Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mame i tate vodite decu ;)  (Pročitano 1944 puta)
27. Maj 2004, 12:05:01
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Da je pozorište avantura koja interesuje sve generacije, potvrdiće i ove godine dečji pozorišni festival - Tiba, koji će od 5. do 12. juna, "zauzeti" sve "velike" beogradske scene: od JDP, do Narodnog pozorišta, ulice grada, decu i njihove roditelje. Iako se održava tek drugi put, Tiba se nalazi u kalendaru internacionalnog udruženja pozorišta za decu i mlade, dok njegov osnivač i pokrovitelj Skupština grada Beograda i organizator pozorište "Boško Buha", imaju ambicije da preraste u tradicionalno "okupljanje" evropskih pozorišta za decu. Osnovna ideja selektora Tibe, dramatruga Igora Bojovića, bila je da ovogodišnji festival predstavi presek repertoarskih tendencija, koje su u poslednjih nekoliko godina aktuelne na scenama izvan granica našeg regiona. Ovogodišnji izbor predstava ne povezuje određena autorska linija, već se on sastoji od tri grupe različitih predstava. Tako prvu "liniju" čine projekti koji su rađeni prema motivima klasičnih bajki i mitova: Čehovljeva "Kaštanka", Kolodijev "Pinokio, nešto drugačiji Peroov "Mačak u čizmama". U drugoj grupi ("Snežana i sedam patuljaka", "Jedni i drugi") nalaze se predstave neverbalnog teatra u kome dominiraju ples, pokret i animacija, dok treću "zamišljenu" grupi čine predstave za omladinu, koje treba da isprovociraju pitanje šta je to pozorište za decu, a šta teatar za tinejdžere - baveći se temama odrastanja, življenja savremenog čoveka, porodice... Festival će otvoriti prošlogodišnji pobednik, predstava: "Henri V" Male scene iz Zagreba, dok će se za Granpri boriti jedanaest postavki iz Norveške, Engleske, Francuske, Poljske, Češke, Austrije, Rusije, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Poslednjeg dana kroz gradske ulice do Kalemegdana kretaće se "šareni" i "lepršavi" maskenbal.
(Danas)
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jel imaju titl za ove stranske?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
nemam pojma, ali morali bi da budu ne ni titlovani, nego sinhronizovani.
zao mi da ne mogu da vidim to..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne mi bas jasno kako deca to mogu da razumeju, al ko zna, mozda su ovo napredni modeli Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
sta bi na kraju, jel neko video kako to izgleda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Danas sam slusao o tome kako neko svedsko pozoriste ima gostovanje i kako ce predstava biti simultano titlovana publici... nek mi to neko objasni Wink Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
o Boze..

znachi da ne umemo nishta da napravimo&organizujemo kako treba, ne umemo... strashno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
mama,mama vodi me u pozoriste
drzi pare i bezi u igraonicu  
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
A kako bi to trebalo da izgleda sarmice?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
nemam kad sada da detaljno razradjujem Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.