Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 727 728 730 731 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 749284 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia N73
Istina boli, jebi ga...  Smile
Sta boli?Ti ces da ocjenjujes da li je neko debil ako navija za Mancester?Sta treba da navija za one koji tebi odgovaraju da bi bili normalni?Ne lupaj i ne pravi se stalno pametan
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Znam da ti je krivo,

Uopće mi nije krivo. Meni ni u džep ni iz džepa...

ali jeste najtrofejniji engleski klub, pogledaj malo bolje...

Nisam ja ni osporio tvrdnju da je ManUre najtrofejniji klub u Engleskoj. Ja sam osporio tvrdnju da je najbolji.

po evropskim trofejima zaostaje, ali to ne znaci da ne moze stici Liverpul... kad ih je prestigao u prvenstvu, sto ne bi mogao i ovako. Smiley  

Slijedom iste "logike", ne znači da Liverpool neće stić ManUre po broju domaćih trofeja. Već je jednom imao više titula, šta ne bi opet...

A to sto samo ljudi kojima je ispran mozak i koji nemaju veze s fudbalom mogu da navijaju za Junajted... to necu komentarisati jer je zesci lapsus.

Nećeš ili ne možeš komentirat?  Smile Smile

Sta boli?

Pa istina, pobogu...  Smile

Ti ces da ocjenjujes da li je neko debil ako navija za Mancester?Sta treba da navija za one koji tebi odgovaraju da bi bili normalni?Ne lupaj i ne pravi se stalno pametan

Svatko može navijat za koga god hoće, ja nikome ne određujem niti zapovijedam za koga da navija.

A navijači ManUre-a svojim ponašanjem pokazuju jesu li ili nisu lobotomizirani.

Jer kad netko kaže da današnja pobjeda ManUre-a "nije nezaslužena", onda je taj ili lobotomiziran, ili pak pojma nema o nogometu.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2012, 22:24:09 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia Asha 302
Da ponovim, Mancester Junajted jeste i najbolji engleski klub.

Citat
A navijači ManUre-a svojim ponašanjem pokazuju jesu li ili nisu lobotomizirani.

Jer kad netko kaže da današnja pobjeda ManUre-a "nije nezaslužena", onda je taj ili lobotomiziran, ili pak pojma nema o nogometu.

I posle ti nekom mozes da kazes kako ne postuje taj i taj klub, a ti prvi to ne radis. Ako ovako nesto komentarises onda ti definitivno nisi cist.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Nikome ja ne spočitavam šta ne poštuje neki klub. Upravo suprotno... Svatko može poštivat (ili ne poštivat) koji god klub želi.

Demokracija, zar ne?

Samo navodim kako osoba koja tvrdi da je današnja pobjeda ManUre-a zaslužena ili nije sasvim čist, ili pak ne razumije ama baš ništa o nogometu.

I ne, ManUre nije najbolji engleski klub.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia Asha 302
Uobičajena priča navijača ManUre-a koji nikada nisu imali niti najnužniji minimum dobrog odgoja, korektnosti i poštenja da priznaju kako suci sude u njihovu korist i kad im treba i kad im ne treba.

A da navijači ManUre-a imaju obraza (a nemaju) i da nisu đubrad (a jesu), pokrili bi se ušima i zavukli duboko u najcrnju rupu, umjesto da ovdje vrijeđaju zdrav razum bezobraznim pričama o "zasluženoj" pobjedi.

Priznati takvo nešto naprosto nije u mentalnom sklopu navijača ManUre-a. Jer, da je mu je mentalni sklop drugačiji, ne bi niti navijao za ManUre.

Evo pa sam preispitaj kakve si sve pljuvacine napisao, a posle navijaci Junajteda nemaju ''elementarnog odgoja'' ni postovanja, jer zaboga, ako navijas za Junajted onda si najveci debil i hohstapler. Pogotovo kako su navijaci Liverpula, Arsenala, Celsija i skorojevica Sitija nevini, posteni i sigurno bi rekli kako je bruka sto su pobedili zasluzeno itd i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
I još jednom...

Osoba koja tvrdi da današnja pobjeda ManUre-a nije nezaslužena, i osoba koja objektivne, osnovane i utemeljene prigovore na suđenje u današnjoj utakmici naziva "očekivanim plakanjem navijača Liverpoola" je ili intelektualno hendikepirana ili pak nema pojma o nogometu.

Sam si pisao to šta si pisao, nitko te nije tjerao da pobjedu ManUre-a proglašavaš zasluženom. Pa sad fino snosi posljedice tih tvojih izjava.

Kad se takva osoba deklarira kao navijač ManUre-a, meni ne preostaje ništa drugo nego izvest ove zaključke koje si citirao.

Jer se još uvijek na ovoj temi nije pojavio niti jedan navijač ManUre-a koji bi rekao kako je sudac pokrao Liverpool i kako je poklonio pobjedu ManUre-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Лузерпул покрали и шта сад ?

Јеби не вади  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Nokia krntija
Јебо те Педерићко  Smile Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Јебо те Педерићко  Smile Smile

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Класична Чмарчестерска победа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 727 728 730 731 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.