Zato ga izudaraj pa će ti biti lakše a još ti je brat,pa taman i da ga prevaspitašmalo pošto je govno do čoveka,kad zbog parčeta pičke izda brata
Hahahahahaha, ti ne odustajes od fajta I da hocu da ga bijem, samo bih sebi nakacio jos veci problem za vrat. On je u nekom losem drustvu, nekoj bandi, ne zelim da je imenujem, KLAN je u pitanju. Ima 18 godina, nakurchen je, voli da se bije, u svakom smislu, zna da mu ne mogu nista zato mu se i moze tako. Sve jedno, ima da me moli za oprostaj, to znam, msm toliko ga znam. Ali kad je besan i napujdan, ne prilazi mu. Ima opasno drustvo, sa kojim ne zelis da se kacis. Opet dolazi ona moja konstatacija na ovo sve. Ja sam matorac za njih, imam izgradjen karakter, zato me i ne dotice to toliko kao sto bi neke. Plus, nisam u kanalu zbog burazera, skroz smo skrenuli sa teme, u kanalu sam zbog toga sto sam prema nekome bio toliko dobar,cak bolji nisam ni prema sebi bio jbt. I onda taj neko ti se ovako bez razloga usere u zivot, naprica svakakve lazi i gluposti... U kanalu sam sto ne mogu da pojmim kako mozak te osobe funkcionise, i kako bi se ona osecala kada bi neko njoj to uradio, da je ona ta koja je meni npr pomagala i da sam joj ja svoju zahvalnost servirao na isti nacin.
Ali ja sam i dalje u kanalu, nervira me sto me to ometa u poslu, ne mogu da dizajniram, ne mogu sraf na kucistu da odvrnem kako treba, tresu mi se ruke, uzas.. :/ Stigla mi skoro nova GTX 980ti Xtreme, i da je bacim sad, ne bi mi bilo zao, eto kako se osecam.
Нерд, знао сам. Наишло прво женско од крви и меса и изгубио главу одма. Јбг, људи смо, дешава се. Баци се на посо, зајеби међуљудске односе и сву ту драму на једно пола године минимум.
Ali ja sam i dalje u kanalu, nervira me sto me to ometa u poslu, ne mogu da dizajniram, ne mogu sraf na kucistu da odvrnem kako treba, tresu mi se ruke, uzas.. :/ Stigla mi skoro nova GTX 980ti Xtreme, i da je bacim sad, ne bi mi bilo zao, eto kako se osecam.
Нерд, знао сам. Наишло прво женско од крви и меса и изгубио главу одма. Јбг, људи смо, дешава се. Баци се на посо, зајеби међуљудске односе и сву ту драму на једно пола године минимум.
Totalno pogresna analiza mog personalitija. Ukanalio sam se zbog drugih razloga. Devojaka sam imao toliko da su mi se smucile pa sam sad single i ne zelim da ulazim u vezu NEVER AGAIN. Daleeeeeko od toga da sam nerd. Btw, nije ok da sudis nekome po stereotipu stvarno, msm, nije 100% accurate.
Hocu, hvala na savetu, to sam i planirao da uradim.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2016, 18:33:50 od Mravojed92 »
Znači u bandi još jedan razlog da mu skupiš muda ,a muda se skupljaju batinama.
Uhvatiš ga oboriš na zemlju,staviš mu jastuk preko bubrega i udri,spolja se ništa ne primećuje,al kad bude šorao narednih mesec dana ima da se seća kolika je pička
« Poslednja izmena: 08. Jun 2016, 19:28:23 od EvilBlood »
Znači u bandi još jedan razlog da mu skupiš muda ,a muda se skupljaju batinama.
Uhvatiš ga oboriš na zemlju,staviš mu jastuk preko bubrega i udri,spolja se ništa ne primećuje,al kad bude šorao narednih mesec dana ima da se seća kolika je pička
Trebalo mi je malo vremena, valjao sam se po patosu kad sam procitao ovo! Umesto ovog ''Zvezda u usponu'' treba da ti pise ''Kralj foruma''