Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 66149 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
svaki seljak zna da se ne kaže u nikojem, tako pričaju djeca

svaki seljak osjeća tuđu bol pogotovo psihičku

svaki seljak nije seljačina

seljačina nije bojovnik Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
prvo mi reci koja je tema? šta bi ja sad trebao ići milijardu godina u prošlost i gladati ko je kad i u kojem smislu bio spominjan u hrvatskim ustavima ili kako su se sve već zvali?

Ђубре безосећајно. Прво тражиш да ти се кажеш где су Срби били констутивни а када ти се каже ти кажеш па више није тако. Ђубре. Како те бре није срамота?! Ти правник? Ти си бре миш најобичнији са никаквим знањем из права и извнутим познавањем историје.

Ниџо, срце па шта ти је данас, нешто си ми лепо расположен?!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
nikola34 i umorni  Smile ljudi sta je vama?

nikola34 cijenim tvoje postovanje prema zrtvama i osudjivanje ustaskih zlocina, ali preberite se malo. Ovdje je tema nacionalne manjine.

Pokusavam umornom da dokazem da su Srbi imali politicka prava, za razliku od Hrvata. Kasnije je Vojna krajina pripojena Banovini Hrvatskoj, a Srbi su ostali konstitutivan narod. Tako je stajalo sve do 90 - tih godina kada je na izborima pobijedio HDZ i kada je pocelo izbacivanje Srba iz institucija. Srbi su postali nacionalna manjina.

IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
bili su konstitutivni po ustavu iz 74., pa bili smo i jugoslavija po ustavu iz 74. pa više nismo, šta ti zapravo želiš reći?

bitno je da im i ovaj ustav garantira ista prava ko i taj iz 74.

oprosti ako sam ti povrijedio osjećaje time što smatram da ne biste trebali biti konstitutivni nego manjina, ali mislim da ti ionako nemaš veze ni s jednim ni s drugim

vlado: ako mi nismo imali politička prava a srbi jesu otkud onda hrvatski grb u austrougarskom grbu? nikakva prava niste imali veća od hrvata, nikakva a taj ustav iz 74. vas je prvi i zadnji put spomenuo kao konstitutivne.
i šta je tebi važnije sadržaj ili ambalaža?
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
nikola34 i umorni  Smile ljudi sta je vama?

nikola34 cijenim tvoje postovanje prema zrtvama i osudjivanje ustaskih zlocina, ali preberite se malo. Ovdje je tema nacionalne manjine.

Pokusavam umornom da dokazem da su Srbi imali politicka prava, za razliku od Hrvata. Kasnije je Vojna krajina pripojena Banovini Hrvatskoj, a Srbi su ostali konstitutivan narod. Tako je stajalo sve do 90 - tih godina kada je na izborima pobijedio HDZ i kada je pocelo izbacivanje Srba iz institucija. Srbi su postali nacionalna manjina.

nećeš mu ništa dokazat jer ja znam kako oni slave sve heroje iz NDH , to je gamad od ljudi i tačka .Čast pojedincima koji su u manjini , svaka druga kuća u hercegovini drži sliku Ante Pavelića na zidu jebo ih on u šupak .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
a ne nikola pa nemoj sada tako ti kao dobar si potpuno nebitan, on sa druge strane je kao takav  Smiley 1 jako bitan za ceo ovaj odnos Srba i Hrvata jbg...

@nikola

Smile pa cek sto ga teras sada, takve ste uvozili na veliko devedesetih .... bas je cakan, mislim da vam treba jos takvih Smile

btw. tiger si naso gde je seselj sakrio 40.000 hrvata iz vojvodine ?

Mosko pogledaj na temu pa ces vidjeti...

mislim da ti je za onaj tekst "mi mislimo da je to tako a ne ovako"  Anea sve objasnila.... ako nisi svatio ti je pitaj ponovo  Smile

a ja nigde seselja tamo nisam video niti njegova dela za koje ceka sudjenje

tako da ajmo i to nanovo gde, kada i kako ? je seselj sakrio 40000 hrvata iz vojvodine  Smile

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Apsurdno je raspravljati o ovakvim temama .
Činjenica je da su Hrvati dobili etnički čistu državu , ali su dobili i ajd da kažem božju kaznu da izumru pre Srba .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
veća od hrvata, nikakva a taj ustav iz 74. vas je prvi i zadnji put spomenuo kao konstitutivne.

Dr Dinko Davidov tvrdi da su hrvatske komunističke vlasti i u FNRJ nastavile sa uništavanjem pravoslavnih hramova po Hrvatskoj. Na teritoriji Dalmatinskog zaleđa od 1947. do 1957. godine, potpuno je sravnjeno sa zemljom 57 seoskih crkava, koje su tokom rata bile samo neznatno oštećene obzirom da su se nalazile u italijanskoj okupacionoj zoni ili su bile pod partizanskom vlašću. O tome postoji zvanična odluka tzv. Narodno-oslobodilačkog odbora u Udbinama, u Lici, a biskupa Antuna Akšamovića , koji je srpske crkve pretvarao u katoličke , odlikovali su i Dr Ante Pavelić 1943. i Josip Broz Tito (identitet još uvek nepoznat), vođa komunista i doživotni predsednik bivše Jugoslavije 1957. godine ordenom "Bratstva i jedinstva". Stvaranjem "avnojske" Jugoslavije u Jajcu 1943. godine, Srbi u Hrvatskoj povratili su status državotvornog konstitutivnog naroda u NR, a zatim SR Hrvatskoj, sve do 1990. godine.

----------------------

Srbi su bili i ostali konstitutivni naro u Hrvatskoj. Jedini period bez prava je bio za vrijeme NDH. Poslije sloma ustaske ideologije, ustavom je vraceno obiljezje konstitutivnosti. Kako i sam kazes od 90 nisu konstitutivni. To je ono sto ja pokusavam da ti kazem. Hrvatska ne moze sad odjednom ispraviti krive Drine i pricati Srbiji o tome kako treba da postupa sa nacionalnim manjinama, a oni su svoje konstitutivne gradjane obespravili i stavili ih u polozaj gradjana drugog reda. To je sve sto sam zelio reci ovim objesnjenjima. Ne zelim da zalazim u detaljniju diskusiju o konstitutivnosti srpskog naroda u Hrvatskoj.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Ma sve ok , ali ja ne kužim kako neko može odgajat djecu i da mu na zidu visi slika krvnika nad krvnicima A.Pavelića , ne mogu da me hebeš , da sam 200 x  Hrvat ......  a takvih je 2/3 u Herceg Bosno "srce ponosno" ...... na šta ponosno pitam se pitam ????

Očito je skriveno poštovanje prema ustaškom pokretu , dobvoljno je pročitati avanturistički članak o ustaškom pokretu na wikipediji .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

dečkiću, mal si, mal si, baš si mi smiješan, pravi hrvatić jalan do neba
i nemamo samo slike nego i postere i šalice sa likom, i kemijske i zastavice i naljepnice i zavjese i tabletiće i tapiserije itd.itd.

Nemam na što bit jalan , ja sam žalostan što ima toliko gamadi unutar hrvatskog naroda koja nije u stanju da istini pogleda u oči , a ti pij iz šalice sa pavelićem i nadaj se dobru u životu ...... dočekat će te dobro sigurno , sve čeka na tebe .

i sad zamisli kako to izgleda iz pogleda prosječnog Srbina koji je izgubio pola familije u Jasenovcu ?? pa normalno da pljuju po nama , i ja bi sam sebe pljunuo kad vidim kakva gamad se doselila po Hrvatskoj ..... slavi ti ustaše kao državotvorni element i uživaj.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.347 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.