Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 18:40:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mala psiho kuhinja  (Pročitano 4040 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
Ovaj,pa da.To se uglavno odnosi na dnevno prolazne probleme- "bubuljice",verovatno sam trebao da naglasim.Iva,i ja mislim da sve treba doziveti i osetiti ali lakse je dozivljavati sa filozofske distance(stres je bre opasna stvar  Smile)

uf bre al ste se odjednom raspisali  Smile

@oblachak

zasto tolika samokritichnost,svi radimo,svi greshimo...nema te osobe koja nije nikad nachinila pogresan korak.
Bitno je da zivot ide dalje,na eventualne posledice sopstvenih gresaka se naviknes ako ne mozes da ih ispravis,izvuches pouku i furash dalje.

« Poslednja izmena: 02. Jun 2006, 00:30:18 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Arle, slazem se  Smile
Medjutim, retki su momenti kada donosim brzopletu odluku, nekako uvek uspem da izbalansiram momenat donosenja iste. Mada...  Smile ne tako retko, moram da donosim brze i precizne odluke sto se posla tice, jednostavno nemam vremena za dublje razmisljanje, srecom do sada nisam napravila pogresnu procenu, poslovne obaveze su mi takve da jednostavno ne smem da pogresim, jer bi to bila steta sirokih razmera koja bi najmanje mene dotakla Smile Privatno, pa mogu da napravim iskljucivo pogresnu procenu ukoliko ne ponesem jaknu, a napolju je hladno  Smile
Naravno da ne postoji savrsenstvo i da svi gresimo, pitanje je samo da li i koliko imamo vremena za pogresne korake Smile Ukoliko znas da bi tvoji koraci bili katastrofalni na ovaj ili onaj nacin, mozdane vijugice ferceraju munjevitom brzinom  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2006, 10:08:30 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
Citat
Ukoliko znas da bi tvoji koraci bili katastrofalni na ovaj ili onaj nacin, mozdane vijugice ferceraju munjevitom brzinom  Smile
Da ,ukoliko si svestan da je tvoja odluka od krucijalnog znacaja,meni je nekoliko puta u proslosti pobegla svest o znacaju odluke koju donosim.Sta znam,ako se o poslu radi,pogresna odluka moze da me kosta samo para ("takav je posao,ni ja ga ne volim" Smile Smile).Mene vise brinu privatne stvari.

Citat
obaveze su mi takve da jednostavno ne smem da pogresim, jer bi to bila steta sirokih razmera koja bi najmanje mene dotakla
Smile  Ti si kapetan nuklearne podmornice ? Smile Molim te,nemoj da pogresis  Smile Smile Smile

Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne brini  Smile spavam otvorenih ociju  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ arlekin istina dobar recept,ljudima ne polazi to uvek tako lako,svako ko nastoji da shvati na dobrom je putu............ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
 Smile  Stvar vezbe i discipline,trebao sam dodushe da naglasim da je rec o dnevnim prolaznim problemima/nervozama,a ne o ozbiljnim stvarima sa kojima moras da se uhvatis u kostac
 Smile Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
arli,

a imas li kakvu vjezbu za one prave probleme?

pitam cisto onako... Smile

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
evo... Smile Smile

Kako resiti ozbiljan problem?

Problemu treba prici mirne glave,bez nervoze.Sagledati problem sa sto je moguce vise strana,saslusajte ljude u koje imate poverenja,ponudice vam mozda neka resenja koja vama nisu pala na pametali, ali odluku donesite sami.
Bitno je da obratite paznju na uzroke koji su doveli do problema. Ne retko se tu nalazi i resenje,a ako nista drugo,predupredicete ponovno pojavljivanje istog.Najbitnije je da  sto bolje  pretpostavite posledice vaseg resenja i na osnovu toga donesite odluku.
Kada donesete odluku drzite se nje uz odredjenu dozu fleksibilnosti,budite pazljivi da resenje bude u okviru vashih mogucnosti da ne bi gubili vreme ili sebe doveli u jos veci problem.
S' druge strane neki problemi se rese sami od sebe ma koliko to izgledalo neverovatno,ako ne znate sta da uradite,mozda je bolje da ne uradite nishta.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2006, 15:14:47 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile  praviti se lud...
ignorises problem i ne sekiras se, pa on predje na drugog il' nestane sam od sebe, kad vidi da niko na njega (problem) ne obraca paznju...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

mislim...dobih lijep recept u ovoj tvojoj kuhinji.
lijepo zvuci.bistro.racionalno.
materijala nadam se da imam,spretne ruke,malo mirodjija....

:-ksalim se...tako nekako treba da bude.
bas tako nekako.
ali zivot je uvijek,uvijek nesto vise i nesto malcice drugo...
tek toliko da bi bio vrteska ili oni vratolomni americki tobogani,pa prosto ne znas kakav je bazen u kome ces da zavrsis.
moze da se desi da i nema vode Smile

sto naravno ne znaci da necemo mirodjijati u nasim kuhinjama pokusavajuci da nadjemo pravi recept za nase zivote.
a ne....to nikako Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 18:40:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.