Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 746144 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ја овде дођем као изногуд колатерална штета јер нисам ни у једном табору,ја сам више у обору.... Фулама  Smile

Е читам твој пост и 2мин размишљам шта је САФ....идиот  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia N73
Ja sam mislio da si ti Arsenal freak nesto ih cini mi se cesto branis  Smile....Hehehehe imao sam slucajeva koji su isto razbijali glavu sta je SAF kao sumljam da je Aleks Ferguson ali me zbunjuje ovo S sta ce ono  Smile...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ја овде дођем као изногуд колатерална штета јер нисам ни у једном табору,ја сам више у обору.... Фулама  Smile

Takav sam ti ja na svakoj temi (stranoj) sve pratim ali nikog ne gotivim toliko da pricam "razbili smo, pobedili smo, osteceni smo, bicemo prvaci..."  To mi je tragikomedija, ne znam da li vise komedija ili tragedija  Smile  Pobedi tamo neki tim hiljadu km daleko, sve stranci, skroz drugi mentalitet, nema dodirnih tacaka ni sa gradom ni drzavom iz koje si...i onda vidim komentar deremo, kidamo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ja sam mislio da si ti Arsenal freak nesto ih cini mi se cesto branis  Smile...

Па од те ''велике четворке'' њих највише ценим због система рада и лепоте фудбала...све остало је Фулам  Smile

Takav sam ti ja na svakoj temi (stranoj) sve pratim ali nikog ne gotivim toliko da pricam "razbili smo, pobedili smo, osteceni smo, bicemo prvaci..."  To mi je tragikomedija, ne znam da li vise komedija ili tragedija  Smile  Pobedi tamo neki tim hiljadu km daleko, sve stranci, skroz drugi mentalitet, nema dodirnih tacaka ni sa gradom ni drzavom iz koje si...i onda vidim komentar deremo, kidamo  Smile Smile

Хм,па шта знам,што кажеш ја нисам такав и не бих могао тако,ал опет негде и разумем,има људи који стварно воле Челзи,Ливер,Интер,више прате њих него Звезду или Партизан,чланови њихових форума,гледају и прате сваку утакмицу тих тимова иако никад нису и неће бити на њиховом стадиону.
Али опет колико год да је та ''љубав''велика,сигуран сам да не могу да осете ''ону''страст,већ само гаје симпатије и то је ок...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Apple iPhone 4
Engleski stručnjaci: Mančester je nula bez Nemanje!

Mančester junajted može bez Vejna Runija i Dimitra Berbatova, snalazi se bez Gigsa i Ferdinanda, ali nikako ne može bez Srbina Nemanje Vidića, tvrde najeminentniji engleski fudbalski stručnjaci.

Jedan od njih, legendarni as Arsenala Ijan Rajt, u kolumni za „San" napisao je da je srpski reprezentativac jedini nezamenjivi član u postavi Fergusonove ekipe i smatra da sa njim u timu Mančesteru malo ko može da se suprotstavi.

Mančester junajted je doživeo katastrofu protiv Liverpula (3:1) u 29. kolu engleske Premijer lige, a sva tri gola crvenih plod su greške odbrane „đavola" u kojoj nije bilo Vidića. Zato ostrvski mediji posle derbija, umesto da pričaju o akterima koji su bili na terenu, uglavnom pominju neverovatnog Srbina, koji ih je očigledno fascinirao svojim defanzivnim kvalitetima.

- Ljudi tvrde da su Mančester junajtedu potrebni Vejn Runi i Dmitar Berbatov i njihovi golovi, da je Rajan Gigs i dalje fenomenalan igrač - ali sva trojica su igrala u nedelju. „Đavoli" su se snašli i bez Rija Ferdinanda, koji je imao veliku pauzu, i zato sam ubeđen da je za tim sa „Old Traforda" najbitniji kapiten Nemanja Vidić - napisao je legendarni Ijan Rajt za „San".

U odbrani Mančestera na meču u Liverpulu duvalo je na sve strane u odsustvu srpskog reprezentativca, a Dirk Kajt i Suarez su to znali da iskoriste. Pored Nemanje izostao je i Ferdinand, a Smoling i Braun jednostavno nisu bili na visini zadatka. Međutim, Rajt tvrdi da Junajted nema razloga za brigu ukoliko Vidić ostane zdrav do kraja sezone.

- Pojedinci se okreću i prošlosti i tvrde da Mančester junajted danas nema igrače poput Ronalda i Teveza, koji mogu da naprave preokret. Međutim, ni sa tim se ne bih složio jer je evidentno da ekipi Aleksa Fergusona nešto bitno nedostaje samo kada nema Nemanje Vidića.

Bez obzira na poraz od Liverpula, Mančester junajted je i dalje prvi na tabeli sa 60 bodova, tri više od drugoplasiranog Arsenala, s tim što „tobdžije" imaju i meč manje. Trenutno je sve u rukama „đavola", ali bi derbi između Arsenala i Junajteda 1. maja mogao da bude presudan u borbi za titulu.

- Kao veliki navijač Arsenala najviše bih voleo da moj klub pobedi. Međutim, ako na „Emiratima" bude igrao i Vidić, nisam tako siguran. Sada je jasno zašto Ferguson nikada ne menja kapitena - zaključio je Rajt.

Nemanja u brojkama
221 utakmicu odigrao je Vidić za Mančester u svim takmičenjima
17 golova je postigao za „đavole" do sada
5 crvenih kartona dobio je igrajući za Mančester
11 klupskih trofeja je osvojio otkako je na „Old Trafordu"
3 puta je bio član tima sezone Premijer lige
30 miliona evra nudio je Real za Vidića

pressonline.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.127
Гранде Немања  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.127
Fergusonovih najboljih XI igrača ikada

Navijači Mančestera su izabrali jedanaest igrača koji čine najbolji tim Crvenih Đavola od kada je Fergi u klubu.
Igrači su dolazili i odlazili, on je i dalje tu. Legendarni trener Mančester Junajteda je iznedrio mnoge velike igrače ovog kluba i navijači su obajvili koji od njih čine idealan sastav Crvenih Đavola.

Golman: Peter Šmajhel

Legendarni danski golman o kom ne treba trošiti reči. Fergi ga je doveo 1992. za 350.000 funti i on je sa klubom it Mančestera osvojio pet titula šampiona Engleske, tri FA kupa, jedan Liga kup i UEFA-inu Ligu Šampiona. Nezamenjivi član ekipe u to vreme.

Levi bek: Patris Evra

Od kada ga je Fergi doveo u klub 2006. godine, Evra je postao jedan od najboljih levih bekova na svetu. Francuz je otelotvorenje borbenog duha koji poseduje sam Aleks Ferguson. Pouzdan igrač i Ferguson zna da je leva strana sigurna kada je Evra na terenu.

Desni bek: Gari Nevil

Igrač koji je postao legenda kluba. Nevil je igrao 19 godina za klub za koji je ukupno zabeležio 602 utakmice. Fergi ga opisuje kao najboljeg desnog beka svoje generacije. Gari je bio jedan od vodećih igrača Fergusonovog tima koji 15 dominira engleskim fudbalom. Najvatreniji navijač Crvenih Đavola.

Centralni bek: Jap Stam

Da li je Mančester ikada u svojim redovima imao snažnijeg igrača? Iako od objavljivanja Stamove biografije Feeguson i Holanđanin imaju lošije odnose, Škot i dalje žali za činjenicom da je morao da proda jednog takvog igrača u to vreme. Jap Stam je u Mančesteru osvojio tri titule šampiona Premijer Lige, jedan FA kup, Interkontinentalni kup i titulu Lige Šampiona.

Centralni bek: Nemanja Vidić

Kapa dole za najboljeg centralnog beka u Premijer Ligi u poslednjih pet sezona zbog kojih je Srbin definitivno i zaslužio kapitensku traku koju nosi oko ruke. Igrač svetske klase, moćan, snažan, brz, neustrašiv. U paru sa Riom Ferdinandom čini jedan od najboljih centralnih bekova na svetu.

Levi vezni: Rajan Gigs

Ovaj čovek igra svoju 21. sezonu za ovaj klub, drži rekord od 862 odigrane utakmice za Junajted, postigao je do sada 158 golova i ova lista bez njega nije potpuna. Velšanin je čarobnjak sa loptomi jedan je od najodlikovanijih igrača Premijer Lige.

Desni vezni: Kristijano Ronaldo

Dečko iz Portugala koji je osvojio svet mora da se nađe na ovoj listi. On ume sve - dribla, šutira i nogom i glavom. osvojio je tri titule šampiona lige, FA kup, dva Liga kupa i Ligu Šampiona. Igrajući na Old Trafordu proglašen igračem sveta!

Centralni vezni: Roj Kin

Jakim karakterom ovaj igrač je vodio zlatnu generaciju Mančester Junajteda kroz najuspešniji period za klub. igrač koji je na teren prenosio fergusonovu hrabrost i neustrašivost mora da nađe svoje mesto na ovoj listi.

Centralni vezni: Pol Skols

Opisivan kao jedan od najboljih veznih igrača generacije, Skols je bio krucijalan igrač u najuspešnijoj eri Mančester Junajteda. Svoju karijeru je započeo kao napadač ali je Fergi na vreme uočio njegovu izvanrednu pas igru i ostalo je istorija. Uprkos hroničnom problemu sa astmom, on i dalje igra!

Napadač: Erik Kantona

Legenda koja je od Mančester Jiunajteda napravila ono što je danas. Francuz je iz Lidsa došao u Junajted i Crveni Đavoli su odmah osvojili titulu. Kažnjen zbog kung-fu udarca i Junajted izgubi titulu. Vrati se u tim - Junajted osvoji titulu.

Napadač: Rud Van Nistelroj

Holanđanin je osvojio Premijer Ligu, FA kup, Liga kup i Komjuniti Šild. Postigao je 150 golova na 219 utakmica odigranih za Junajted.

Da može sve da ih okupi na terenu, Ferguson bi  svakako bez problema osvojio svoju 19. titulu u Premijer Ligi.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/999/v199922p0.jpg

Nije bilo ni reči od Aleksa Fergusona od drugog "vezanog" poraza Mančester junajteda.

Škot je odbio da razgovara sa novinarima posle debakla u Liverpulu - 0:3. Nekoliko dana kasnije je "progovorio":

"Nemam izgovor sa lošu igru protiv Liverpula, koji je bio bolji i zaslužio je pobedu. Bio sam razočaran jer nismo igrali onako kako sam očekivao, odnosno onako kako inače igramo", rekao je Ferguson.

Mančester junajted je trenutno prvi na tabeli sa tri boda više, ali i utakmicom više od Arsenala. Ferguson smatra da su "tobdžije" ozbiljan konkurent u borbi za titulu.

"Prošle sezone, oko februrara, marta, Arsenal nije dobro igrao i borbu za titulu ostavio je nama i Čelsiju. I ove sezone će biti neizvesno, s tim što mislim da će biti teže jer su se u trku uključili Totenhem i Mančester siti", dodao je Ferguson.

Međutim, on tvrdi da Arsenal nije isti od pre godinu dana.

"Ekipa Arsena Vengera je sada veoma opasna, druga je na tabeli i rivalstvo iz prošlih godina je oživelo. Siguran sam da će nam biti glavna pretnja u naporima da osvojimo titulu", zaključio je Aleks Ferguson.

(Beta)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ocekujem gazanje u FA kup-u protiv Arsenala...

Junajted ko zna koliko godina vec nije vezao 3 poraza,Ferguson je prekinuo sav kontakt sa medijima,verovatno im se na*ebao keve za ove dve tekme i verovatno su trenirali ko konji cele nedelje,vraca se Vidic,dolazi Arsenal mislim da ce da budu motivisani do koske...

Sa druge strane Arsenal je mrtav,ubijen u pojam i fizicki i psihicki...Realno,Mancester bi morao ovo dominantno da dobije....
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Fergusonovih najboljih XI igrača ikada

Velika cast za Nemanju  Smile  mnogo strasnih imena je igralo u Junajtedu, pazi kad nije bilo mesta za Ferdinanda, Bekama, Endi Kola, Jorka, Runija, Seringema, Solskjera...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.