Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 23:57:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mala trola puna kontrolora  (Pročitano 12984 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
@koki,ako mislis na mene(mislim,ja sam medju onima koji su se najvise zalili) -ja placam karte.  Smile

Nisam mislio ni na koga posebno, vec generalno govorim. Wink
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
malo je glupo da se poredi kradja bilo cega sa svercovanjem u autobusu Smiley
Pored toga koliko se krade u ovoj drzavi, nasli su da se bave bas ovakvom nebulozom...
Ja cu i dalje da se vozim za dz Smile
IP sačuvana
social share
НИКО НИЈЕ ТАКО БЕЗНАДЕЖНО ПОРОБЉЕН
ДО ОНИХ КОЈИ ПОГРЕШНО ВЕРУЈУ ДА СУ СЛОБОДНИ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Pa gledaj sve dok budemo tako razmisljali da nije to nista i da to nije velika kradja kao sto drugi kradu e do tada ce nam drzava da izvinete biti u govnima. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ko nema za kartu ne mora da se vozi prevozom.

To ja rekoh na jednoj od tema i htedose da me lincuju  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa gledaj sve dok budemo tako razmisljali da nije to nista i da to nije velika kradja kao sto drugi kradu e do tada ce nam drzava da izvinete biti u govnima. Smile

Ko o cemu, grobar o postenju  Smile
Vidim da smo postali veoma postena drustvena sredina, sa visokim moralnim normama,sad glat mozemo u Jevropu Smiley
Problem broj jedan u drzavi je resen,sad niko bez karte ne moze da se vozi u autobusu  Smile
Impresioniran sam, ove demokrate stvarno jebu kevu, objasnili su nam neke stvari, sto se tice vodjenja drzave...

Ja se samo pitam sta je sa onih 200 milki evra sto su uzeli na kamatu od zelenasa(mmf ili koga vec) za poboljsanje skolstva, a sad oce jos i prosvetarima da smanjuju plate...
Sta je sa deficitom budzeta, koji je iz godine u godinu sve veci...
Da skratim pricu, imamo na celu drzave takve lopove, takvu bagru, a vi ovde solite pamet o jebenim kartama za autobus  Smile

Kad bi ste znali da je to samo jedan od nacina da pune svoj budzet i svoj dzep, ostajuci na vlasti sto je duze moguce, da li bi imali isto misljenje?

Nemam ja nista protiv placanja karti za autobus, ali mi smeta sto moram da budem jedna od ovaca u ovom sistemu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Tattoo
To sve što si ti naveo nema veze sa švercovanjem u autobusu,to su apsurdna poredjenja,ti kao čekaš da se sredi stanje u državi da bi plaćao kartu,plaćanje karte je sasvim normalna stvar i nema veze sa stanjem u državi,to je cela poenta,kad u svesti naroda bude normalno da plati kartu,onda ovakvih problema neće biti. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
danas sam grad iskostao 300 din. 'de ce mi dusa  Smile jadni gsp jedva navasao pare da plati 300 000 kontrolora, sastavljena od 150 000 clanova omladine DSa i 150 000 omladine g17+. odvratno se osecam zbog toga.  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Sa kontrolorima da ide po jedan pandur i reseni su svi problemi. Zatim, neka se donese zakon da dok se ne isplate sve parking kazne, GSP kazne, osoba ne moze da izvadi ni jedan licni dokument i problem resen.

Druga je stvar sto drzava hoce da se jebe, a da joj ne udje, pa inaugurisu milion kontrolora koji nemaju nikakva ovlascenja u vozilu gradskog saobracajnog. Ako se slucajno prokurci, uvrnu mu ruku ili dobije po labrnji. Ako narod provali da ne mora da placa porez, on ga nece ni placati, ako ne mora da plati kartu, on je nece platiti, ako ne placa kazne za parkiranje, on ce se parkirati gde god i kada god hoce i tako u nedogled.

Kad poostris zakone, da vidis kako se svi motivisu i uzdignu kulturoloski.

Sto se tice cene karata/markica i dalje mislim da su extremno skupe za uslugu koja se dobija, pocev od kontrolora koji smrde ko leopardi, do sofera koji nedeljom voze po principu: "Crveno je, furam, moram stignem kuci za belu ladju".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
To sve što si ti naveo nema veze sa švercovanjem u autobusu,to su apsurdna poredjenja,ti kao čekaš da se sredi stanje u državi da bi plaćao kartu,plaćanje karte je sasvim normalna stvar i nema veze sa stanjem u državi,to je cela poenta,kad u svesti naroda bude normalno da plati kartu,onda ovakvih problema neće biti. Smile

Da najbolje je saviti glavu i stati uz partiju na vlasti, to da li podrzavas njihovu ideologiju nema veze, bitno da je kasa puna.
Ja se ne protivim placanju, ali nije mi sve jedno kome cu da placam i sta oni rade sa parama...

Ja ne razumem kako vecina ljudi i dalje moze da podrzava ovakvu vladu i ovakvu demokratiju(koja je cist kapitalizam).

Jel demokratija kada se u Bg odrzi "parada ponosa", a vecina gradjana Srbije je bila protiv, cak su se i organizovale protestne setnje???
Kada malo bolje sagledas stvari, vidis da se sve radi iz nekog interesa, ja nisam protiv placanja karti u autobusu, ali ako se takve mere preduzimaju oko tako neke male stvari, sto je problem da se cela drzava dovede u red?

Jednostavno lopovima na vlasti nije u interesu da se iskorene korupcija, dilovanje, i raznorazne privredne delatnosti od kojih svako dobija po deo kolaca, ali je veoma bitno da se naplate karte u autobusu, e to je ironija u celoj prici i zato povezujem neke stvari koje tebi naizgled nemaju nikakvih dodirnih tacaka...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Sa kontrolorima da ide po jedan pandur i reseni su svi problemi. Zatim, neka se donese zakon da dok se ne isplate sve parking kazne, GSP kazne, osoba ne moze da izvadi ni jedan licni dokument i problem resen.

Ili jos jednostavnije-napravis tranzitnu policiju,koja bi bila specijalizovana bas za te situacije,i problem resen.

Ali,jbg,neki ne kapiraju to.

Ko nema za kartu ne mora da se vozi prevozom.

To ja rekoh na jednoj od tema i htedose da me lincuju  Smile
Ne,ti si,ako se dobro secam,rekao da nemaju prava da se zale ni oni koji placaju,sto je apsurdno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 23:57:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.