Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:19:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 149
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manchester City F.C.  (Pročitano 190736 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Samsung S8
Blackburn - Manchester City 0:2

Adebajor prvenac za Siti i Mika Ricards...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Mislim da je onaj "razbacani" Ireland dao drugi.

« Poslednja izmena: 15. Avg 2009, 20:53:35 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

Mislim da je onaj "razbacani" Irleand dao drugi

Jeste...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Samsung S8

Mislim da je onaj "razbacani" Ireland dao drugi.

E jeste, moja greska, hvala na ispravci... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
U Mančesteru će se pričati srpski!
Jedan od trenutno najvećih srpskih fudbalskih bisera Danijel Aleksić u četvrtak bi trebalo da ode u Mančester siti, ali nije još izvesno da će se transfer i ostvariti.
Prema saznanjima MONDA, 18-godišnji Aleksić odavno je na meti Mančester sitija, koji ga prati u prethodnih godinu dana. Pregovori su intenzivirani u poslednje vreme i u novosadskom klubu očekuju da sve tri strane budu zadovoljne.
Mančester siti se jedno vreme malo "ohladio" od Aleksića, ali su ga skauti bogatog premijerligaša pratili sve vreme i posle Evropskog omladinskog prvenstva, ponovo su izrazili interesovanje da ga dovedu.
Aleksić bi, saznaje MONDO, najpre trebalo da ode u Mančester siti na neku vrstu probe, ali nema sumnje da će zadovoljiti sve ukuse. Trener Vojvodine Dragoslav Stepanović često na treninzima komentariše kako odavno nije video igrača sa tako preciznim udarcem kao što ga ima mladi Aleksić.
Nije isključeno da će Vojvodina i Sitii postići dogovor kao što je Partizan napravio sa Mančester junajtedom u slučaju Adema Ljajića, koji je zvanično igrač "đavola", ali je na pozajmici u beogradskom klubu i od zime će se preseliti na Old Traford.
Mada, u tom slučaju u ekipi Vojvodine treba pronaći mesta za Aleksića, a u poslednje vreme dobijao je šansu na kašičicu.
Naravno, navijači Mančester sitija odmah su na svom na forumu otvorili temu u vezi sa dovođenjem Aleksića, a jedan od njih kaže da je "nekoliko puta gledao igrača Vojvodine" i da je "bolji od Ljajića".
Svojevremeno je Aleksića zvao i Mančester junajted (nešto slično kao u slučaju Adema Ljajića), ali je tada, u dogovoru sa roditeljima, odlučio da ostane u Srbiji još neko vreme, jer je bio suviše mlad.
Aleksić je nedavno izrazio nezadovoljstvo što nije u prvom planu kod trenera Vojvodi ne Dragoslava Stepanovića. Nije putovao sa ekipom u Beč na meč protiv Austrije, protiv Hajduka u Kuli u prvom kolu Superlige ceo meč je presedeo na klupi, a protiv Metalca je igrao samo desetak minuta..
Stepanović je nedavno izjavio da je pred Aleksićem lepa fudbalska budućnost, ali i da mu "još nije našao najpovoljnije mesto u timu". Takođe, Stepanović je Aleksiću zamerio i zbog načina na koji je odigrao meč za mladu reprezentaciju Srbije u nedavnom prijateljskom susretu protiv Izraela u Novom Sadu.
Za to vreme Danijel Aleksić radi i čeka šansu, ali rezignirano konstatuje:
"Drugi su, vidim, u povoljnijem položaju od mene. Oni koji dođu u Vojvodinu odmah dobiju šansu, a ja i dalje sedim i čekam. Gubim vreme i sve manje verujem da će se nešto promeniti. Vreme prolazi...Kad ću da igram ako ne u ovim godinama!? Sedenjem na klupi ili sa retkih desetak minuta provedenih na terenu ne mogu da postignem ništa. Osećam da nazadujem".
(MONDO)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v144916p0.jpg
(45.97 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla YFF35
Al ovi imaju timcinu!

Imaju Givena na golu, opak golman, mada mislim da su trebali da puste Harta da se razvije.

Imaju Zabaleu desno, strasan bek, i Ricardsa koga ja mnoooogo vise gotivim kao halfa, imaju sasvim sasvim solidnog Bridza levo i Silvinja kao rezervu, imaju u centru odbrane Leskota i Turea kao i Dana i Onuohu u rezervi.
Na poslednjoj utakmici su igrali 4-3-3 sa Filipsom Ajrlendom i Berijem, al se meni daleko vise svidja sa recimo De Jongom u sredini i Ajrlendom i Berijem sa strane. Tu je jo i Kompani na zadnjem veznom a moze i beka da igra, a tu su i Etuhu u Majkl Dzonson. Imaju i Petrova koji sa Filipsom moze da cini par krila u drugacijoj formaciji.
A u spicu bespotrebno nagomilani igraci. Imaju Adebajora za prvu i Santa Kruza za klupu, imaju u toj 4-3-3 formaciji i Teveza i Robinja za levo i desno, i Belamija i Bozinova u rezerve, a Benjanija Zoa i Kaiseda mogu komotno da se ratosiljaju. JEbote imaju 9 napadaca. Strahota!

I pored ovakvog tima mislim da ce tesko uspeti da se probiju u prva 4 i jednog jedinog razloga, a to je trener, jer mislim da Hjuz ne moe da vodi toliko kvalitetan tim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E72
Jo i Bojinov vise nisu u Sitiju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla YFF35
Ustvari da, Zo je u Evertonu, samo ne znam gde sam cuo da je Bozinov, valjda se vratio u Italiju.. U svakom slucaju brdo dobrih igraca imaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6700
da bozinov je u italiji
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Wave II
Robinjo hoće u Barselonu

Brazilski fudbaler Robinjo dao je izjavu koja se sigurno neće svideti navijačima Mančester Sitija. Priznao je kako je zainteresovan da jednog dana zaigra za Barselonu. Već nedeljama traju nagađanja kako će Brazilac karijeru nastaviti u dresu evropskog i španskog prvaka. Posao nije realizovan u letnjem prelaznom roku, ali se već spominje mogućnost transfera u januaru, a brojni evropski mediji tvrde kako bi se Barselona zbog Robinja mogla odreći i francuskog napadača Tjerija Anrija.
- Teško je reći "ne" klubu poput Barselone. Evropski su prvaci, grad je predivan, a ja volim Španiju - izjavio je Robinjo.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 149
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 10:19:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.