Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 01:46:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mangulica  (Pročitano 65076 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

S tobom necu nista da raspravljam  jer si nevaspitan i odmah vredjas, ne umes lepo da komuniciras . Smile

ок онда...уживај у својој органској ћуретини Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ali meni se stavrno svinja gadi - kad je vidim onako prljavu, smrdljivu, masnu ,kako rokce i jede sve zivo ...mislim zaista ne mogu da je jedem  Smile

Па све животиње су такве. И краве леже у својим говнима док су затворене. Дакле све су живуљке прљаве и смрде. И свиње нису по дифолту масне. А то да једу све живо је тачно али свиње не живе саме на улици него их домаћин храни па једу таман оно то треба. Дакле предрасуде, ништа више.

За Сандру је реплика мање више иста, заторене свиње могу бити исте као и оне које трче по пољанчету, ако их пазиш и одржаваш им станиште чистим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
За Сандру је реплика мање више иста, заторене свиње могу бити исте као и оне које трче по пољанчету, ако их пазиш и одржаваш им станиште чистим.

тешко је то објаснити градским персонама...битно је да на фолији у максију стоји "органска ћуретина" и то је то...нема грешке Smile  ех...кад би само знали колико ту има хемије Smile

што се мене тиче...ја оно што узгајам то и једем...свиње,пилиће,ћурке....ја сам их хранио,чистио и одржавао тако да знам да је то месо квалитетно...све остало је,што се мене тиче,под знаком питања
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ма наравно, ал рецимо у мањим срединама као што је рецимо моја купујеш код људи које познајеш. Тако узимамо и пилиће и свињу једном годишње и јагњетину за тако неке посебне прилике. Ал знаш како људи то држе и то је то.

Има идиота који нит одржавају нит хране како ваља а продају на велико. А то за ове градске људе да знају да је то месо које највише иде у маркете.

Ал човека који се разуме не можеш преварити. И боље ја знам кад бирам живу свињу за полутку него неко ко стане у Максију пред фрижидер и бира..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
kahm...gradska persona....ok... mada ne znam cemu cinican ton mrgec ? Smile

pre grada sam imala kucu na selu....i znam sta je odgovj svinja  Smile

@EC nije tacno. to nema nikakve veze sa ciscenjem obora (tako se zove mesto gde su svinje  Smile )...ima veze sa koncentratima koje se koriste u ishrani ...prekrupa, koncentrat ponekad trava ....
hocu reci da je sve sto zivi napolju cistije i gipkije . samim tim ima manja sala a vise kvalitetnog mesa .....

nema tu mnogo filozofije kao sto rekoh ...

a da su svinje po seoskim oborima jedna odvratna bica-jesu ...gore su i od krava i od ovaca , curaka, pataka, konja i svih ostalih domacih zivotinja.

recimo...konj gde god bio je jedna cista zivotinja. nikad nece piti prljavu vodu.
svinja ce se popisati i usrati u valov sa vodom i iz nje piti....
toliko

edit: ko kaze da kupujem u makdiju,rodicu ili univeru ...

i ja se snabdevam u svom selu ...
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 22:53:50 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ма наравно, ал рецимо у мањим срединама као што је рецимо моја купујеш код људи које познајеш. Тако узимамо и пилиће и свињу једном годишње и јагњетину за тако неке посебне прилике. Ал знаш како људи то држе и то је то.

Има идиота који нит одржавају нит хране како ваља а продају на велико. А то за ове градске људе да знају да је то месо које највише иде у маркете.

Ал човека који се разуме не можеш преварити. И боље ја знам кад бирам живу свињу за полутку него неко ко стане у Максију пред фрижидер и бира..

то што иде у маркете је 99% отпад

сандра...најн циничан (шта сте све данас помахнитале Smile Smile  )  само се мало шалим Smile

иначе...шта мислиш...да ли је бут који ти купиш код мишковића одгајан у обору или је трчкао по пољанчету?
узгред...обор на селу код правог домаћина је трособни стан у поређењу са оним на великим фармама који је метар са два а одатле свиње и иду у велелепне хипер маркете у облику бута Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
hocu reci da je sve sto zivi napolju cistije i gipkije . samim tim ima manja sala a vise kvalitetnog mesa .....

А све што се чува у обору је прљаво и запуштено? Ја имам родбину на селу и хвала богу сви држе свиње. Чисте људи једном дневно и то је то. Дакле то дал је чисто ил не зависи искључиво од домаћина.

svinja ce se popisati i usrati u valov sa vodom i iz nje piti....
Па? Ништа то није лоше, бар се не одражава на месу. Боље да то ради него да крка концентрат.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
a sta ja to sve vreme pricam pa mi udatare kontru ?
zar ne kazem isto sto i vi ?
da se hranim i kupujem iskljucivo na selu  Smile

naravno da se cisti ...kod nas se cistilo i ujutro i uvece...kad je lepo redovno se obor prao smrkom....

u poredjenju sa zivotinjama koje rastu i hrane se na poljancetu domace svinje su neukusne..

ne znam da li ste nekada jeli srnetinu ? ono je poseban ugodjaj za cula  Smile

pazi , mrgec , uopste me ne zanima kako je meso dospelo do marketa jer tamo ne kupujem.
ali ono sto znam je da moj drugar ima farmu svinja koje prodaje matijevicu...a sta posle doticni radi sa tim mesom ja stvarno ne znam  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
u poredjenju sa zivotinjama koje rastu i hrane se na poljancetu domace svinje su neukusne..

Па не бих баш рекао да су неукусне, већ да су ове укусније.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 23:11:16 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Имао сам прилику у српској Херцеговини да једем месо од срнећег бута, феноменално... и месо дивље свиње сам пробао, ништа посебно... Мада мангулица обећава... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 01:46:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.