Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 22:50:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 149
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester City F.C.  (Pročitano 191323 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Siti je raspad. Jos ce oni morati da rade da bi nesto napravili.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Када пазарише овог Џонсона?
Ко је тај?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla YFF35
mob
Samsung Galaxy
englezi ga smatraju jednim od njihovih vecih talenata.

stigao iz midlzbroa gde je tek u cempionsipu dosao do izrazaja. igra po krilu.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
stigao iz midlzbroa
Сетих се сад.. Причали у Бороу како ће он да буде ноа икона после одласка Даунинга.. Значи мало морген Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
stigao iz midlzbroa
Сетих се сад.. Причали у Бороу како ће он да буде ноа икона после одласка Даунинга.. Значи мало морген Smile

Па њима је и Даунинг био као нека икона. Smile

Право енглеско (острвско) крило - цела суштина игре им је истрчати по страни и убацити лопту, без икаквог гледања.

Чини ми се, да по остатку Европе, то називају беком. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Vijera pred kaznom zbog nasilničkog ponašanja

Patrik Vijera suočava se sa tri meča suspenzije zbog nesportskog ponašanja na meču sa Stoukom u utorak posle jednog faula načinjenog nad njim.

Francuza je posle jednog starta oborio igrač Stouka, Glen Velan, posle čega je tamnoputi vezista uzvratio i bukvalno išutirao Velana, jasno ga napadajući u predelu genitalija. Engleski FA će na osnovu pregledanog snimka pokrenuti istragu i odrediti kaznu.

Vijera do ponoći ima pravo žalbe na odluku, ali je teško poverovati da će to učiniti da ne bi rizikovao još oštriju kaznu Fudbalskog saveza Engleske.

Inače, pomenuta utakmica završena je rezultatom 1 : 1. Drugi put za svega nekoliko dana ova dva tima odigrala su utakmicu završenu tim rezultatom, s tim da je prvi meč bio u okviru FA Kupa, a ovaj u Premijer ligi. Tim remijem Mančester Siti je propustio priliku da bude još bliži poziciji koja vodi u Ligu šampiona.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
U Mančester sitiju radi ko šta hoće

Fudbaler Mančester sitija Emanuela Adebajor neće moći da igra naredne četiri meča zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici sa Stoukom u FA kupu Engleske.

Adebajor je isključen u 83. minutu meča na kome je Mančester siti, tek posle produžetaka, poražen sa 3:1.

Napadač reprezentacije Togoa je crveni karton dobio zato što je rukom udario protivničkog igrača Rajana Šoukrosa.

Adebajor je suspendovan na čak četiri meča, pošto je i ranije ove sezone imao problema sa ponašanjem. U septembru je morao da propusti tri utakmice zato što je zgazio nekadašnjeg saigrača iz Arsenala Robina van Persija, a potom proslavljao gol protiv bivšeg kluba tako što je pretrčao ceo teren i kleknuo pred navijače koji su doputovali iz Londona.

Menadžer Sitija Roberto Mančini trenutno zbog suspenzije ne može da računa ni na fudbalera sredine terena Patrika Vijere. Italijan je u otvorenom sukobu sa napadačima Karlosom Tevezom i Krejgom Belamijem, a klub je morao da pošalje najskuplje plaćenog igrača u istoriji, Robinja, u Brazil na pozajmicu u Santos, jer je bio depresivan i nezainteresovan za fudbal.

Izgleda da arapski novac može da kupi mnogo igrača, ali ne i njihovu odanost i predanost klubu.

(Beta/MONDO)
« Poslednja izmena: 26. Feb 2010, 17:09:43 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Izgleda da arapski novac može da kupi mnogo igrača, ali ne i njihovu odanost i predanost klubu.

Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Adebajor: "Venger me nije želeo"

Fudbaler Mančester Sitija Emanuel Adebajor izjavio je da nije želeo da napusti Arsenal, već da ga menadžer Arsen Venger nije hteo u ekipi.

"Da sam zaista želeo da odem, to bih učinio pre dve godine i poveo se za novcem u Barselonu ili Milan. Arsen Venger nikada neće moći da kaže da sam želeo da odem, on me nije hteo. Ako Arsen ima veliko srce, možemo da gostujemo u nekoj TV emisiji i on nikada neće reći da sam mu ikada saopštio da želim da napustim klub".
"Zna on sve vrlo dobro. Mnogo ga poštujem i on to zna, ali najviše me nervira kada ljudi kažu da sam želeo da odem zbog novca. Čitam u novinama i da sam ja pravio probleme u svlačionici, što je neverovatno", kaže reprezentativac Toga i dodaje:

"Ako ijedan igrač može da kaže da sam ja, Emanuel Adebajro, govorio bilo šta ružno nekome u svlačionici, onda bih iskreno voleo da znam ko je to. Tako nešto mi se nije dogodilo u životu".

Ipak, Adebajor jeste prešao u Siti i na utakmici prošle jeseni sa Arsenalom, koju su 'Građani' dobili 4:2, posle postignutog gola je otrčao do navijača 'tobdžija' i tamo proslavio gol, za šta je kasnije kažnjen.

Siti gostuje Arsenalu 24. aprila, a Adebajor je svestan šta ga čeka.

"Biće to 90 minuta pakla. Navijači će mi zviždati, vređati me jer do sada nisu razumeli zašto sam otišao. Nije trebalo to da uradim (radovanje), ali svi smo ljudi i pravimo greške", zaključio je Adebajor.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
Siti završio posao

Reprezentativac Nemačke Žerom Boateng potvrdio je da napušta HSV i da će od sledeće sezone igrati u engleskoj Premijer ligi. Defanzivac nemačkog kluba već se duže vreme nalazi na meti Mančester Sitija, a sada je i sam potvrdio da će transfer uskoro biti realizovan.

- Potpisaću za Siti pre no što sa reprezentacijom krenem na Svetsko prvenstvo. Sve je dogovoreno. Roberto Manćini je sa dva predstavnika kluba došao u Hamburg gde smo pričali sat, dva. Ubedio me je da se pridružim njegovoj ekipi. On smatra da će mi biti potrebno nekoliko meseci da se smestim i adaptiram na Englesku, ali veruje da imam ogroman potencijal i da ću napredovati u Premijer ligi. Iako mnogi smatraju da mi neće biti lako, uveren sam da ću uspeti na Ostrvu. Nikoga i ničega se ne plašim - kazao je Boateng.

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 149
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 22:50:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.281 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.