mešovitog srpsko-hrvatskog braka. A za Srbe Hercegovce nema ništa lepše reči. U stavri, na njih su se i odnosile. Pa, neinformisanost je uvek opasna. Odatle dolaze najveći "rodoljubi" i "domobrani".  Smile ..umorni, ako nećeš da izgledaš totalno jadno i iskompleksirano jer si se dohvatio srpskog foruma da širiš svoje ideje... spasi čast svojih crnih košulja i pali na neku neobaveznu temu... možeš da se ugledaš na naše "pametnjakoviće", pa i ti da postaviš temu tipa..."Slušate li srpske izvođače" ....  Smile ...a sve nešto mislim, da bi se tvoj tip Hrvata super družio sa srpskim radikalima iz Hercegovine... Mislim da ste se i zaljubili jedni u druge, samo vas je sramota da priznate  Smile

kako si glup, ajde mi molim te reci di sam ja to kao svoje veličao i na čiju štetu?

koje ja to ideje širim?

koje ste vi to ideje ikada prihvatili osim ideji srbi svi i svuda?

po 100 put nit sam ja najveći rodoljub a ni domobran ali ne dam na svoje, ne mogu me napadati 100 puta gori od mene

ako srbi su sa hrvatima stvarali hrvatsku isto ko i albanci sa srbima srbiju
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Loš zakljucak!Bili su konstitutivan narod!

Narod sa sa više pripadnika u nekoj državi = većina
Narod sa manje pripadnika u nekoj državi = manjina

Ovaaaj... jel si ti neki stručnjak ili si samo genijalan kao i kamenjar umorni? Smile

kako si glup, ajde mi molim te reci di sam ja to kao svoje veličao i na čiju štetu?

koje ja to ideje širim?

po 100 put nit sam ja najveći rodoljub a ni domobran ali ne dam na svoje, ne mogu me napadati 100 puta gori od mene

Pa, rekao si npr. da je potrebno da nam se dešavaju "Oluje" na temi koja nema veze s srpsko-hrvatskim odnosima.
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

koje ja to ideje širim?

Prvo nemoj da vredjaš decka!drugo pusti i njemu pravo da brani svoje ašto se svi Srbi svuda to je jedna otrcana fraza koju još samo oni tupamarosi  Radikali sanjaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Pa tako ti je i kod nas Feanore...mi sa nasim manjinama nemamo problema osim sa Srbima,sa drugima imamo odlicne odnose mislim na prijateljske..

Ова изјава је безобразна.
Зашто намерно прелазиш преко тога да су Срби били конститутивни народ у Хрватској и да су са Хрватима створили Хрватску?
И како можеш миран да поредиш Србе са шиптарима?

Sta to ima veze sto ja poredim Srbe sa Albancima,vama su albanci oduzimali i oduzimaju dio teritorija,na kojem takodje govore kao Srbi da su vjekovno tu gdje jesu...nama su Srbi oduzimali 30% teritorija jer su govorili da je to vjecno Srpsko bilo...vidis ista stvar! U HR se najvise problema stvara sa Srbima a kod vas sa Siptarima,zato sam vas i poredio.

I uvijek to poredjujete konstutivan narod,i kao takav dio populacije Srbi u Hrvatskoj nisu imali na ono pravo sto su zahtjevali,zato i nepostoji danas jedna RSK...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
da je potrebno????

ne nego da vas ne treba čuditi kad vam se dogodi oluja, ko se mača laća...?

a čuj faca je skužio da vam treba objašnjavati jednostavnim rečenicama inače krivo shvatite

rinaka: mene vređa kad se moje izjave izvrnu i pogrešno protumače pa se onda kao takve koriste
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@st_faca

Smile kako li si ti pobedio iz kviza istorije ?

pa jesu bili konstutivan narod... i ma koliko ti cmizdrio ovde po forumu ... to je i dalje cinjenica.....

dakle zajbali ste nas sada, lizali ste se sa nemcima u II svetskom... sto se mene tice vi ste narod sa kojim ne treba imati bilo kakve odnose .... dao bog da vas takve kakve ste sto pre prime u EU da razvalite i izdate i to  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
@st_faca

Smile kako li si ti pobedio iz kviza istorije ?

pa jesu bili konstutivan narod... i ma koliko ti cmizdrio ovde po forumu ... to je i dalje cinjenica.....

dakle zajbali ste nas sada, lizali ste se sa nemcima u II svetskom... sto se mene tice vi ste narod sa kojim ne treba imati bilo kakve odnose .... dao bog da vas takve kakve ste sto pre prime u EU da razvalite i izdate i to  Smile

Tvoja rijec u Bozijim usima..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
da je potrebno????

ne nego da vas ne treba čuditi kad vam se dogodi oluja, ko se mača laća...?

"ko se mača laća" nema veze sa temom pedofilije u katoličkoj crkvi... sećaš se?
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
I uvijek to poredjujete konstutivan narod,i kao takav dio populacije Srbi u Hrvatskoj nisu imali na ono pravo sto su zahtjevali,zato i nepostoji danas jedna RSK
Pazi Srbi jesu bili konstutivan narod cak i vecinski u Jugi,posle su "demokratskim"putem postali manjina!A to što nema RSK za to su krivi naši politicari,samo nevidim da se vi treba da bunite zbog toga,dobili ste gotovo etnicki cistu državu sa Morem kakvog nema na zemaljskoj kugli!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@umorni

Želim čuti tvoj komentar na najpoznatiji grafit u Zagrebu, sredinom 1990-ih godina :
"Vratite nam Srbe - uzmite si Hercegovce"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.397 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.