Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 10:56:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Makedonija  (Pročitano 191292 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia Asha 302
Pravi mediteranski tip......   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
ace be, što si ti ogorčen a tek si naučio da hodaš? konstatovali smo da nisi arijevac, ali jesi belac, možda više mulat,a? ne voliš jevreje, to pišeš po forumu, na koji si okačio par svojih slika. a pošto opet tvrdiš, da "krivi nosevi" kontrolišu sve, kako si siguran, da ne kontrolišu i ovaj forum? ako kontrolišu sve, države, konzorcijume, planete...kako si toliko siguran da ne kontrolišu i forum, a ako kontrolišu forum, onda kontrolišu i naš poslodavce i kako onda misliš, da ćeš dobiti posao? još sam negde pročitao, da se vratim na temu, da su lično rotšildi odlučili da od makedonaca stvore naciju, a od makedonije, kao bivše socijalističke republike makedonije, stvore nezavisnu drzavu makedoniju.
priča se da je kiro gligorov bio rotšildov čovek, a vasil turpukovski rokfelerov, a crvenoski je neki valjda sektaš...sve u svemu ace, ti meni deluješ kao kalimero, mali, crn i imaš jajastu glavu, da baš na kalimera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Upap koga ti nazivas Mulatom,da li ti znas sta je uopste Mulat,Mulat je covek koji je mesavina vise rasa a meni su roditelji Belci a i Belci su bili i moji pokojni deda i baba i pradeda i cukundeda i itd.Znaci nemoj da lupas covece od 100 kg.  a 2 santima si samo visi od mene i mene nazivas malim haha,bolje gledaj kako da smrsas nego da lupas gluposti ovde.Bolje da imam jajastu glavu nego kockastu i spicastu-prcastu facu ko ti i kakvu covek treba glavu da ima nego jajastu-zaobljenu.To za Rotsilde sto si cuo je samo propaganda,oni gledaju samo sebe i svoju rasu.Malo je reci Upap da ih ne volim,imam i debele razloge kako licne,tako sveopste ljudske razloge.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 21:18:49 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
nije valjda da si rotšildov venbračni sin?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
A sta si ti postigao Ornafelin pa da kazes da si pripadnik vise Arijevske rase?Evo ja sam postigao sa tim da znam sta je istina,kako svet funkcionise,da prepoznam sta je dobro a sta lose a najvaznije imam osecaj za pravdu.Ornafelin ne razumes nije mi stalo ja jesam Belac -Arijevac da sam Crnac ili Zutac priznao bi ali nisam,ja sam samo realan Ornafelin.Amalia sta se cudis pa vi nazovi fine danas u Srbiji imate sva prava,za vas uvek ima posla i para a nista ne radite,vi uvek imate nekog ko je tu za vas i u materijalnom i u uopstenom smislu,pogotovo u materijalnom,vi ste bre u Srbiji danas nazalost zasticeni ko beli Medvedi,ja zbog 2 nazovi fine ili nawuvane nisam mogao da dobijem 2 puta ok posao a imao sam sve kriterijume ili kvalifikacije ali interes(cica maca) je cudo.Amalia a ako se ne ponasas ko Belkinja-Evropljanka vec ko neko iz Bliskog Istoka(Izrael) ili Usa dzabe je onda ako licis na Belkinju-Evropljanku a ti si meni Amalia rekla da sam Kriv Nos sto je velika uvreda i nema veze sa vezom.

Nemas oblik glave, oblik tela a ni boju koja odgovara Arijevcima. To implicira da nisi arijevac ali da bi zeleo to da postignes. Ti mu dodjes kao poturica koji je gori od turcina. Meni koji sam Arijevac ne pada na pamet da nekome objasnjavam sta sam, za razliku od tebe.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
za početak ace, ofarbaj se u plavo, poradi nešto sa tenom, za početak koristi puder za bebine guze, i nemaš ti 1.78 cm! možda 1.68  cm ali sa patikama i to onim koje imaju platforme. ne, nisi arijevac, mulat ili krivi nos, treće nema.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Alo Ornafelin decko ja imam dokument o Arijevskim podrasama i ti si meni nesto nasao da pricas,sta bi ti rekli moji ortaci Srbi-Belci za to sto si meni rekao,ne bi bilo prijatno veruj mi,decko lupas gluposti.Primer da gradja nije toliko bitna nego konfiguracija lica,pricao sam vec o jednom poznaniku koji lici na Mongola a tripuje se da je neki Belac i smeker e taj Mongol je pre 2 godine imao 2 puta tanje i mrsavije telo od mene i svi su ga skoro tukli onda je on video od nekog Dizelasa da ode u teretanu i da upotpuni te svoje nedostatke tako se on napucao u teretani kreatini,proteini,steroidi,itd. i sada ima bicepse,tricepse i kao neku gradju ali zato ima i dalje Mongolsku facu znaci Ornafelin gradja i nije bas bitna za klasifikaciju ko je cije rase a boja koze neki put moze da zavara,samo konfiguracija lica je legitimna.Ornafelin ako je neko Belac-Evropljanin-Arijevac ima sve kriterijume i tako se ponasa onda to jeste. Ornafelin da se kladimo da sam bolji covek od tebe a i pametniji,mozda nisam namazaniji i pokvareniji od tebe ali bolji i pametniji jesam,to potpisujem.Upap bolje pogledaj sebe na sta licis pa posle komentarisi druge.Upap imam 178 i ti trebaju naocare alo decko na poslednjem sistematskom u 4 toj godini srednje a to je bilo pre 5 godina sam imao 178,valjda ja znam koliko imam ne nego ti znas,ti znas bolje od mene samog haha Upap nemoj da me nerviras ionako sam nesto nervozan.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2013, 20:48:16 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia Asha 302
Pa gde ti je taj dokument? Pokazi nam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Alok ne moze vec sam jednom pokusao,zato sto je taj sajt od koga sam iskopirao taj dokument desnicarski i zabranjen ovde nazalost i u tom dokumentu se pominje da su Mediteranci rasni podtip koji pripada Beloj-Arijevskoj rasi i jos je precizirano da je Mediteranski tip Belaca-Arijevaca jedan od najlepsih uopste.To su pisali nemacki doktori intelektualci 1933 i sada kao Ornafelin bolje zna od njih a Ornafeline i si magistar i doktor nauka mozda cim znas bolje od tih nemackih doktora -intelektualaca?Alok  poslacu ti poruku u CQ u kome ce biti taj dokument ako nije i tamo zabranjen.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2013, 20:56:42 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 10:56:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.