Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mali saveti da budete mnogo lepši  (Pročitano 3663 puta)
24. Nov 2004, 14:03:45
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mali saveti da budete mnogo lepši

Ako hoćete da vam usne deluju punije, oivičite ih olovkom, zatim tu liniju malo zamrljajte uz pomoć četkice sa sunđerastim vrhom i na kraju stavite sjaj ili grožđanu mast.
* Da bi vam oči izgledale blistavo, trebalo bi da uz njihove spoljne ivice nanesete "trunčicu" korektora. Koža na tim mestima često ima crvenkastu ili sivkastu boju, pa se zbog toga čini da su oči mutne, ali se zahvaljujući korektoru utisak smesta menja.

Maskara može da vam isuši trepavice i zato bi bilo dobro da ih nekoliko puta nedeljno premažete vazelinom. Dovoljno je da svaki put stavite po jedan sloj ove masti.
* Ne zaboravite da tamni tonovi vizuelno "produbljuju" površinu na kojoj se nalaze, a da je svetli ističu. Zato tamne senke za oči nanosite uz samu ivicu trepavica, a one svetle na kapke i kožu pod obrvama.

Ajlajner može da učini da sitne oči izgledaju krupnije. Ako poželite da ga koristite radi ovog efekta, izvucite crnu liniju tako da se ona postepeno širi prema spoljnoj ivici oka. A onda uzmite olovku svetlije boje (zlaćastu, srebrnkastu ili belu) i njom povucite crtu ispod donjih trepavica.

Nokti se listaju i lome onda kada su suviše suvi. Da vaši ne bi postali takvi, namažite ih, s vremena na vreme, bademovim uljem. Trebalo bi da ga na noktima držite oko 10 minuta.

Kada čupate obrve, gledajte da se najviša tačka luka koji na taj način pravite nađe tačno iznad zenice. Inače, najbolje oruđe za ovakav "rad" je pinceta čiji kraci imaju iskošen vrh.

Da biste se pomoću ajlajnera maksimalno istakle oči, njegova boja mora da bude "prava". Ako ste plavooki, vama je potreban tamnoplavi ili braon ajlajner. Ako su vam oči zelene, nabavite onaj u braon boji. A ako imate braon oči, isprobajte "kozmetiku" u tamnobraon boji ili boji kakaa.

Ukoliko su vam nokti kratki, možete da ih mažete jarkim lakovima, ali će vam verovatno bolje stajati oni čija je boja neutralna. Ako se bojite da će vam zbog te mirnije boje nokti ostati nezapaženi, birajte svetlucave i sedefaste lakove.

Ako imate duboko usađene oči, stvorite iluziju da su vam kapci manje "teški" tako što ćete uz ivicu gornjih trepavica izvući liniju nekim svetlijim, svetlucavim ajlajnerom, a ispod oka, prema njegovom spoljnjem uglu, povući crtu u neutralnoj boji (na primer, sivoj).

Uvek stavljajte korektor posle podloge za šminku. Ako pod očima imate tamne krugove, upotrebite onaj koji je za nijansu svetliji od podloge. Nanesite ga finom četkom ispod tih tamnih mesta. A ukoliko hoćete da sakrijete mrlje na koži, stavite ga direktno na njih i utrljajte ga u podlogu.

Da li ste se ikad upitali koliko dugo smete da koristite određenu šminku? Stručnjaci kažu da bi bilo najbolje da ruž za usne bacite posle godinu dana, senke za oči posle tri meseca, rumenilo posle šest meseci, a lak za nokte posle dve godine.
Priredila S. Prokić
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.