Crnogorac zove oca i kaze: "Vec 10 godina studiram elektrotehniku, dosta mi je bilo, prelazim na medicinu." Otac mu odgovara: "Ti kako hoćeš, ja i deda ostajemo."
Pa ono Skupljamo se mi svako malo Bar neki U principu za proteklih godinu dana smo se 3 puta okupili u velikoj kolicini i 4-5 puta u manjoj Al to uglavnom stihijski... kako ko naleti
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Crnogorac zove oca i kaze: "Vec 10 godina studiram elektrotehniku, dosta mi je bilo, prelazim na medicinu." Otac mu odgovara: "Ti kako hoćeš, ja i deda ostajemo."
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Posto je centar vaseg okupljanja Beograd, okupljam se kada i kako mogu sa svima vama, a kod clanova familije odem u kucne posete (sto je sasvim razumljivo). U Zrenjaninu povremeno vidim jedinom aktivnog clana iz ovog grada. Sa mnom mozete uvek da se okupite ako mi dodjete u posetu, tako da dobro dosli, sta drugo da vam kazem?