Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 66730 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
од Хр не би остао ни камен на камену

Smile Smile Smile Smile

ahhah , ovde narod ko ovce odmah se predaju čim čuju da srbi dolaze , daj ne budali .Nisi svjestan kako je teško napast i osvojit nešto što ti ne pripada .

Не лупај глупости. Ни једна од 6 република у оно време самостално се не би могла одупрети ЈНА да је политика вођења рата била другачија. Чиме би се то мајке ти гологузи хрвати одупрели оноликој војсци? И небитно да ли хрвати, нека буду пример Срби, Македонци...свеједно.

П.С. иѕвињавам се за офф сад тек видех поруку.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nemam ništa protiv da se lijepo družite , obrati pažnju na slike koje vise na zidovima kad te prime u posjetu  ......  Smile Smile Smile

gle čobane, vidim da je tvoje stanje krajnje kritično jer ti mene spominješ i na mene misliš i kad nisam tu, također vidim da si jako upoznat čije slike vise sa zidova u pojedinim kućama pa ti predlažem da otvoriš posebnu temu i ispoljiš svoje poznavanje umjetnosti

što se gostoprimstva tiče draži mi je pošteni i neskriveni srpski nacionalist nego neki pusić-kandić pizdek pa radilo se o srbinu ili hrvatiću sa izviđačkom iskaznicom koji je preživio par paint-ball ratišta, kompjuterskom freeku sa problemima u komuniciranju sa suprotnim spolom

ps. firma je moja Smile, ja sam hercegovac  Smile Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Teško je ili nemoguće izmeniti nečiji stav.
To ne znači da ne treba pokušati, ali samo argumentima i neoborivim dokazima.
Nikad nije ni trebalo ujedinjavati se, ali smo bar mogli da se rastanemo kao ljudi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Teško je ili nemoguće izmeniti nečiji stav.
To ne znači da ne treba pokušati, ali samo argumentima i neoborivim dokazima.
Nikad nije ni trebalo ujedinjavati se, ali smo bar mogli da se rastanemo kao ljudi.
@Miroslav ....       Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Nemam ništa protiv da se lijepo družite , obrati pažnju na slike koje vise na zidovima kad te prime u posjetu  ......  Smile Smile Smile

gle čobane, vidim da je tvoje stanje krajnje kritično jer ti mene spominješ i na mene misliš i kad nisam tu, također vidim da si jako upoznat čije slike vise sa zidova u pojedinim kućama pa ti predlažem da otvoriš posebnu temu i ispoljiš svoje poznavanje umjetnosti

što se gostoprimstva tiče draži mi je pošteni i neskriveni srpski nacionalist nego neki pusić-kandić pizdek pa radilo se o srbinu ili hrvatiću sa izviđačkom iskaznicom koji je preživio par paint-ball ratišta, kompjuterskom freeku sa problemima u komuniciranju sa suprotnim spolom

ps. firma je moja Smile, ja sam hercegovac  Smile Smile

Momče Thompson ti nastupa na Maksimiru , prozvali su ga već gumno za hercegovce , a ne stadion .....   Smile Smile Smile

zašto misliš da je svaki čovjek mora bit stranački pionir ??

.... i ja bi mjenjao srbe , nek se vrate a vi idite kući  Smile Smile Smile

foto: gumno
« Poslednja izmena: 28. Maj 2007, 14:03:49 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ne mora svaki

poljud je gumno, maksimir je gumno, zagreb je gumno - ko treba otići???

a otkud si ti došao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ispo iz modu
Моле се колеге форумаши из Хр да се међусобно не свађају и не скрећу с теме, ви морате заједничким снагама мрзети све што је српско јер само уједињени можете да мрзите из све снаге. Просто нисмо навикли да се међусобно подјебавате те вас овом приликом молим да се помирите и поново заједно мрзите нас Србе.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ja sam ovdje bio , ali sam živi svjedok vaše naplave .Svaka čast hrvatima srednje Bosne i Posavine , ali ovo od Bradine ( rodno mjesto poglavnika  Smile ) pa južno , sve nazad vratit na gumno gdje ste i obitavali oduvijek .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile Smile Smile
Моле се колеге форумаши из Хр да се међусобно не свађају и не скрећу с теме, ви морате заједничким снагама мрзети све што је српско јер само уједињени можете да мрзите из све снаге. Просто нисмо навикли да се међусобно подјебавате те вас овом приликом молим да се помирите и поново заједно мрзите нас Србе.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
šta si bio od krapinskog pračovjeka ili su tvoji došli zajedno sa kordunskim partizanima?

nitko ovdje nije bio svi su odnekud došli samo je meni svejedno ko je otkud ali tebi takvom europejcu i humanisti očito nije

jebi ga dečko, kompleks je to, osjećaš se ugroženim zar ne? bori se pameću i sposobnošću, mene bi bilo sram da mi seoska djeca dođu u zagreb, završe fakultete, probiju se među vama domaćim i onda mi kroje politiku

a ni srbe ne mrzim, meni ste vi fora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.