Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mamin sin...  (Pročitano 13671 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Kada su Harison Forda pitali za tajnu njegove seksualnosti i u tim godinama...rekao je da svako jutro pokusava da se seti gde mu je ginko biloba da je popije kako bi mogao da se seti gde mu je vijagra Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Zastava
 Ja mislim da nas FIGURA laze i da je izmislila ovaj problem kako joj ne bi bilo dosadno, odnsno nema s kim da prica.

Mislim da opipava stavove devojcica(zasto kazem devojcica... pa zrela zenska osoba bi ovo resila na vrlo jednostavan nacin, CAAAAAOOOOOOOOO!), a usput pokusava da zvace onu staru pricu o tome kako su muskarci zavisni od svojih majki i kako sve moraju da pitaju njih i nemogu nista bez nijh i bla bla bla bla bla....

draga moja nemoj da se ljutis na njega sto je takav ... MAMA ga je rodila a ti si ga izabrala.... zauvek

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Zastava
pa....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Pa,i da nas laze,tema je korisna,ima raznih kombinacija u zivotu,za nepoverovati...Ja sam pre par godina saznala za jednog cikicu(pa,moze tata da mi bude po godinama) koji se sexa sa svojom mamom  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zivot je Kurva - Jebi ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 62
Zastava
mob
Nokia 
zasto kazem devojcica... pa zrela zenska osoba bi ovo resila na vrlo jednostavan nacin, CAAAAAOOOOOOOOO!

Mozda je to istina?
Ali zbog cega Cao ako se vole i lepo im je zajedno?
Ako on u majci vidi prijatelja, zasto i ona ne pokusa da bude prijatelj sa njegovom mamom?

MOzda je nauci neki nov recept Smile
IP sačuvana
social share
hajducka travu ili stolisnik cisti i jaca krv i probavne organe. Posebno je korisna za lecenje jetre, slezene, gušterace, žutice, navale krvi u glavu, katara u crevima i želucu, zatim grceva, groznice, lupanja srca, bolova u kstima i ledjima, neredovitih menstruacija, krvavih i zatvorenih šuljeva, nesanice, raznih osipa i cireva.. Caj od stolisnika korisno deluje i leci ispucane ruke, ranjive bradavice majki koje doje, kao i kod lecenja osipa na koži – psorijaze. Kod psorijaze se uz obloge moraju sprovesti i kure cišcenja krvi. Takodje se upotrebljava kod angine pektoris, i to kao caj. Kod nervnih osoba preporucuje se cešce pranje celog tela rashladjenim cajem od stolisnika i to ujutro i uvece.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Zastava
Ako neko u roditelju vidi svog iskrenog prijatelja to je sjajno, za svaku pohvalu !
Ali diskusija o SEX-u do " naj sitnijih detalja" za mene je degute. Mora se voditi racuna i o sledecoj stvari.... a to je partner i kako bi on ili ona reagovali na taj vid komunikacije.
Ako vas neko voli onda bi valjda trebao i da vas postuje a to sve znaci sledece: pre nego sto iznesete neshto iz vashe intime treba konsultovati vasheg partnera da li on misli da je ta stvar pogodna za diskusiju ili nije, i onda postupiti u skladu sa odgovorom koji ste dobili.

Nije mi namera da izmishljam toplu vodu, samo iznosim svoj stav !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
Svi smo mi necija deca i upravo vaspitanje, a i vecinu navika nosimo upravo iz kuce, odnosno od svojih roditelja. Tu, nazovi, situaciju prepricavanja vasih intimnih detalja moras da zaustavis, jer to ostaje u spavacoj sobi i iskljucivo medju vama. On definitivno ima sindrom "mamin sin koji ce se zauvek drzati za njenu suknju". Pa i s tom "manom", oni su ziva bica i mi ih volimo i kada su takvi. Niko nije savrsen, zar ne? Elem, moj stav je da sa njim ozbiljno porazgovaras i da mu kazes sta ti smeta, bolje to uradi na vreme, jer ces sebe dovesti u situaciju ili da trpis ili da jednostavno dignes ruke od svega i odes bez obzira na ljubav.

Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
mob
Motorola PEBL
Ako neko u roditelju vidi svog iskrenog prijatelja to je sjajno, za svaku pohvalu !
Ali diskusija o SEX-u do " naj sitnijih detalja" za mene je degute. Mora se voditi racuna i o sledecoj stvari.... a to je partner i kako bi on ili ona reagovali na taj vid komunikacije.
Ako vas neko voli onda bi valjda trebao i da vas postuje a to sve znaci sledece: pre nego sto iznesete neshto iz vashe intime treba konsultovati vasheg partnera da li on misli da je ta stvar pogodna za diskusiju ili nije, i onda postupiti u skladu sa odgovorom koji ste dobili.

Nije mi namera da izmishljam toplu vodu, samo iznosim svoj stav !

Slazem se sa tvojim stavom :-)
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.