Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mamin sin...  (Pročitano 13749 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
Opet ja s mojim surovim realizmom. sta da ti radim, ali bas to sto si nezno bice znaci da po pravilu volis da mastas i da ne vidis bas jasno svet oko sebe. Sorry, ali to je moje misljenje, ako ti se ne svidja moja iskrenost, nemoj dalje da citas, jer nemam nameru da podrzavam bilo cije iluzije o edipovcu koji posle jednog ciri-bu, ciri-ba postane Super odgovorno musko bice, zastitnik porodice sposoban da zivi bez mame.
Ali, ono sto mi se ne svidja je to sto mi se cini da ni ti nisi sigurna sta mislis o njegovoj mami. Znaci, kad treba da te pomiri s deckom, onda je super, a kad mu govori sta treba da radi (pretpostavljam nesto sa cime se ti ne slazes), onda bi ti da je on ne slusa. Pa, sta cemo sad? Bilo bi lepo kad bi slusao mamu samo u onim stvarima koje se tebi svidjaju, a inace da bude samostalan i pravo musko koje misli samo svojom glavom. Ne znam sta misle ostali, ali meni tu nema mnogo logike. Naravno, lepo je sto te njegova mama voli i sto place za tobom, ali da li si se zapitala kakve to veze ima sa tobom i sa njim. Mislim, meni je bar svejedno da li me mama mog decka mrzi ili voli ili je ravnodusna, sve dok mi se ne mesa u vezu i dok gleda svoja posla i svog muza. Normalno da treba da razgovaras i da pokusas da nesto promenis, ali to se ni u bajci ne desava preko noci, seti se samo koliko tu ima peripetija, opasnosti i ostalih cudovista. Najbolji savet koji ti iko moze dati, iako ce ti to delovati bezveze, jeste da se obratis Strucnom licu, a to znaci nekom psihologu u nekom savetovalistu, i da te lepo usmeri kako da nesto promenis i kod sebe, i u vasoj vezi. Njega kao ni njegovu mamu nikada neces moci da promenis, to svako od nas mora sam da uradi, ali kad promenis sama sebe znaces i sama da li je taj decko pravi za tebe. To samo ti znas, mi to ne mozemo da resimo umesto tebe. Srecno!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Hm.. da.. onda jos jedno podpitanje.. Zar se na taj nacin ne saznaje samo jedna strana price..

Na onome ko da svoj komentar je da nasluti kako bi izgledala druga strana , ako je slucajno vec bio u tome tim lakse moze da pruzi pravi savet , jer u slucaju da se izjasne i jedna i druga strana plasim se da bi se dosta njih stavilo u ulogu nekoga ko sudi i presudjuje , a to nikako ne bi trebalo da bude slucaj , jer nije na nama da "govorimo" nekome sta da uradi, vec samo sta bi smo mi uradili u toj i toj situaciji , ili jednostavno nase misljenje na tu i tu temu, licno ne odobravam nikako odgovore tipa..."ma ostavi ga/je, uradi to i to i sl....",
Postovi na ovom forumu bi ipak trebalo da ostavljaju mesta za siru diskusiju , za polemiku , jer bez obzira na to da li se cuje samo jedna strana ili ne , ko pazljivo cita postove osobe koja je postavila problem lako se da naslutiti i ponesto sto u tim postovima nije jasno naglaseno , tako da se sto sta otkrije i o osobi koja postavlja problem , ali i o onima koji postuju svoja misljenja na tu temu....naravno da bih voleo da recimo dvoje ljudi koji imaju neku nedoumicu izmedju sebe zajednicki iznesu svaki svoj stav o tome , pa da se prodiskutuje i po mogucstvu pomogne, ali nekada ljudi ne mogu da se povere nekom iz svog okruzenja, sto zbog skakljivosti teme , sto zbog straha da se moze biti pogresno shvacen, sto zbog ovoga, sto zbog onoga....ovde su svi slobodni.....i pomalo je balkanski resavati sve u "cetiri oka" samo da nesto ne "procuri" da se ne "izblamiramo"....treba rusiti tabue.....

@ Opasna Figura
Samo nemoj dozvoliti da sada bas svaki njegov kontakt sa majkom bude protumacen kao ....eto, opet nju pita za savet...ili svaki njen poziv bude protumacen kao mesanje u vese afere....licno ne mislim da je ovaj poziv tokom vaseg intimnog odnosa i njegova reakcija na isti neki bitan problem....ja bih uvek nastavio kao da nista nije bilo i siguran sam da vecina muskaraca ne bi "stala" kod takve jedne distrekcije kada su stvari kao sto je "guzvanje posteljine" u pitanju
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
Hm.. da.. onda jos jedno podpitanje.. Zar se na taj nacin ne saznaje samo jedna strana price..
Da
I da dodam.. ne zelim da ova moja pitanja i stavove da dozivite kao licni napad ili kritiku.. Jednostavno, zanima me na koji nacin "funkcionisu" ljudi koji se ponasaju drugacije od mene.. Znaci, cista znatizelja bez zadnjih namera Smile
Napad?!Pobogu,ovo je forum,sluzi za razmenu misljenja i diskutovanje Smiley
Ok,pricacu sa njim...hvala puno!

Reci mu da ti to i to smeta,ako bi mogao da promeni,ti se osecas stvarno neprijatno i nelagodno zbog toga bla bla bla...samo mirno i stalozeno,ajd poz

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
i pomalo je balkanski resavati sve u "cetiri oka" samo da nesto ne "procuri" da se ne "izblamiramo"....treba rusiti tabue.....
Da malo karikiram.. ispada da je i razgovor sa strucnim licem (psihologom, psihijatrom, terapeutom) blam.. Posto se i tada prica izlaze i problem resav u cetiri oka bez prisustva javnosti ... Smile
Ja na svoje ponasanje gledam kao na zelju da izbegnem uvid u moje najinitmnije i najranjivije trenutke... Ipak, ne treba bas sve deliti sa ljudima koji te ne okruzuju...
Ja takvo ponasanje ne bih nazvala baklanskim, ali dobro.. svako ima pravo na svoje misljenje..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Citat
i pomalo je balkanski resavati sve u "cetiri oka" samo da nesto ne "procuri" da se ne "izblamiramo"....treba rusiti tabue.....
Da malo karikiram.. ispada da je i razgovor sa strucnim licem (psihologom, psihijatrom, terapeutom) blam.. Posto se i tada prica izlaze i problem resav u cetiri oka bez prisustva javnosti ... Smile

Jednostavno , trudi se da ne karikiras...prosto....jer si iz celog teksta izvukla samo jednu recenicu za koju treba procitati ceo post da bi se shvatila , ako treba da prevedem mislio sam na iskljucivi razgovor samo ono dvoje/troje/vise ljudi koji imaju zajednicki problem i bez uplitanja nikog sa strane, prijatelja , stranaca , psihologa , psihijatra...itd...sto je po meni pogresan stav.

Ja na svoje ponasanje gledam kao na zelju da izbegnem uvid u moje najinitmnije i najranjivije trenutke... Ipak, ne treba bas sve deliti sa ljudima koji te ne okruzuju...

Sve receno.... Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Znaci, ne slazemo se..  odlicno  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Oko ovoga.....ne. Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
Anea,nisam te bas najbolje razumeo al ajd...
Citat
Ja takvo ponasanje ne bih nazvala baklanskim, ali dobro.. svako ima pravo na svoje misljenje..
Nije blam,ako odes kod psihologa znaci da se svestan problema koji imas o bolje traziti pomoc nego sam se dvoumiti,troumiti etc,mnogo stvari u nasem drustvu bi bilo drugacije da svako ko oseti da ima nesavladiv problem,dilemu ili sl potrazi savet (svaka prepreka izaziva ffrustraciju) ..
Bojis se sta bi psiholog ili neko drugi mogao tu da zatekne tj vidi?! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Ma, ne.. nije vazno.. ja apsolutno podrzavam odluku ljudi da idu kod stucnih lica.. da imam problema koje ne mogu sama da resim, verovatno bi se obratila njima..  bez blama Smile ... ovo je bilo izvodjenje teze na osnovu jedne recenice Smile
To je prvi deo odgovora.. karikiranje

Drugi deo.. moje misljenje ... je samo pojasnjenje mog predjasnjeg stava.. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 59
E ljudi sad vec zalazimo u filozofiju...misim...Nije to meni kao,jao ja sam opterecena tim problemom...to cak i nije neki veliki problem,jednostavno mi smeta a samo sam htela da znam da li ce to biti izrazenije u buducnosti...ja se opet ne razumem tolko u psihologiju...ja sam ok sa njegovom majkom ali mi smeta sto ona resava nase probleme i imam utisak da on vise ceni njeno misljenje od mog
to je sve...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.