Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester United F.C.  (Pročitano 744163 puta)
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
sto je reko sena za ronalda treba da ga je sramota,on da zna igrao bi u bolje klubove,kako tako moze neko da daje izjave ne mogu da razumem
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Tošić sve bliži Mančesteru

Vezni fudbaler Partizana Zoran Tošić sve je bliži transferu u Mančester Junajted, prenose britanski mediji.

Predstavnici engleskog šampiona već su podneli zahtev da se srpskom fudbaleru dodeli radna dozvola. Kako prenosi list "Tajms", menadžer Junajteda Ser Aleks Ferguson lično će u petak pokušati da ubedi članove komisije da Tošić treba da dobije radnu dozvolu, iako ne ispunjava uslove za to, s obzirom da tokom prethodnih godinu dana nije redovno nastupao za reprezentaciju Srbije.

U komisiji će se naći i nekadašnji engleski reprezentativac Kris Vodl, prenosi "Tajms".

Tošić bi u paketu sa mladim Ademom Ljajićem, koji je bio glavna meta engleskog šampiona, uskoro trebalo da pređe na "Old Traford".

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6260 Slide
Drago mi je zbog njega Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 496
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k800
sto je reko sena za ronalda treba da ga je sramota,on da zna igrao bi u bolje klubove,kako tako moze neko da daje izjave ne mogu da razumem

Ne lupetaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Berbatov spreman za Siti?

Napadač Mančestera Junajteda Dimitrij Berbatov mogao bi da se vrati na teren za gradski derbi sa Mančester Sitijem posle dva meča pauze zbog povrede tetive.

Menadžer Junajteda Aleks Ferguson kasnije će doneti odluku da li će Berbatova staviti u tim posle oporavka od povrede tetive zarađene igrajući za reprezentaciju Bugarske. "Sa povredom tetive moramo biti pažljivi. Berbatov nikada do sada nije imao tu povredu i dobro ću razmisliti da li da ga stavim u prvih 11 ili na klupu za nedeljni meč" izjavio je Ferguson.

Menadžer 'Crvenih đavola' potom je govorio o kadrovskoj situaciji u timu.

"Odmorili smo Edvina u utorak i on će igrati u nedelju. Njegovo iskustvo je uvek važno u ovakvim mečevima. Geri Nevil je u sredu počeo sa treninzima, a Pol Skols će možda biti vraćen u tim sledeće sedmice, ali definitivno ne za ovu utakmicu".

Junajted je trenutno treći na tabeli Premijer lige sa 25 bodova (meč manje), osam manje od vodećeg dvojca Čelsi-Liverpul.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2238
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
Tošić sve bliži Mančesteru

Nije Tošić taj kalibar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Мош' мислити што ће се усрећети са њим ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22258
Zastava Winterfell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson HGPORI
koji ce im ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6260 Slide
Hughes: Ferguson ne zna prihvatiti poraz

Menadžer Manchester Cityja Mark Hughes okrznuo je izjavom menadžera Manchester Uniteda Sir Alexa Fergusona uoči međusobnog okršaja u 15. kolu engleskog nogometnog prvenstva...

Naime Hughes, bivši trener Blackburna, vjeruje da je Ferguson loš gubitnik.

- Morate shvatiti da vrhunski menadžeri ne doživjavaju često poraze, pa ih ponekada i primaju puno lošije od menadžera manjih klubova – rekao je Hughes.

- Svaki menadžer mora se naviknuti da su porazi sastavni dio igre, uključujući i mene. Dok sam bio menadžer Blackburna, sjećam se da smo jednom prilikom pobijedili United 4-3. Ferguson je tada bio jako kritičan prema nekim mojim igračima i nakon poraza nalazio je svakakve isprike, što baš i nije bilo korektno – dodao je Cityjev strateg.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Srpski derbi više trese!

Za razliku od Engleske, posle poraza u „večitom derbiju“ mnogo si nervozan jer rival može da stigne nedostižnu prednost, kaže Nemanja Vidić

Pred gradski derbi s Mančester sitijem srpski reprezentativac i štoper Mančester junajteda Nemanja Vidić izjavio je engleskim medijima da je nervoza više prisutna u srpskom derbiju između Zvezde i Partizana. Iza Vidića i njegovih saigrača je jedna od najuspešnijih sezona u istoriji Junajteda, ali i dva poraza od gradskog rivala koja nisu uticala na ishod trke u Premijer ligi.

- Razlika između derbija u Beogradu i ovog u Mančesteru je što se u Srbiji sve okreće samo oko dva tima - Zvezde i Partizana. U Srbiji, ako ostaneš poražen, postaješ nervozan zato što osvajanje titule dovodiš u pitanje, a protivnik dobija možda i nedostižnu prednost. U Engleskoj je drugačije, jer pored lokalnog derbija, imamo i mečeve sa Čelsijem, Arsenalom, Liverpulom... - rekao je popularni Vida i dodao:

- Ne zavisi ništa od dve utakmice sa Sitijem, ali ne bih voleo da me naši navijači pogrešno shvate. Želim da ih pobedimo, jer trijumf u derbiju stvara lep osećaj kod igrača. Ipak, u našim glavama je najvažnije da na kraju odbranimo naslov prvaka Engleske.

Sjajni štoper kaže da je jedan cilj u karijeri dostigao onoga trenutka kad je zatresao mrežu Partizana kao igrač Crvene zvezde.
- Moj prvi gol u karijeri sam postigao u beogradskom derbiju, kada sam za prvi tim imao svega tri meča u nogama. To je bio moj san, a kad sam postigao gol, mislio sam da je gotovo sa snovima. Sećam se da sam posle meča razmišljao u stilu „zaigrao sam za Crvenu zvezdu, čiji sam veliki navijač od malena, dao sam gol Partizanu, šta još mogu da poželim? Sve sam uradio!“ - izjavio je Nemanja Vidić.

Srpski defanzivac tvrdi da više ne sanja, već teži ka što boljim igrama za klub i reprezentaciju sa kojima želi da osvaja trofeje.
- Ne sanjam više, završio sam s tim. Sada mi je cilj da nastavim da napredujem iz meča u meč i da osvajam što više trofeja.

ROBINJO  NE MOŽE SAM

Osnovni zadatak Vidića u današnjem meču biće da zaustavi magičnog Brazilca Robinja, oko kojeg se u igri Mančester sitija vrti sve.
- Robinjo je veliki igrač, gledao sam ga dok je nastupao za Real Madrid, ali nije jedini kojeg treba da se plašimo. Bez saigrača on ne bi bio sposoban da napravi razliku i zato ne smemo da zaboravimo ostale, a da samo njemu posvetimo pažnju - kaže Vidić.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.331 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.