Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:58:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je ovo zloupotreba deteta

Glasanje završeno: 05. Apr 2007, 04:16:19

Da
77.1%  (27)
Ne
20%  (7)
Nisam upucen
2.9%  (1)
Ukupno glasova: 35
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Мали Васа  (Pročitano 19970 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 5
Dete moze imati misljenje o devojcicam, skoli, basketu, fudbalu, ali o dnevno politickim zbivanjima?! jesi li ti majke ti onako rezonovao stvari kad si bio mali? U prevodu hoces da me ubedis da je klinac sa izgradjenim stavovima dosao na radio? Daj bre...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne, ali je Vasa možda drugačiji tip ličnosti, možda je odrastao u porodici u kojoj se više priča o politici.
Ne bih ja tako lako otpisivao to što je on pričao. Ima razne dece.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 5
Naravno, ne optuzujem ja njega. Ali isto tako ima raznih "novinara". Brate mogli su bar malo lepse da upakuju svo ono sranje. Mnogo su providni.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 
Naravno, ne optuzujem ja njega. Ali isto tako ima raznih "novinara". Brate mogli su bar malo lepse da upakuju svo ono sranje. Mnogo su providni.
Па,врло је ефектно кад се деца користе у пропагандне сврхе! Smile
Мали проценат људи ће се сетити чињенице да дете у том узрасту не разликује гомилу појмова,нема никакво животно искуство и само копира причу родитеља!
А новинари на популарнијим станицама,пре свега гледају да зараде што више пара.
Популарност не траје дуго. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Koje su ovo govnarije!!!
Malac se kao seca kako je izgledala Djindjiceva sahrana kad je imao 6 godina i srao po pesku.
Koji je ovo bezobrazluk.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Koje su ovo govnarije!!!
Malac se kao seca kako je izgledala Djindjiceva sahrana kad je imao 6 godina i srao po pesku.
Koji je ovo bezobrazluk.
Треба га одузети од родитеља. Класична злоупотрба деце. Могу само да замислим који су му родитељи ретарди.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Vasa: Ma, ne sviđa mi se ta ideja jednog boga koji je stvorio svet i to za šest dana, ceo svet, a još očigledno smatraju i da je ceo univerzum stvorio jedan jedini bog, koji traži žrtve. Onda je on imao sina koga su razapeli na krst, koji je oživeo, postao novi bog.

Svetlana: Nije, Vaso, to je pojednostavljeno, tu ima nekih drugih stvari...

Vasa: Ma ne, znam ja celu stvar, imam ja ovde Bibliju, dečju mislim Bibliju sa svim tim pričama.

Svetlana: Pa zar nema krasnih priča tamo?

Vasa: Ma ima to da ljudi moraju da plate za praznoverje...
Mislim,sta reci?
Pa ovo dete je pod velikim uticajem ljudi koji su verovatno deo neke sekte.

Sve su sanse da ce on biti izgubljen slucaj.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Нико до сада није објаснио као ко, или шта предтавља дете од 10 година у радио емисији.
Није га сигурно покупила са улице насумице!

А ви болесници којима је ово "нормално", марш на лечење!
Што неко рече социјалне службе озбиљно морају да се позабаве са родитељима детета и са објективном новинарком!!! А богами и полиција и судови!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
kako vas Rufus razbija kada ste ovako opterećeni njime... Smile
Ми смо одушевљени тобом! Твоја дијагноза превазилази све до сада виђено. Ти чак не можеш ни да ме изнервираш. Није лепо да се љутим на болесне људе, нисам тако васпитан. Твоја околина ти само поспешује болест. Иди негде у неку бању да се мало одмориш.

Кажем ја, било би досадно без њега. Мада увек се могу окачити копачке о клин.

Citat
А та застава о којој причаш је нешто посебно за Српски народ.

Ja sam Srbin meni ta zastava služi samo radi lakše identifikacije takvih kao što si ti.

Mali Vasa je produkt okruženja u kome postoje ljudi kao što si ti. Da nema vas ova zemlja bi bila jedno srećnije mesto za život i deca bi se bavila igranjem i ne bi bilo šanse da neko dete gostuje ima onakva razmišljanja.

Ти си Србин?! Ма иди молим те Smile Smile Smile
Како онда идентификујеш Iron Maiden? На омоту последњег албума баш та застава на тенку Smile
Занимљиво то мали Васа продукт (а ја мислио људско биће) свега само не родитеља којима је политика једина занимација у животу. А из текста провејава да уопште лоше не живе.
Стварно, зашто би Васу занимала политика???

Citat
Uopšte ne mislim da je pitati dete šta misli zloupotreba.

И ону децу са Косова су питали шта мисле.
И како живе.

Citat
Ne, ali je Vasa možda drugačiji tip ličnosti, možda je odrastao u porodici u kojoj se više priča o politici.
Ne bih ja tako lako otpisivao to što je on pričao. Ima razne dece.

Има разне деце. Има и деце која у 21. веку живе онако како живе мали Срби на Космету.
"Под будним оком међународне заједнице".

Нико до сада није објаснио као ко, или шта предтавља дете од 10 година у радио емисији.
Није га сигурно покупила са улице насумице!

А ви болесници којима је ово "нормално", марш на лечење!
Што неко рече социјалне службе озбиљно морају да се позабаве са родитељима детета и са објективном новинарком!!! А богами и полиција и судови!

Па изволи Руфутабис, објасни!
И стварно их не би требало пустити тако да злоупотребљавају децу. Има овде доста места за интервенцију надлежних органа.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Mali je genije! Treba ga postaviti za predsednika!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:58:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.