Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 694 695 697 698 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 753456 puta)
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Pa na osnovu onih izjava 'raspali Nani' 'Prodati Carricka Lutonu za 2 miliona' 'Valencia umjesto Parka'. Mozda sam pogresno procjenio, ako jesam, izvini. Ali tako mi se cinis. De Gea je poslje Harta najbolji golman lige. Ima najvise utakmica bez primljenog gola. Ima najvise odbrana. Od polusezone on izgleda fenomenalno. Problem su mu prekidi jer nema masu i ima problema sa vidom ( mora na operaciju, ne znam tacno u cemu je stvar).
Da, mislio sam na Boatenga iz Milana, mada je nemoguce da ga puste i za malo vece pare. Slazem se i da bi Felaini bio odlicno pojacanje.
Odlican je Boateng, kompletan je, voli ici naprijed. Fali nam takav igrac jos od Roy Keana ( ajde, on je bio defanzivniji dosta od KPB, ali opet je bio B2B). Moja procjena neka slobodna laicka da bi cak i pregovarali je 30-35 miliona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia N73
Covjece ti ne razumijes sam sta si rekao a meni dodeljujes neke pridjeve i oznake  Smile
Ja sam napisao moje misljenje i vidjenje utakmice,kroz moju persektivu i ono sto su ti igraci prikazali ove sezone do sada.To sto si ti umislio da ako pratis Mancester od 98 da mozes nekoga da prozivas je smjesno.Taj Kerik sto ga ti hvalis se raspada citavu sezonu i u padu je jos od prosle sa obzirom kako je igrao recimo 2008 pa cak i 2009.Nani nije casno odigrao 10 utakmica ove sezone kako treba i pocinje umjesto Valensije koji je mozda i najbolji igrac ove sezone u Mancesteru.Eto ne treba da igra Jang sto nije igrao Valensija?Skols nosio igru?Gde u kojim mecevima je to nosio igru?Svaka cast mu na svemu sto je uradio za vreme provedeno u Mancesteru ali daleko je to od nekih prijasnjih partija.Sezona je zapoceta da se Kleverli kao veliki potencijal uvede u ekipu i da polako postane kreator igre,sto mu je i islo dobro dok se nije povredio kada se Skols ponovo aktivirao jer je i Flecer obolio a SAF je bio u problemima.Istina je da su Karik,Flecer zavrsene price ni blizu senke nekadasnjih,Anderson dobijao prilike ali nije doslovno nista pokazao.Tu je taj Kleverli ali i dalje tu treba top veznjak koji ce da veze i doprinese onoj leprsavoj igri Mancestera.Citava sezone je otisla zbog povreda i sve vise se ispoljava skrtost matorca koja ce ga sada mozda kostati i titule.Meni je samo bilo cudno da je on isao da se brani na Itihad,svakako da nije trebao ni da ide na sve ili nista ali u utakmici sezone ne igra igrac koji se raspada dok drugi igra u zivotnoj mozda formi.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Nisam htio da te prozivam, izvini zbog toga. Ali covjece, nisi upravu. Carricku je ovo najbolja sezona u Manchesteru, Scholes otkako se vratio, imamo samo 1 nerjesenu i 1 izgubljenu kada je on igrao od prve minute, nastojacu da nadjem statistku, vidio sam ju negdje. Da ne kazem da je u jednoj utakmici od 83 kratka dodavanja, 82 odigrao iz prvog dodira. To ni Xaviju nije nikad uspjelo. Za Nanija, imas na prethodnim stranama sta je on uradio, ne da mi se opet da pise. Eh, slazem se da je Valencia trebao da pocne, ali ne umjesto Nanija, nego umjesto Parka, jer je Park zakazao u svom zadatku. I Valencia je u losoj formi u zadnje 3-4 utakmice, mozda iz zbog toga nije poceo. Ali lako je biti general poslje bitke. I meni je zao sto se Fergi odlucio braniti, ali sta se sad tu moze. A novac je potrosen proslog ljeta. Dovedeni su Jones i Young koji nisu bili jeftini. Oko 20m evra svaki.
Cuo sam neke price da ce Fletcher objaviti kraj karijere zbog bolesti, ogroman hendikep. Mozda nije najbolji vezni na svijetu, ali sigurno je da svojom energijom jako mnogo pomaze timu. Mislim da je Ando potrosio sav kredit i da ga treba pokusati prodati, Cleverley treba jos da uci, vidi se da je sirov. I nije on playmaker, vise je kao Scholes u mladim danima, AMC nego MC.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia N73
Ne znam jbg po meni je Kerik raspad ali hajde ti imas misljenje ja svoje nije ni bitno.Znas kako SAF kad hoce da odradi takoreci flastera na nekom igracu i da ga zatvori on skoro uvjek koristi za to Parka,tako da je i normalno sto je on igrao umjesto Valensije koji je opet dosta ofanzivniji i nije toliko angazovan u odbrani kao u napadu.E sad poenta je sto su oni kao tim usli u gabulu pa cak ni Korejanac na baterije je zakazao a toliko puta je vadio tim iz govana.Ocaj je u veznom redu i to treba sredjivati na ljeto,ozbiljno se bojim za sledecu sezonu,pogotovo imajuci u vidu da ce se i Siti,Celzi pa i Arsenal pojacati.
Sto se tice preletaca nisam od te fele jer ovo je samo sport i volim 2 kluba citav zivot Partizan i Mancester.
« Poslednja izmena: 02. Maj 2012, 00:47:16 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Carrick je specifican igrac, tzv osigurac. Odlicno cita igru, i njegova dodavanja su uvijek sigurna. Pouzdan igrac, a ove sezone je jos vise napredovao jer je dobio slobodu u igri. Mozda nema asistencija jer ne dovodi napadace u izradjene sanse, ali on je u vecini slucajeva asistent asistentu, sto je jako vazno. A za Parka se slazemo, objasnio sam dva puta cini mi se. I slazem se da treba pojacanja biti, jer nam je vezni red klimav. I slazem se za United i Partizan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia N73
Pa sta me napadas onda koji moj  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Nisam te napadao, prozivao sam te  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia N73
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
какве сте главе, шта се мирите кој курац, ајде прозивка бреееееееее 
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Torres je kurcina  Smile
Eto ti prozivka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 694 695 697 698 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.