Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 786 787 789 790 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 753030 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6260 Slide
Znaci sudija je bio prilicno solidan, nije svirao penal za Reala (kada je odgurnut di Marija), Varan nije dobio crveni.. domacinsko sudjenje - sigurno nije bilo. Smile

Ja uopste ne razumem sto se bunite..? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Asha 302
Znaci sudija je bio prilicno solidan, nije svirao penal za Reala (kada je odgurnut di Marija), Varan nije dobio crveni.. domacinsko sudjenje - sigurno nije bilo. Smile

Ja uopste ne razumem sto se bunite..? Smile

Takodje mislim da je sudija korektno odsudio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
LG Optimus L3
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Asha 302
          Veliko srce Vejna Runija

Nedavno su ga španski novinari nazvali monstrumom, a Vejn Runi je još jednom pokazao da je veliki čovek.

On je inspirisan pričom 17-godišnjeg Kejdena Stivensona, koji boluje od cistične fibroze, odlučio da mu obezbedi VIP tretman na predstojećoj utakmici sa Real Madridom.

Mladi Stivenson je dospeo u javnost posle učešća u američkom "Idolu", što govori da ga opaka bolset ne sprečava da uživa u životu, iako mu lekari predviđaju da neće živeti duže od 35. godine.

Vejna je ova priča dirnula i iz još jednog razloga, sem humanosti i čovečanstva. Jedan od njegovih najboljih prijatelja iz detinjstva Stiven Džonson, preminuo je prošlog septembra u 24. godine od iste bolesti.

"Kejdane, tvoja priča me inspiriše, podsećame na jednog mog prijatelja koga više nema. Hvala ti što si hrabar i što si uporan u širenju svoje priče", napisao je reprezentativac engleske na svom "Twitter" profilu.

Mladi Amerikanac je bio u šoku.

"Bože, ne mogu da verujem da si mi 'tvitovao', Drago mi je da te inspirišem. I ti si meni velika inspiracija, odičan si igrač", napisao je Kejdan, da bo nešto kasnije napisao - "Ne mogu da verujem da sam upravo pričao sa Runijem. Uf. Imao je prijatelja koji ima istu bolest kao ja, zato me je potražio".

Runi je obećao Kejdanu i njegovoj porodici poseban tretman na revanš meču protiv Real Madrida petog marta. Pored karata za meč, biće im plaćen hotel, ali i obilazak "Teatra snova" i upoznavanje sa legendama kluba.

Izvor. B92 | NĐ

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
јефтини сензационализам
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Asha 302
Znaci sve vrste pomoci od strane sportista su jeftini senzacionalizam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Добрих вибрација творац

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4559
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
LG Optimus L3
Некоме мале ствари значе много.
IP sačuvana
social share
it's a struggle every day, gotta roll on...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Znaci sve vrste pomoci od strane sportista su jeftini senzacionalizam?

не увек наравно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Gil: Napuštam funkciju, čast je bila raditi sa Fergijem, najboljim trenerom svih vremena!

Izvršni direktor fudbalskog kluba Mančester junajted Dejvid Gil rekao je da će otići sa te funkcije na kraju mandata u junu ove godine.

"To je jedna veoma teška odluka, jer mnogo volim ovaj klub. Kao što navijači kažu da je ovo 'više od religije'. Bila je čast služiti Junajtedu 16 godina, a od čega sam 10 bio direktor kluba", rekao je Gil.

On je ocenio da je sarađivao sa najboljim fudbalskim trenerom svih vremena Aleksom Fergusonom i kazao da je bila privilegija biti deo najboljeg kluba na svetu.

"Čast mi je što sam saradjivao sa najboljim trenerom svih vremena u ovom sportiu i zaista mislim da je privilegija što sam bio deo, po mom mišljenju, najboljeg kluba u najboljem sportu na svetu", rekao je Gil.

On se 'crvenim đavolima' pridružio u februaru 1997. godine kao finansijski direktor, a od septembra 2003. je na funkciji izvršnog direktora kluba.

Gilov odlazak sa mesta izvršnog direktora Junajteda ne znači i da napušta klub, pošto će on dobiti jedno od mesta direktora sa manjim ovlašćenjima.

Trener Junajteda Aleks Ferguson rekao je da odlazak Gila sa njegove funkcije doživljava kao "veliki gubitak".

"Ja sam 26 godina u klubu, a od toga tokom 23 godine sam imao samo dvojicu šefova: Martina Edvardsa, koji me je doveo u Junajted i Dejvida Gila. Sa obojicom je bila velika čast i privilegija sarađivati", rekao je Ferguson za klupski sajt.

"Njegov odlazak sa funkicje je veliki gubitak za mene, ali to što će ostati u Junajtedu je veliko ohrabrenje. Voleo bih da sam mogao da ga ubedim da ostane na mestu izvršnog direktra, ali je odluka bila njegova i ja poštujem to", dodao je on.

Blic
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 786 787 789 790 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.