Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mamin sin...  (Pročitano 13777 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Citat
i pomalo je balkanski resavati sve u "cetiri oka" samo da nesto ne "procuri" da se ne "izblamiramo"....treba rusiti tabue.....
Da malo karikiram.. ispada da je i razgovor sa strucnim licem (psihologom, psihijatrom, terapeutom) blam.. Posto se i tada prica izlaze i problem resav u cetiri oka bez prisustva javnosti ... Smile
Ja na svoje ponasanje gledam kao na zelju da izbegnem uvid u moje najinitmnije i najranjivije trenutke... Ipak, ne treba bas sve deliti sa ljudima koji te ne okruzuju...
Ja takvo ponasanje ne bih nazvala baklanskim, ali dobro.. svako ima pravo na svoje misljenje..

Sasvim je o.k. sto zelis sacuvati deo svoje intime! Svi mi to zelimo! Problem je sto redje ili cesce ne znamo kako bi sami to resili,a poenta je da se neki problem resi na najbolji moguci nacin po nas! Utoliko postaje manje bitno da li ce neko saznati ili ne.
Znam da nije po p.s.-u pricati o licnim stvarima,ali ako neko ima vise iskustva od mene u nekim stvarima-zasto ne bih pitala?!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
E ljudi sad vec zalazimo u filozofiju...misim...Nije to meni kao,jao ja sam opterecena tim problemom...to cak i nije neki veliki problem,jednostavno mi smeta a samo sam htela da znam da li ce to biti izrazenije u buducnosti...

Samo nemoj da smetnes sa uma da " mali problemi" u pocetku, kasnije znaju gadno da eskaliraju i iznenade , pa je posle znatno teze resavanje istih , stvari treba resavati na vreme.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
Mislim da nije isto kada razgovaras sa strucnim licem o svom problemu, i kada razgovaras s nekim trecim nestrucnim iako dobronamernim,  licem!  Smile Zato sto prijatelj nema mnogo odgovornosti da sacuva nasu intimu (na kraju svi pomislimo da smo sami krivi sto smo se izlajali), a strucno lice, tj. psiholog, psihijatar, savetnik, pedagog... su obuceni da pomazu i OBAVEZNI da cute kao ribe. Inace, gube posao, ugled, a mozes i da ih tuzis i zaradis pare  Smile. Dakle, ipak nije isto kao kada pricas sa Djokom, Perom, Pajom, koji osim sto obicno nemaju mnogo dobru ideju kako da ti pomognu, jos mogu to i da razglase po celoj ulici, gradu i sire..Dakle,  Smile se bar po mom misljenju trazi od onog kome je to posao, kao sto ides kod zubara da ti popravi ili pregleda zubic, a ne ides kod drugarice, koja moze samo da place zajedno sa tobom, ali ne i da ti pomogne. Pored toga, mislim da je pametnije otici kod nekog da ti pomogne da resis problem,cak i ako mislis da to nije neki problem, nego da, kao kod zuba, vremenom nastane karijes i sve bude teze.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
slikovito ali istinito Smile
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Mislim da nije isto kada razgovaras sa strucnim licem o svom problemu, i kada razgovaras s nekim trecim nestrucnim iako dobronamernim, licem! Smile

Zavisi od problema ,ne ide se za svaku sitnicu kod doktora, ume da bude skupo, ponekad i bespotrebno , kakva su pojedina "strucna lica u ovoj zemlji" to necu ni da komentarisem...puno stvari moze da se svede na "uzmi ove sarene pilulice i dodji na kontrolu za mesec dana", dok  je ljudima ponekad samo potrebno da ih neko saslusa , da kazu negde sta imaju gde nece biti odmah osudjivani , obelezeni i sl. ,da ih neko razume i da osete da je jos neko bio u slicnoj situaciji i da nisu jedini prosli kroz to nesto...

Zato sto prijatelj nema mnogo odgovornosti da sacuva nasu intimu (na kraju svi pomislimo da smo sami krivi sto smo se izlajali), a strucno lice, tj. psiholog, psihijatar, savetnik, pedagog... su obuceni da pomazu i OBAVEZNI da cute kao ribe. Inace, gube posao, ugled, a mozes i da ih tuzis i zaradis pare Smile.

Kljucna rec na forumima........anonimnost.......kako god ti odgovara Smile.....+ koga ces da tuzis u ovoj zemlji zato sto je pricao o tvojoj intimi okolo, ha,ha,ha.

ides kod drugarice, koja moze samo da place zajedno sa tobom, ali ne i da ti pomogne.

....Verovao ili ne....ponekad je i to dovoljno.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
Pa dobro sad, normalno da neces za svaku glupost da ides kod doktora (to vazi i inace, ne ides kod lekara kad imas kijavicu), ali ono sto je za nekoga glupost, za nekog drugog je mozda tragedija. Uostalom, kao i kod kijavice, koja ako neko ima slab imunitet moze da dovede do zapaljenja pluca, i daleko bilo........ Smile. Tako da treba biti mudar i dobro proceniti sta je za nas opasno a sta nije, i kada jeste a kada nije.
Sto se izbora strucnjaka tice, pa tu isto vazi sto i za npr zubara. Normalno da neces da udjes u prvu ordinaciju i pustis kretena da ti izvadi zdrav zub! Nego, prvo se okolo raspitas o njemu, ko je, kakav je, gde radi, koliko i da li trebaju pare (da li je privatan ili drzavni), malo se oslonis na intuiciju i ako ne valja, kazes mu Pa-pa.. Smile
A prijatelji su uvek tu da sa njima podelis sve one sitnice o svemu sto ti je vazno, i niko ne moze bez prijatelja, ali zna se cemu oni sluze i sta moze a sta ne moze razgovor sa njima da resi. Uostalom, zamisli da ti se pokvare kola i odes kod ortaka da ti popravi posto su i njemu pokvarena, pa zna kako ti je?  Smile     
U svakom slucaju, najbolje je da nikome od nas ne zatreba extra pomoc. Pozdrav svima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Pa dobro sad, normalno da neces za svaku glupost da ides kod doktora (to vazi i inace, ne ides kod lekara kad imas kijavicu), ali ono sto je za nekoga glupost, za nekog drugog je mozda tragedija.

...vazno je sta je to za lekara kod koga ides, i dali ce ti pomoci kao da je to glupost ili tragedija...

A prijatelji su uvek tu da sa njima podelis sve one sitnice o svemu sto ti je vazno, i niko ne moze bez prijatelja, ali zna se cemu oni sluze i sta moze a sta ne moze razgovor sa njima da resi. Uostalom, zamisli da ti se pokvare kola i odes kod ortaka da ti popravi posto su i njemu pokvarena, pa zna kako ti je? Smile
.....i zajedno resite problem. *mada poredjenje i nije neko*

IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
Resite problem ili se resite kola?  Mislim, zavisi koliko znate oko njih... ):> O.k. poredjenje mozda i nije neko, ali bitno je da si shvatio poentu. Molim te,  nemoj da budes toliko pesimistican nisu svi psihijatri i psiholozi losi, i ima mnogo onih koji umeju da prepoznaju sta je problem i kako treba pristupiti mladoj osobi kojoj je potrebna podrska. Ponavljam, ima mnogo i kretena, i odredjena doza pesimizma i nepoverenja je cak pozeljna, korisna  i dobra. Drago mi je sto nisi od onih koji slepo veruju svima, ali sigurna sam da u nasoj zemlji postoje strucnjaci koji bi uspeli da osvoje tvoje poverenje. U svakom slucaju, sa pilulicama oprez, narocito ako ih neki kvazi doktor prepisuje ko bombonice, a ne nudi uz njih i razgovor, poverenje, svoj trud i slicne vazne stvari. Ali, ja sam nekako sigurna da bi ti u takvoj situaciji umeo da prepoznas ko zasluzuje tvoje poverenje, a ko ne. Pozdravljam te  Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
mob
Nokia 6630
mrzelo me da citam do kraja,pa da odmah kazem moju verziju dogadjaja.Naime i ja sam vezan za Mamu,sa caletom sam u ocajnim odnosima,tacnije nemamo odnose on ne zivi sanama(ne pricamo od 30.8.2001),ali nebitno,za Majku sam vezan...ali ne u smislu decka autorke posta.
Mislim ja sam mislio da sam ja previse vezan za Mamu posto joj pricam gde idem,i odgovaram kad me ona pita sa kim idem,ali ovo sto ovaj momak prica kevi to nije normalno...
...mislim ja Mami ni u ludilu ne bih pricao kad sam se i kako kresao sa ribom,cak sta vise ne pada mi na pamet da joj pricam ni gde izlazim sa deovjkom i slicno.Ona saznaje da ja imam devojku kad "neko zensko" pocne cesto da me zove na fiksni a saznaje za raskid kada prestane "neko zensko" da me zove na fiksni.Znaci potpuno indirektno.
A da jedino sto sam kevi vise puta rekao da mi se svidjaju samo devojke koje ona uglavnom ne voli mnogo,znaci lepe,sexy,manekensko telo i slicno(ona bi vise volela da ja budem sa nekom skromnom,patrijarhalnom,sa osobinama domacice-zato sto su za nju ove preterano sexy ribe-kurve,mislim ona mislis da su one "svacije devojke")
Jednom me je keva i pitala sto sam raskinuo sa nekom devojkom cije roditelje iz neke sasvim desete price zna(ja to nisam ni znao),ali sam joj odgovorio jednostavno:"sta te se tice".
Znaci te intimne stvari ne treba deliti sa roditeljima,mislim bar sa kevom(ne znam kako je kad imas caleta).
U sustini ja i ne volim duge veze kad neophodno dolazi do nekog preteranog zblizavanja devojke sa mojim roditeljima(mojom Mamom),otkud znam,valjda je to posledica toga sto sam relativno kasno imao prvu devojku pa me sada "ceste promene" privalce.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2005, 23:27:23 od Stefano »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
to je ok...ti si ok... respekt! Smile
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.