Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 65375 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15

Leva... ova desna mnogo laprda... znaci da je musko... sto se i vidi po ovom forumu... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Od Marije Sarifovic do "ratnih huskaca" po Jasenovcu ...u Hrvatskoj ima toliko normalnih ljudi ali zato kad se nadje neki kreten ili udruzenje kretena onda stvarno ...

kakvih jasenovca ratnih huskaca i Marije...

Marija je zalsuzno pobijedila i to vam je HR valjda pokazala jer je 12 bodova dobila Marija od HR...
Ratnih huskaca koji su zapoceli rad na Kosovu sa sloganom,niko ne sme da vas bije,pa nadalje u RSK to su oni prototipovi huskaca...

A o Jasenovcu nemoramo ni ti poceti pricati,svake godine mi odamo cast tim zrtvama i postavimo cvijece,Jasenovac u Hrvatskoj odavno nije vise tema kolika je to ovdje (kada se gube argumenti ili zivci) , otidji te i pogledaj te sto se uci u skoli o NDH u Hrvatskoj i toj najmracnijoj tocki Hrvatske povijesti.

Sto se tice izbjeglica Srba, pa ljudi pokazite mi ijednu drzavu u okruzenju koja pravi onim ljudima kuce koji su bili za rascjepane nase Hrvatske...to nigdje na svijetu ne postoji da onaj koji je bio napadnut i do 95 protjeran sirom svijeta da se tim istim prave kuce...gdje je pravda sa vase strane,mi moramo i praviti kuce sto smo mi vama rusili ili palili a i one kuce koje je Srpska vojska unistila...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Predsednik srpske skupstine ce biti Hrvat. Mislim da bi svaki sledeci komentar na ovu temu bio suvisan!

To što je Hrvat ni po muke,šta cemo što je tupadjija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Da Sloba je izmislio "Hrvatska Hrvatima",Sloba je pisao knjige o tome kako "ocistiti Hrvatsku",Sloba je 89 dovlacio Ustaske placenike,sto se tice Jasenovca da svestan sam kako ga postuju neki po Hrvatskoj,samo da ga malo preurede u radni kamp u kom su umrla 2 Jevreja, tri Srbina,2 Roma i bice spreman za pustanje u rad,da vam je Jasenovac tema bio kad je trebalo da bude sad bi bili generalno malo zdraviji narod.
Znas nama ovde je malo tesko da pravimo kuce Hrvatima posto ih nismo palili pa je malo problem,i ako izuzmemo onu budalu od Seselja koji je dva puta zalutao u Hrtkovce po voce po mu puko film sto mora da plati i od toga digao frku bas i nije bio genocid jelda.
Ona Srpska vojska koja je palila i Srpske kuce posto nije preduzimala ni jdnu ofanzivnu operaciju tokom celog rata nego jel ta posto nju niste ni videli jer je bila u Bosni,to sto je HVO bombardovao to su bile izbeglice,a i kad smo kod izbeglica u moj grad su dolazili i Muslimani i Hrvati i Srbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Da Sloba je izmislio "Hrvatska Hrvatima",Sloba je pisao knjige o tome kako "ocistiti Hrvatsku",Sloba je 89 dovlacio Ustaske placenike,sto se tice Jasenovca da svestan sam kako ga postuju neki po Hrvatskoj,samo da ga malo preurede u radni kamp u kom su umrla 2 Jevreja, tri Srbina,2 Roma i bice spreman za pustanje u rad,da vam je Jasenovac tema bio kad je trebalo da bude sad bi bili generalno malo zdraviji narod.
Znas nama ovde je malo tesko da pravimo kuce Hrvatima posto ih nismo palili pa je malo problem,i ako izuzmemo onu budalu od Seselja koji je dva puta zalutao u Hrtkovce po voce po mu puko film sto mora da plati i od toga digao frku bas i nije bio genocid jelda.
Ona Srpska vojska koja je palila i Srpske kuce posto nije preduzimala ni jdnu ofanzivnu operaciju tokom celog rata nego jel ta posto nju niste ni videli jer je bila u Bosni,to sto je HVO bombardovao to su bile izbeglice,a i kad smo kod izbeglica u moj grad su dolazili i Muslimani i Hrvati i Srbi.

Nemam sta sa tobom pricati...pricas bez ikakvih cinjenica nego tako sto ti mislis o ratu...samo malo pogledaj sta je SANU pricao i gdje je Tudjman bio 89 ili 88 kada je Slobo vec dobro sve uvjezbao...ajde nemoj mi molim te pricati...ako imali znas ijednog stranog jezika idi malo procitaj nesto o tome kako druge strane drzave vide taj rat pa dodji i obrazlozi mi opet sve ispocetka...

protjerali ste 180.000 Hrvata iz njihove drzave...tada se ni Oluja ni Bljesak nije jos desio,a da ste priznali Z4 plan do Oluje nikada nebi ni doslo....
Necu sto puta da ponavljam,progon jednog naroda se nije desio tek 95 nego mnogo prije...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Netrazim ja da ti pricas sa mnom nego da neserviras neistine koje tebi servira HRT fine etnicki ociscen do bola,naravno Tudjman je brao cvece dok se Sloba naoruzavao zato su Hrvati a ne Srbi masakrirali vojnike JNA,od jezika Engleski,Nemacki,Ruski i ni S od Spanskog posto je glup (uz izvinjenje svim Spancima),druge zemlje aka USA,Nemacka,UK ga vide tako kako ga vide zato sto su vam valjali oruzije po najvecim cenama u EU u to vreme i izvukli sebe i ekonomske recesije koju bi izazvao raspad SSSR i njihovo gomilanje oruzija,i naravno nasa draga USA koja je isto tako gadjala izbeglice ali to se od njih moglo i ocekivati od Vijetnama pa na ovamo uvek se bore za "pravu stvar",vole vas kao sto vole i Izraelce dokle god Izrael ispaljuje 150 projektila dnevno na Palestince koje proizvodi USA a kostaju svaki po 2$m dolara ima da budu u ljubavi samo tako.
Hahaha 180 000 ala si ti na necemu ...
Upravu si nije se desio samo 95,desio se 1918,1941,93 i 95 ali je steta sto je Sloba podelio Bosnu sa Tudjmanom povukao vojsku, i do Odsjaja nije doslo da jeste Hrvati sad nebi toliko zveckali oruzijem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Netrazim ja da ti pricas sa mnom nego da neserviras neistine koje tebi servira HRT fine etnicki ociscen do bola,naravno Tudjman je brao cvece dok se Sloba naoruzavao zato su Hrvati a ne Srbi masakrirali vojnike JNA,od jezika Engleski,Nemacki,Ruski i ni S od Spanskog posto je glup (uz izvinjenje svim Spancima),druge zemlje aka USA,Nemacka,UK ga vide tako kako ga vide zato sto su vam valjali oruzije po najvecim cenama u EU u to vreme i izvukli sebe i ekonomske recesije koju bi izazvao raspad SSSR i njihovo gomilanje oruzija,i naravno nasa draga USA koja je isto tako gadjala izbeglice ali to se od njih moglo i ocekivati od Vijetnama pa na ovamo uvek se bore za "pravu stvar",vole vas kao sto vole i Izraelce dokle god Izrael ispaljuje 150 projektila dnevno na Palestince koje proizvodi USA a kostaju svaki po 2$m dolara ima da budu u ljubavi samo tako.
Hahaha 180 000 ala si ti na necemu ...
Upravu si nije se desio samo 95,desio se 1918,1941,93 i 95 ali je steta sto je Sloba podelio Bosnu sa Tudjmanom povukao vojsku, i do Odsjaja nije doslo da jeste Hrvati sad nebi toliko zveckali oruzijem.

Laku noc Einstein... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Doticni gospodin ocigledno nikad nije bio u Vojvodini... Smile

Класичан паламуд који да га питаш не би знао ни да наброји све нације које живе у Војводини...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Kakve manjine, treba ih sve protjerati...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Polako , proporcionalno padu vaše naduvanosti i mržnje padat će i tenzije u Hr , što je apsolutno logično , ne možeš očekivat cvijetnu stazu u državi koju prezireš .

Nase?  Smile

OK... kapiram... ti si vecina u etnicki cistoj drzavi tako da i ne mozes da vidis probleme manjina...

Uostalom... Srbi su (po vasem misljenju) krivi za sve... ROTFL....

ne, krivi su samo za agresiju na hrvatsku i bih

kao što sam već jednom rekao srbima tamo gdje su većina ne smetaju manjine nego srbima tamo gdje su manjina smeta da budu manjina, oni bi uvijek htjeli biti većina i tu dolazi do "problema"
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.