Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 486 487 489 490 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 751277 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Njegov osnovni problem su fizicke predispozicije jer momak jeste dobar tehnicar ali slab,sitan nema on snage da izdrzi duel sa nekim tipa Lampard,Esien itd...Ne znam po meni isto nije dobro rjesenje samo zbog toga,spominjan je bio i Kaka ali sumljam da ce Ferguson dati 50 milona za njega....
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Francuz i dalje u Junajtedu

Francuz Patris Evra produžio je saradnju sa Mančester junajtedom. Kako je objavljeno na sajtu "crvenih đavola", Evra će na "Old Trafordu" ostati do kraja sezone 2013/14.

- Otkada sam došao, sve je bilo kao u snovima. Navijači, igrači i trener daju sve od sebe kako bi Junajted bio najbolji klub na svetu. U proteklih nekoliko sezona osvojili smo mnogo trofeja, ali ja želim još. Znam da i drugi tako razmišljaju - rekao je Evra, a tekst na internet stranici dopunjen je izjavom Aleksa Fergusona.

- On je jedan od najboljih levih bekova, a u timu je jedan od najvažnijih. Neverovatno je koliko je posvećen klubu. Njegov talenat i iskustvo su od velike vežnosti - kazao je trener Mančestera.

Evra je u Englesku došao u januaru 2006. godine i odigrao 226 utakmica. Dao je tri gola, osvojio tri Premijer lige, tri Liga kupa. Igrao je i za Marsalu, Moncu, Nicu i Monako.

http://sportal.rs/news.php?id=45785
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Паметно, један од најбољих светских бекова.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Паметно, један од најбољих светских бекова.

slazem se
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Vidić: Sin mi je najveći kritičar

Fudbalere Mančester junajteda večeras očekuje prvi meč osmine finala Lige šampiona, a protivnik će im biti Olimpik iz Marseja. Jedan od najvažnijih delova odbrane, ali i celog tima Aleksa Fergusona sigurno će biti Nemanja Vidić. Osim o fudbalu, Srbin je za Mozzart sport govorio i o privatnom životu. Stvari iz domovine koji mu najviše nedostau su porodica, prijatelji i hrana, ali se takođe trudi da i u Engleskoj zadrži "duh" Srbije.

- Moja slava je Đurđevdan i u Mančesteru je obeležavamo porodično (supruga Ana i sinovi Luka i Stefan). Kao uostalom i sve ostale verske praznike, Božić i Vaskrs. Bez obzira na različite kulture i ovde mogu da postim, pa poštujem i taj deo naše vere. Kao i svaki čovek koji je udaljen od rodne zemlje, sigurno je da bih na prvom mestu naveo da mi nedostaju porodica, a potom i prijatelji. Sezona je duga, nemam često prilike da ih viđam. Naravno, ono što je nezaobilazno kada je nostalgija u pitanju jeste naša hrana - kazao je kapiten "crvenih đavola" i ukratko opisao svoj "fudbalski put".

- Od prelaska iz Užica za Beograd, potom kratkotrajnog odlaska u Suboticu, opet Beograda, Moskve i sada Mančestera, imao sam priliku da biram najbolje iz načina života u tim gradovima, a tako je i sada. U Mančesteru sam zasnovao porodicu i lako prihvatio porodični stil života.

Vidićeve igre uvek su pomno praćene, i to ne samo od navijača i stručne javnosti.

- Luka već sve dobro prati. Često je baš on moj najveći kritičar, pa me, kada dođem kući, odmah pita zašto nisam dao gol. Takođe, i mlađi sin prati moje mečeve i pokazuje interesovanje za ono čime se bavim, ali zbog godina to čini u manjoj meri. Inače mi kritike nisu strane. Ako primetim da je na televiziji tema moj klub ili moja igra, volim da pogledam i saznam mišljenje ljudi koji učestvuju u njoj. Ako sam dao intervju nekoj televiziji, često ga pogledam da bih video da li je sve u redu - zaključio je Vidić koji kaže da kako je stariji, želi više privatnosti.

Sportal.rs
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Legenda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Trebalo bi da dodje dvojka na Mancester veceras. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Pa i doce...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 4
Нисам нешто пратио овај Марсеј, не знам какав је  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 6700
najbolje veceras da se igr aod 0 do 2  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 486 487 489 490 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.