Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 519 520 522 523 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 746008 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Драшко мани поређење. Тренутно у фудбалу европском честитих екипа нема сем Барсе, можда Реала. Остале екипе су све испод и све имају проблеме. Челзи је кренуо да пада, Манчестер исто. Бајерн је бушан, од сјаја до очаја а прошле године је таман кад је требало била серија до сјаја. Интер је био Мурињов монструм, и још увек се мало шљакају на оно пшто је оставио. Иначе су никакви као и остали жабари. Арсенал је уједначен ал фали квалитета + искуства, Ливерпул пропо, Лион више није онако јак као она Жунињова генерација, добри су само им фали мало..

Дакле јаке екипе су Барса и сада се полако томе приближава Реал. Остали су иза, а раније је било сијасет врхунских екипа. Ово сада нинашта не личи. Манчестер је у опасном паду, у средини се распадају, и то није толико видљиво јер је и конкуренција таква. Ал немој да те то заварава, зна се шта се тражи а Манчестеру за то опасно фали нови везни ред и то доминантан везни ред.

Бре да играју Манчестер и Интер то би био судар два ужасна везна реда. А тако две велике екипе. То је испод нивоа европског крема.

Мора Манчестер озбиљно да се појача у вези, и онда ће резултати релативно лако доћи јер је конкуренција никаква. Ја тврдим да Барса није уопште толико монструозна колико се претставља. Мисим феноменални су ал добар део тог утиска долази због лоше конкуренције па онда они могу да се шире колко оће. А сјебао их Мурињо врло јефтино на бункер тактику. Бре са онаквим тактичарима не сме бити тог бункера који се не може пробити. Ал ето изгледа да има, и зато нисам баш толико импресионирам Барсом. Ал ето конкуренција је пала, укључујући и Јунајтед, и Барса сада доминира.

2 играча и Манчестер би се прошетао до финала. Једина рупа би им био десни бек + евентуално голман не јер им је ВдС лош већ матор. И то је све.

едит: Рафаела и оног другог треба трпети сада. Џејсоне не мош очекивати да одма кидају, тек сада почињу озбиљније да играју, треба времена. Прави рад и могу да постану одлични играли. Колико је само Флечеру времена требало да се развије.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ispade da je Mancester nikad slabiji ako se racuna poslednjih 10ak godina, a ladno ce osvojiti premijer ligu, najjace prvenstvo. To dovoljno govori o velikom padu kvaliteta ekipa o kojem je Empty pricao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 702
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Недавно се повриједио па мање игра. Некада убаци глупог Ошију. Али Рафаел ради одличан посао, скоро као Евра на другој страни. Вјеруј ми да сам се и ја изненадио како је ове сезоне добар. Направиће САФ од њега доброг играча а од брата му солидну замјену.

Ja bas mislim da Fabio ima vise kvaliteta i da ce biti bolji od burazera, ono sto sam video od njega mi se svidja, cini mi se da je u defanzivi bolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Polako, da vidimo ko ce uzeti LS, nemoj da bude ko prosle godine: "Barsa, Barsa" pa ga podudlase  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia N73
Da mi je samo znati po cemu se to Real vraca u elitu ili gde vec,prosli su posle koliko 5,6 godina osminu finala i odmah su u vrhu Evrope samo zato sto ih trenira Murinjo...Mancester je ocigledno mnogima stao na zulj pa se po njemu pljuje ali ta ekipa igra na iskustvo i dobija,istina treba im osvezenja na sredini terena ali vjerujem da ce SAF na ljeto da se otvori jer je od pocetka sezone govorio da namjerava da dovede pojedine igrace...
« Poslednja izmena: 20. Mar 2011, 17:45:19 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Чим екипа игра на искуство значи да недостаје квалитета. Да има квалитета не би се поуивали на искуство.

А Реал полако напредује, израста у јаку екипу, то се види. Мурињо по својој филозофији комплетира екипу и то изгледа добро.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia N73
Dosta se ove godine nije ni kockica poklopilo timu,bilo je i problema unutar kluba i svega tako da ovo je odlicno sta su oni dosad uradili...

« Poslednja izmena: 20. Mar 2011, 18:03:55 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ту се слажем. Тим је у паду, прошао је зенит, ал су у паду и остали. Међутим ово што су досад урадили еј врло добро с обзиром на рецимо гомилу повреда па оне приче о Рунију и све то..

Али и даље стоји то да у оквирима ЛШ то није то. Можда стигну и до финала, фудбал је то никад се не зна, ал види се из авиона да екипа полако посустаје. Као и Челзи рецимо, треба освежење. Мора да се промеша везни ред мало, а онда ће више до изражаја доћи рецимо више него добар напад и стабилизоваће се игра која сада функционише на искуство и на увежбаност а мање на квалитет.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia N73
Znas kako kad pogledas poslednjih par sezona u LS Mancester je kidao ne samo u grupi nego i kasnije u nok-aut fazi sjeti se samo sta su radili recimo Milanu prosle sezone pa cak i Bajernu na Old Trafordu pa ispadose posle onog gola Robena,da ne spominjem demoliranje Rome itd...Istina da je pad tu ali po meni Mancester ima tu neku igru koja jednostavno je dobitna,ima nesto neobjasnjivo sto im daje prednost cak i kad su ekstremno losi i to ih odrzava sve ove godine...Ove sezone je ta igra losija pogotovo na strani ali kao sto ti rece sa odgovarajucim pojacanjima sve bi bilo mnogo bolje i efikasnije...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Apple iPhone 4
Чим екипа игра на искуство значи да недостаје квалитета. Да има квалитета не би се поуивали на искуство.
А неко ко је искусан не може бити квалитетан?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 519 520 522 523 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.