Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 15:10:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mali savet da se iskopam iz kanala.  (Pročitano 29822 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2756.0
Zato ga izudaraj pa će ti biti lakše  Smile a još ti je brat,pa taman i da ga prevaspitašmalo pošto je govno do čoveka,kad zbog parčeta pičke izda brata  Smile

Hahahahahaha, ti ne odustajes od fajta  Smile Smile I da hocu da ga bijem, samo bih sebi nakacio jos veci problem za vrat. On je u nekom losem drustvu, nekoj bandi, ne zelim da je imenujem, KLAN je u pitanju. Ima 18 godina, nakurchen je, voli da se bije, u svakom smislu, zna da mu ne mogu nista zato mu se i moze tako. Sve jedno, ima da me moli za oprostaj, to znam, msm toliko ga znam. Ali kad je besan i napujdan, ne prilazi mu. Ima opasno drustvo, sa kojim ne zelis da se kacis. Opet dolazi ona moja konstatacija na ovo sve. Ja sam matorac za njih, imam izgradjen karakter, zato me i ne dotice to toliko kao sto bi neke. Plus, nisam u kanalu zbog burazera, skroz smo skrenuli sa teme, u kanalu sam zbog toga sto sam prema nekome bio toliko dobar,cak bolji nisam ni prema sebi bio jbt. I onda taj neko ti se ovako bez razloga usere u zivot, naprica svakakve lazi i gluposti... U kanalu sam sto ne mogu da pojmim kako mozak te osobe funkcionise, i kako bi se ona osecala kada bi neko njoj to uradio, da je ona ta koja je meni npr pomagala i da sam joj ja svoju zahvalnost servirao na isti nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Citat
Ali ja sam i dalje u kanalu, nervira me sto me to ometa u poslu, ne mogu da dizajniram, ne mogu sraf na kucistu da odvrnem kako treba, tresu mi se ruke, uzas..  :/ Stigla mi skoro nova GTX 980ti Xtreme, i da je bacim sad, ne bi mi bilo zao, eto kako se osecam.
Нерд, знао сам. Наишло прво женско од крви и меса и изгубио главу одма. Јбг, људи смо, дешава се. Баци се на посо, зајеби међуљудске односе и сву ту драму на једно пола године минимум.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2756.0
Citat
Ali ja sam i dalje u kanalu, nervira me sto me to ometa u poslu, ne mogu da dizajniram, ne mogu sraf na kucistu da odvrnem kako treba, tresu mi se ruke, uzas..  :/ Stigla mi skoro nova GTX 980ti Xtreme, i da je bacim sad, ne bi mi bilo zao, eto kako se osecam.
Нерд, знао сам. Наишло прво женско од крви и меса и изгубио главу одма. Јбг, људи смо, дешава се. Баци се на посо, зајеби међуљудске односе и сву ту драму на једно пола године минимум.

Totalno pogresna analiza mog personalitija. Ukanalio sam se zbog drugih razloga. Devojaka sam imao toliko da su mi se smucile pa sam sad single i ne zelim da ulazim u vezu NEVER AGAIN. Daleeeeeko od toga da sam nerd. Btw, nije ok da sudis nekome po stereotipu stvarno, msm, nije 100% accurate. Wink

Hocu, hvala na savetu, to sam i planirao da uradim.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2016, 18:33:50 od Mravojed92 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Ништа није 100 посто тачно, али сви упадамо у неке калупе  мање-више.  Smile Савјет остаје, баци се на шљаку, да немаш времена да лупаш главу на друге ствари.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 11.0.696.34
Zato ga izudaraj pa će ti biti lakše  Smile a još ti je brat,pa taman i da ga prevaspitašmalo pošto je govno do čoveka,kad zbog parčeta pičke izda brata  Smile
To sam i ja rekao.  Alo, malac je izdao burazera zbog picke.  Odrekao bih ga se bukvalno.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Citat
zbog parčeta pičke izda brata

што рече један лик... ''па зар због два прста коже''...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2756.0
Ништа није 100 посто тачно, али сви упадамо у неке калупе  мање-више.  Smile Савјет остаје, баци се на шљаку, да немаш времена да лупаш главу на друге ствари.

U pravu si 100%, ups, 99%  Smile Posao ne sme da trpi, hvala na savetu once again.  Smile

@3maj001

Hahahahahahahahahah, hvala ti na ovome!  Smile Smile Jbt, nisam mislio da ce me dolazak na ovaj forum ovoliko oraspoloziti.

@ZaSve

Stvarno, hvala svima sto mi odgovorate na ovu temu i pokusavate da pomognete u bilo kakvom smislu, beskrajno sam vam zahvalan.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2016, 19:18:42 od Mravojed92 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.79
mob
LG G3
Znači u bandi još jedan razlog da mu skupiš muda  Smile,a muda se skupljaju batinama.

Uhvatiš ga oboriš na zemlju,staviš mu jastuk preko bubrega i udri,spolja se ništa ne primećuje,al kad bude šorao narednih mesec dana ima da se seća kolika je pička  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2016, 19:28:23 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2756.0
Znači u bandi još jedan razlog da mu skupiš muda  Smile,a muda se skupljaju batinama.

Uhvatiš ga oboriš na zemlju,staviš mu jastuk preko bubrega i udri,spolja se ništa ne primećuje,al kad bude šorao narednih mesec dana ima da se seća kolika je pička  Smile

Trebalo mi je malo vremena, valjao sam se po patosu kad sam procitao ovo!  Smile Smile Smile Smile Umesto ovog ''Zvezda u usponu'' treba da ti pise ''Kralj foruma''  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 11.0.696.34
Brat ti je sa osamnest godina u klanu Smile
Borcanski klan pravni naslednik zemunskog klana.  Smile Mali je p i c k i c a.  A i ti si ocigledno cim ga trpis.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 15:10:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.