Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 746218 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Modrić na "Old Trafordu"?

Za fudbalere u Engleskoj, kolega koji je najviše pokazao je Geret Bejl iz Totenhema, a za novinare to je igrač Vest Hema, Skot Parker. Ni sa jednima ni sa drugima nije se složio trener Mančester junajteda, Aleks Ferguson. Za njega nema dileme, to je Bejlov saigrač i član hrvatske reprezentacije, Luka Modrić. Iskusni trener je na pitanje novinara Inside United, klupskog magazina Junajteda samo kratko ogovorio "Modrić", bez dodatnog objašnjenja. Engleski mediji su to odmah protumačili željom Fergusona da na "Old Traford" dovede Modrića.

Škot je rekao i ko je za njega najbolji kolega, kao i mladi fudbaler. To su strateg Blekpula, Jan Holovej i uzdanica Arsenala, Džek Vilšir.

http://sportal.rs/news.php?id=49920
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N73
Smaraju vise sa ovim Modricem...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Ferdinand i Oven: Simuliranje igrača Barse je smešno

Fudbaleri Mančester junajteda kritikovali su igrače Barselone preko društvene mreže Twitter zbog njihovog simuliranja u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona odigranoj na "Santijago Bernabeuu".

Defanzivac Rio Ferdinad i napadač Majkl Oven optužili su Katalonce, inače najverovatnije njihove buduće rivale 28. maja u finalu elitnog takmičenja koje se igra na "Vembliju", da su u pojedinim situacijama padali kao pokošeni, iako nije bilo kontakta.

Ferdinand je optužio Pedra Rodrigeza za očiglednu glumu u situaciji sa Alvarom Arbeloom, pošto je usporen snimak jasno pokazao da kontakta između dvojice igrača nije bilo. Tom prilikom Pedro je pao kao pokošen na travu i ostao da leži, držeći se za lice.

- Simuliranje bilo je smešno i neprijatno. Mislite li da će Pedro dok to gleda pomisliti: Šta sam to uradio?! Mislim da se igrači ragbija smeju fudbalu - napisao je štoper Junajteda na svom profilu društvene mreže.

Ferdinand smatra da je isključenje Pepea posle starta nad Danijem Alvešom nepravedno dosuđeno.

- Ako me ikad vidite da me iznesu na nosilima i onda se ubrzo posle vratim na teren i počnem da trčim, dajem svima dozvolu da me razvale startom s dve noge.

I Majkl Oven na sličan način je prokomentarisao na Twitteru glumu desnog spoljnjeg igrača Barse.

- Potez Alveša sigurno nije oduševio mnoge. Da je kojim slučajem ustao odmah to bi bio samo žuti karton. Međutim, navijači Barselone verovatno su zadovoljni njegovim potezom - napisao je Oven.

I Mančester junajted i Barselona su u prvim polufinalnim mečevima Lige šampiona ostvarili pobede na gostovanjima od 2:0, i najverovatnije da ćemo ove dve ekipe gledati u finalu krajem maja.

http://sportal.rs/news.php?id=49922
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Runi:''Kako bih pogrešio da sam otišao...''

Vejn kaže da nije bio u pravu kada je zatražio da bude prodat. Nada se da mu navijači ponovo veruju.
Vejn Runi je priznao da je njegov pokušaj napuštanja Mančester Junajteda ranije ove sezone, bio velika greška.

On je zahvalan na podršci koju su mu pružali ljudi sa ''Old Traforda''.

''Kada se osvrnem unazad, vidim koliko sam pogrešio.  Ne mogu ni da zamislim kako bih se osećao sada da nisam u Junajtedu. Priznao sam i izvinio sam se. Želeo sam ponovo da se dokazujem navijačima Junajteda. Osećam da to i sada radim. Biće sjajno ako završimo u finalu LŠ ove sezone i ako osvojimo titulu. Veoma sam zahvalan navijačima što me ponovo podržavaju. 100 odsto sam posvećen klubu'', kaže Runi.

Korak od finala Lige šampiona.

''Blizu smo finala Lige šampiona i na jakoj poziciji u Premijerligi. Bilo bi dobro dostignuće da se tako brzo vratimo u finale posle Rima 2009. godine. Tada smo poraženi od bolje ekipe'', zaključio je popularni ''Šrek'', koji će u finalu verovatno ponovo na Barselonu.

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/runi-kako-bih-pogresio-da-sam-otisao-41537.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Apple iPhone 5
Паметно, најбољи голман тренутно.

Smile Stojke je najbolji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
- Ako me ikad vidite da me iznesu na nosilima i onda se ubrzo posle vratim na teren i počnem da trčim, dajem svima dozvolu da me razvale startom s dve noge.
Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 702
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205

Kod:
http://www.megaupload.com/?d=ZP0750SU
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Ferguson meša karte protiv "tobdžija", spreman i Bugarin

Napadač Mančester Junajteda i bugarske reprezentacije Dimitar Berbatov oporavio se od povrede prepona i mogao bi da zaigra na utakmici u kojoj njegov tim gostuje londonskom Arsenalu, izjavio je trener lidera Premijer lige Aleks Ferguson. Strateg "crvenih đavola" je rekao da planira da napravi nekoliko izmena za nedeljni duel na stadionu „Emirati", kao i u revanšu polufinala Lige šampiona protv Šalkea.

- Imamo jaku ekipu, tako da mogu da pravim male izmene u oba predstojeća meča. Berbatov će biti u konkurenciji za tim, jer je trenirao tokom nedelje - rekao je Ferguson.

Bugarski reprezentativac zbog povrede nije putovao u Nemačku gde je Mančester golovima Gigsa i Runija slavio sa 2:0. Ferguson je dodao da bi u narednim utakmicama priliku trebao da dobije i Daren Flečer koji je zbog virusa izostao dva meseca.

http://sportal.rs/news.php?id=49973
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Ferguson: Bod je OK, hoćemo sva tri!

Menadžer Mančester junajteda želi da potvrdi superiornost pobedama u predstojeća dva derbija Premijer lige.

Mančester junajted blizu je rekordne, devetnaeste titule prvaka Engleske, ali daleko od toga da slavlje već može da počne. Situacija će biti mnogo jasnija posle gostovanja Arsenalu (nedelja, 15.05) i meča sa Čelsijem na Old Trafordu narednog vikenda.

"Tobdžije" sa devet bodova zaostatka više nisu realni pretendenti na tron, ali Čelsi sa utakmicom više zaostaje svega tri boda...

Aleks Ferguson svestan je da njegov tim (matematički) lako može da sklizne sa prvog mesta, ali je uveren da se pri sadašnjoj formi to neće dogoditi.

"Čitajući novine, mogu da zaključim kako Arsenal i Čelsi očekuju pobede, a ja nešto razmišljam, zašto ne bismo mi pobedili njih? Po formi u kojoj se nalazimo, rekao bih da možemo to da uradimo", rekao je iskusni strateg.

"Svestan sam da će to biti teške utakmice. Ako, recimo, osvojimo bod na Emiratima, to neće biti smak sveta. Ali jedan bod nije naš cilj u toj utakmici".

Ferguson je dodao da i preostala dva meča u Premijer ligi neće biti rutinska, jer su protivnici Junajteda timovi koji se grčevito bore za opstanak, Blekburn i Blekpul.

Između dva nacionalna derbija na programu je revanš polufinala Lige šampiona protiv Šalkea, u kojem posle 2:0 u Gelzenkirhenu ne bi trebalo da bude problema.

http://www.mondo.rs/s204809/Sport/Sport/Fudbal/Ferguson-_Bod_je_OK_hocemo_sva_tri.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Mancester slabo nesto igra derbije u drugom delu sezone.  Porazi od Liverpula, Celzija, Arsenala, i 0-0 sa Totenhemom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.224 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.