Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 66221 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
a ne nikola pa nemoj sada tako ti kao dobar si potpuno nebitan, on sa druge strane je kao takav Smiley 1 jako bitan za ceo ovaj odnos Srba i Hrvata jbg...

@nikola

Smile pa cek sto ga teras sada, takve ste uvozili na veliko devedesetih .... bas je cakan, mislim da vam treba jos takvih Smile

btw. tiger si naso gde je seselj sakrio 40.000 hrvata iz vojvodine ?

Mosko pogledaj na temu pa ces vidjeti...

mislim da ti je za onaj tekst "mi mislimo da je to tako a ne ovako" Anea sve objasnila.... ako nisi svatio ti je pitaj ponovo Smile

a ja nigde seselja tamo nisam video niti njegova dela za koje ceka sudjenje

tako da ajmo i to nanovo gde, kada i kako ? je seselj sakrio 40000 hrvata iz vojvodine Smile

Mosko jeli ti stvarno pokusavas da izigravas ovdje majmuna ili gdje je tu problem...tu nije mi mislimo nego je to procijena...ali utvrditi se nemoze jer Srbija neda sve te dokumente...
Sto se tice seselja,pogledaj po cemu je on optuzen pa ces vidjeti da je on glavni lik za to sto su koliko god Hrvata nasilno ili od straha izbjegli iz Vojvodine.

Smile cek (konju, idiote, kretenu) srbija  ne da dokumenta, pa na osnovu cega je uhapsen na pretpostavci da je on to mozda hahahahah

dobro daj clanak na kome pise da srbija ne da dokumente gde pise da je Seselj prognao 40000 hrvata iz vojvodine ....

ajde daj primere tih organizovanog - nasilnog odvodjenja hrvata iz vojvodine.. ili daj mozda ima i neko konc logor za hrvate u vojvodini a da ja ne znam
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
nikada vlado nikada

74. je bila pokušaj pomirenja i uspostavljanja ravnoteže, neka izmišljena konstrukcija, konstitutivna manjina

kad se hrvatska konstituirala? još u 7.stoljeću, nigdje srba nije bilo, od tada postoji a konstituirali su je isključivo hrvati i od tada postoji u ovom ili onom obliku i u ovakvim ili onakvim asocijacijama

konstitutivni ste ko manjina, činjenica ste, postojite i dio ste građana republike hrvatske, sa svim pravima ali i sa dužnostima prema toj istoj rh

nikola: mal si i jalan, insinuiraš, svađaš se bezveze, forsiraš neke stvari koje uopće nisam rekao nego baš suprotno, nabrijan si i iskompleksiran ali šta ti ja mogu
ako je forum tvoje lječilište i ako ti je lakše kad po meni pljuješ a ti samo ajde - nije mi teško

IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
@Mosko-[censured]

33. U maju 1992. godine, Vojislav ŠEŠELJ je došao u Vojvodinu i sastao se sa
svojim saradnicima iz SRS-a. Vojislav ŠEŠELJ je svoje saradnike uputio da
kontaktiraju nesrbe i da im zaprete smrću ako ne odu sa tog područja. Dana 6. maja
1992, Vojislav ŠEŠELJ je održao huškački govor u selu Hrtkovci, u Vojvodini, u
kojem je pozivao na proterivanje Hrvata sa tog područja i pročitao spisak sa imenima
pojedinih meštana Hrvata koji bi trebalo da odu u Hrvatsku. Usled tog govora, izvestan
broj Hrvata odlučio je da ode iz sela Hrtkovci. Posle tog govora, pristalice i saradnici
optuženog, uključujući članove SRS i SČP (Srpski četnički pokret), u Hrtkovcima su
započeli kampanju etničkog čišćenja usmerenu protiv nesrba, a naročito protiv Hrvata.
Tokom sledeća tri meseca, mnogi nesrbi bili su šikanirani, pretilo im se smrću i
zastrašivalo, prisiljavajući ih na odlazak. Kuće Hrvata su opljačkane i u njih su se uselili
Srbi. Često su se u kuće nesrba koji su bili naterani na odlazak useljavale srpske
porodice raseljene iz drugih delova bivše Jugoslavije.
Svojim učešćem u ovim delima, Vojislav ŠEŠELJ

Smile

http://www.un.org/icty/bhs/cases/seselj/indictment/ses-mi050715b.pdf
« Poslednja izmena: 25. Maj 2007, 15:32:05 od Anea »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Opet Hrtkovci... a, ja opet kazem... bila je emisija na B92 u kojoj su uporedjivane sudbine Srba i Hrvata koji su trampili kuce... stracara za kucu od 200kvm u Dalmaciji... npr...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

nikola: mal si i jalan, insinuiraš, svađaš se bezveze, forsiraš neke stvari koje uopće nisam rekao nego baš suprotno, nabrijan si i iskompleksiran ali šta ti ja mogu
ako je forum tvoje lječilište i ako ti je lakše kad po meni pljuješ a ti samo ajde - nije mi teško

Nemam ja ništa protiv tebe ali budi realan , nemoj mislit da smo mi popili svu pamet svijeta , nije nam baš slavna prošlost toliko da svakome možemo držat govore , ali to tvoj hercegovački inat pavelićevski mozak ne kapira .

mi sve više postajemo država selo , samo radi takvih naplava poput tebe i rodijaka tvojih , koji tumače povijest na jedan sasvim novi način , jeli bio red da kardinal ode prije u Jasenovac ili na Bleiburg , a otišao je na Bleiburg ..... eto ja se naprimjer stidim toga , jer 2/3 stradalih na Bleiburgu su bili za ništa drugo nego za odstrel , i šta se sad treba tu nešto posebno tumačit, a svi stradali u Jasenovcu su žrtva najmorbidnije politike i ponašanja ever .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
[censured]  Smile

pa ja tu ne vidim da Srbi kriju dokumente o 40000 vovjvodjanskih hrvata.... proteranih ....

jel kapiras da si slagao uzeo si seselja za primer i rekao da je on proterao 40000 hrvata... u otuznici pise da je on drzao govor.. i huskao na to... ali izgleda da ga niko nije poslusao - tako da niko nije organizovano prognao 40000 hrvata iz vojvodine tacnije to sto si ti uzeo za cinjenicu u raspravi da je seselj prognao 40000 bilo kojih ljudi iz vovjvodine nije tacno
tj ti lazes  Smile

ako ne lazes aj ponovo gde je 40000 ljudi  (brate tebi je izgleda opusteno da ti fali 40000.. jbg ustase to sve u hiljadama) spomenuo si jedno selo koje nema ni blizu 40000 a i dalje ima hrvata (cenim da bi tebi bilo lakse da ih nema, evo mozes da dodjes sam da ih pobijes)
« Poslednja izmena: 25. Maj 2007, 15:31:35 od Anea »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mosko .....epiteti , ustaško i te gluposti   Smile Smile Smile

Činjenica je da ih je otišlo pun k iz Vojvodine , što je i normalno s obzirom na situaciju koja je tada bila u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
vidiš a ti si potpuno u krivu

niti mislim da smo nešto bolji od ostalih, potpuno suprotno gori smo ali smo najgori sami za sebe
ne mislim da imamo nešto pretjerano slavnu prošlost, od 95. je malo slavnija od one prije
ne pametujem nikome, niti brijem na ustaše i pavelića, kad si već toliko istraživao moje postove i to si mogao naći
ne inatim se protiv ničega osim generaliziranja i ljudske gluposti tj. naivnosti koje ovdje ima na pretek
ne znam zašto se ti stidiš postupaka kardinala bozanića kad ionako ne pripadaš toj crkvi ali evo što je poručio sa bleiburškog polja:

Bozanić podsjetio i na zločine u Jasenovcu
Kardinal je s Bleiburškog polja podsjetio i na zločine u Jasenovcu. “Dok danas ovdje komemoriramo strašnu bleiburšku tragediju, s grozom mislim i na jasenovački ustaški logor. Smatram nužnim upravo ovdje reći da nam se zbog vjernosti Bogu i ljubavi prema Hrvatskoj ne smije zamagliti pogled ni pred čijim zločinom”, kazao je. Podsjetio je na riječi blaženog Alojzija Stepinca, koji je 19. veljače 1943. godine jasenovački logor nazvao 'sramotnom ljagom', a za ubojice u njemu izjavio da su 'najveća nesreća Hrvatske'. Bozanić je kazao da iz poštovanja prema svim žrtvama žurno valja istražiti koliko je ljudi stradalo “na tom strašnom gubilištu i mjestu nečovječnosti kako bi se znalo njegovati osjetljivost za patnju koju su prouzročili mrzitelji čovjeka".

zločine u jasenovcu su počinili oni iz jasenovca a ne oni sa bleiburškog polja
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
[censured]  Smile

pa ja tu ne vidim da Srbi kriju dokumente o 40000 vovjvodjanskih hrvata.... proteranih ....

jel kapiras da si slagao uzeo si seselja za primer i rekao da je on proterao 40000 hrvata... u otuznici pise da je on drzao govor.. i huskao na to... ali izgleda da ga niko nije poslusao - tako da niko nije organizovano prognao 40000 hrvata iz vojvodine tacnije to sto si ti uzeo za cinjenicu u raspravi da je seselj prognao 40000 bilo kojih ljudi iz vovjvodine nije tacno
tj ti lazes  Smile

ako ne lazes aj ponovo gde je 40000 ljudi  (brate tebi je izgleda opusteno da ti fali 40000.. jbg ustase to sve u hiljadama) spomenuo si jedno selo koje nema ni blizu 40000 a i dalje ima hrvata (cenim da bi tebi bilo lakse da ih nema, evo mozes da dodjes sam da ih pobijes)

Mosko smiri zivce...

Procitaj cijeli tekst ako te interesuje pa ces vidjeti koliko i odkuda je sve protjerao...

Aha tako se to radi...kada je u vezi Hrvat kada opsuje tako nesto Srbinu onda se banuje covijek ili mu se prijeti tome...a ako Srbin tako nesto uradi onda je to uredu...svaka vam cast.. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2007, 15:36:59 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
mosko .....epiteti , ustaško i te gluposti   Smile Smile Smile

Činjenica je da ih je otišlo pun k iz Vojvodine , što je i normalno s obzirom na situaciju koja je tada bila u Srbiji.

Statistika kaze da ih je vise otislo izmedju 1981. i 1991., nego izmedju 1991. i 2002... mortalitet, migracija...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.