Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mamin sin...  (Pročitano 13655 puta)
14. Okt 2005, 17:52:02
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
moj momak se stalno cuje sa mamom,zove je i kad mu nije potrebna...mamu pita za savet u vezi bilo cega pa cak joj prica i nase situacije sto se vodjenja ljubavi tice...mislim...malo me nervira...a i plasim se ako budemo bili zajedno jos dugo,pa i ziveli zajedno da li ce mama jos uvek da bude glavna? Sta ako ja ne skuvam jelo kao mama...
Imala sam situaciju da ga nesto pitam i on se pravi da me ne cuje a mam kad pita odmah odgovara...ne razumem...verovatno sto ja nisam toliko bliska sa mojima...
Inace u vezi smo god i po i nikad nismo prevarili jedno drugo uprkos mnogobrojnim svadjama...volimo se neizmerno i hteli bismo da budemo zajedno zauvek,ali ovakve situacije me stvarno bune...
Uh sad sam bas razvukla...htela bih da cujem malo vise muskih na ovu temu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
ja sam zensko ali nevermind...Mogu?

sve mogu da shvatim ali "Cak joj prica i nase situacije sto se vodjenja  ljubavi tice" Smile kako ...ti je rekao ...da prica sa njom i o tome... Smile 

potrudi se malo vise..odvlaci mu paznju ... i bice ok vremenom.... Smile
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Meni se ovo nikada nije desilo..ali o tome razmišljam ovax.

Dobro, ok, i da je vezan za svoju majku puno - to mogu da razumem. Mogu da razumem i da se čuju telefonom svaki dan, ako su razdvojeni. Mogu da razumem i ako traži od mene da skuvam neko jelo kako on voli i kako je njegova majka to za njega spremala...ali da bude upućena tako detaljno u našu intimu..ne ne! Smile
Postoje mnoge stvari, za koje bi trebalo samo vas dvoje da se pitate i odlučujete kada budete imali svoju porodicu. A i sada dok ste u vezi. Treća osoba, pa bila to i njegova ili tvoja majke vam samo mogu doneti brdo nesporazuma i svadja.
Pa jesi mu rekla da ti to smeta? Jeste li razgovarali o tome? Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
Pa znam tako sto sam ja sa njom ok i pitala me je, kad smo imali nekih nesporazuma u vezi toga, dal je sve ok...
Kad ga boli glava: mama sta da popijem? kad mu ja kazem nesto da uradi on nece a mama kaze : ajde cas , on odmah uradi i to u razmaku od 10 sek...neki put stvarno ne mogu da verujem...i rekla sam mu ali on kaze da ja nemam prava tako da pricam i rastegne svadju u neki drugi kraj...tako da se to ne raspravi do kraja...nervira me
A mogu svi da odgovaraju, samo bih volela da cujem i sta muskarci misle o tome...
Cenim to sto odgovarate Smiley
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
Ona ima takav odnos sa njim kao da mu je drugarica a i mene strasno nervira sto se njoj poverava zato sto za to s moje strane ne zna niko...ali bukvalno...i jos mi je glupo svaki put kad se posvadjamo jer znam da ona za to zna...
Ja sam u stilu : za nase probleme ne mora niko da zna , a za to kolko se volimo - SVI!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
E, znas sta, ja cu sad da budem malo okrutna, ali ja mislim da jedino sto moze da ti pomogne jeste da mu kazes dovidjenja, malo otplaces za njim i stavis ga daleko u svoju proslost. Mislim, lep je taj optimizam, ali ipak, nije normalno da prica majci o seksualnom odnosu sa devojkom. Cak i da ima 15 godina, eventualno da se uopsteno konsultuje sa majkom oko pitanja seksualnosti, ali i to, pobogu, cemu sluze ocevi i ostali rodjaci, porodicni prijatelji, psiholozi, psihijatri, i svi drugi, osim Mame. Naravno, izbor je tvoj, ali pitam se koliko mozes slobodno da vodis ljubav ako znas da ce ujutru mama cuti sve pikanterije, poza ova, orgazam onaj, uzdahnula ovako, svrsila onako.. Mislim, nemoj da se ljutis sto ti ovako otvoreno i brutalno pricam, ali ipak, mislim da bi u najboljem slucaju trebali da odete u neko savetovaliste i slicno, jer posledice takve veze po tvoju seksualnost i psihu mogu biti katastrofalne. A da ne govorim o buducoj event. decici, kako bi se osecala kada bi ih ta zena podgovarala protiv tebe i potkopavala ti autoritet (sto je 100% ocekivano), a tvoj muzic sve to prihvati i trci kod mame na supicu. Ma daj, sigurna sam da ne zelis sebi takvu buducnost. Ili mozda zelis? Razmisli o tome  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
Pa znas sta...ne mislim da on njoj bas prica za orgazme...ali ja npr nisam pristajala na oralni , u guzu i sl i onda smo se nesto svadjali, ja se tripovala i to...i neverujem da bi mogo nesto tako da joj prica...i ona meni ne pokopava autoritet, nije o tome rec uopste...sta ste se uhvatile za sex? Mama ga savetuje kako treba da mi oprosti za neke situacije , kako on misli "male lazi" iako ih nije bilo...
Da nema mame mi se ne bismo ni mirili...to je ono sto me uzasava! A necu da ga ostavim, to je najlakse...hocu da sredim to ako moze ili mi dajte savet kako to da prevazidjem i da li ce biti stetno za ubuduce? (a postojala je situacija da smo vodoli ljubav i ne samo jednom ga je mama usred toga zvala na mob...kao da je znala - meni se sve prevrnulo...njemu ok)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
i jos...ona mene obozava...plakala je zbog mene kad sam otisla na daleki put...zena je stvarno kul ali sam od njega ocekivala da ne budu bas toliko bliski...on je ok, kao jedno smo...jeste da smo imali svadje ali se sve sredilo i stvarno planiramo buducnost ali mama...u posl vreme se frkisem sto se toga tice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Kazi ti njemu kako si pricala tati o vasoj intimi pa da vidimo kako ce se on tada osecati.Nemoj da se cudis sto su se sve devojke ovde uhvatile za sex,ali zaista nije u redu da sa mamom prica o tome,o ostalim stvarima manje vise,mada i te obicne mogu da nam smetaju,ali ovo je previse.
Svakako te njegova mama gotivi,ali da vas ona miri nije ok,ljubav je jaca od roditeljskog saveta,vazno je ono sto on misli svojom glavom,a ne maminom palicom.
Mozda ne bi bilo lose da ti porazgovaras sa njom,ako te vec on ne slusa,pa da joj objasnis da ni malo nije prijatno sto joj on toliko razmazen i samo nju slusa, i da ti zelis pored sebe muskarca koji je nece svaki trenutak zvati mamu da je pita sta da radi.Ona je zensko,kad se bude zapitala sta je od sina napravila mozda ce promeniti ponasanje i prestati da pravi od sopstvenog deteta maminu mazu.Nijedna od nas ne voli takav tip muskarca,takvi su samo za izbegavanje,za sada to nije toliko strasno,ali ce u braku biti velikih problema.

Stvarno ti zelim da resis tu situaciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
Qq,bezi od njega glavom bez obzira!Edipov kompleksas ocigledno.Koliko god je razlika izmedju njega i majke?Ima li oca?U kakvim je odnosima s njim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.