Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 08:03:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Makedonija  (Pročitano 191285 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
sve to što si "čuo", može da se pročita, čak i na zidu. imaš toliko godina, da je moja vozačka dozvola može da ti bude tata, plus si nepismen i još zavozan na politiku, ali na jedan plitak način u mom kraju za to se kaže, zanesenjak.
španci su ništa drugo, mislim na plemstvo, potomci crnog plemstva, koji se mogu nazvati i pionirima onoga što član @gambino zove NSP. e sad, gde si ti u toj svojoj maloj zalizanoj glavici zamislio da su španci,makedonci,srbi,rusi i nemci na istom kursu ja još ne mogu da ukačim? inače sam visok 1.80, težak preko 100kg. imam plave oči, smedju kosu i prćast nos, pravoslavac sam nekačavendista! i ubedjen sam, da ste vi makedonci zarad ne znam čega okrenuli ledja srbima i raširili ruke bugarima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Alo decko upap ako sam lepsi od tebe nemoj da budes ljubomoran,evo o tome pricam to je ta sujeta,da Spanci nisu Belci  ali su bili saveznici Trecem Rajhu,decko ti ljubomoris svim Latinskim narodima jer znas cinjenicu da su oni smekeri ali to je sve nebitno,dok tako mislis Cionistima ide u korist, da se nadje neki kontras i sve pomrsi ja nepismen haha ko mi kaze decko koji pise Arijavac umesto Arijevac alo decko ako si na suprotnoj strani ok ali nemoj da lupas nesto.Kakvi te Bugari sada spopali ja i tvrdim vecina Makedonaca smo protiv Mongoloida-Bugara,isto bi Makedonci mogli da kazu da su im Srbi okrenuli ledja i stali na stranu Grka ali to Makedonci jos uvek ne kazu, alo to je sve nebitno decko ne znas sta pricas,ja znam ono sto ti neces znati za 3 zivota,Comprende.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2013, 21:26:33 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
jebote, sad sam ti video sliku, ili ti nešto nije uredu sa aparatom ili ti je malo veća glaca? ne ličiš ni na latino? više si mi nekako ko ekser, sad ako ekser ima svest o bilo čemu, ti si onda svestan ekser.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
Au decko samoubi se momentalno.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia Asha 302
Makedonac, za tvoju informaciju sam takodje okrenut Rusima i ne volim Amere nikako, tako da ti ne pada vise na pamet da pises gluposti ubuduce. Cinjenica je da si se ti decko totalno pogubio u vremenu i prostoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 小米
Ace Makedonski, Шпанци, Грци, Италијани и слични јесу мало запечени, али су део беле расе.
Међутим има Јевреја који су бељи од њих, да не спомињем тек муслимане из БиХ федерације и Рашке, али они нису део беле расе. Осим у новој идеологији Брејвика који је прихватио Јевреје и који заговара јудео-хришћанкси европски поредак.
Мада мало је лицемерно мрзети све Јевреје због пар јеврејских породица циониста који владају из сенке. Мислим да је лицемерно позивати на борбу против исламизма, а игнорисати највеће борце против истог зла, а то су Израелци дакле Јевреји.
Ко жели да уништи Израел, предаће хришћанске светиње исламским лудацима и неће остати камен на камену.

Такође не знам што ти и остали форумаши генерализујете Американце, кад и тамо постоје патриоте, а да не спомињем наше људе (Словене) и браћу, односно дијаспоре.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
Znaci religija, a ne boja koze, odredjuje neciju rasu. Svakog dana naucis nesto novo...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
jbt. mi razvili ozbiljnu tribinu na temu, a huana estabana milovana šabana nema? vota fak!
genetskim metodama evoluirani ekser je ušao u objašnjavanje ko je na istoj strani fronta i definisao suprotnu stranu?
ja još nisam shvatio šta je huan estaban milovam šaban ekser? on tvrdi da je pola makedonac, pola španac, koji je rodjen u srbiji i koji je odrastao sa srbima. ok. sa srbima su odrastali mnogi, pa što ne bi i naš huan esteban oće šamar? jednom davno, imao sam situaciju da upoznam dečka koji se zvao rikardo balero, od oca italijana rikarda i majke srpkinje milke,rodjen u srbiji,odrastao u srbiji,po ocu dobio pasoš italijanski,italijan rikardo.odrastao u borči, cepao je više 95 nego što je 95 cepala realciju blog 61- borča. ćale bio komunista,entuzijasta,zaljubljen u tita u sfrj.
došao ovde oženio milku itd. što ovo pričam,pišem,tako je bilo i sa špancima.u srbiji,uopšte bivšoj sfrj, postoji mala kolonijaskoro pa naturalizovanih španaca,koji su oš od franka zapalili iz španije i borili se na prostorima exYU. e tako je nastao verovatno i naš huan estaban mirče šaban ekserija oće šamar. no, ne bitno kako je nastalo biće koje se vika na ace makedonac? bitno je sledeće,gde je biće povezalo sve ovo što uvezuje?tvrdeći da mi srbi imamo  bilo šta zajedničko sa špancima,tu i tamo kad su islamski osvajači u pitanju,roovanje pod istim i naravno cigani kojih su i španija i srbija puni.i amo dosta sličnosti u mentalnom sklopu,po pitanju odnosu prema odgovornosti,legendarno špansko manjana i nezaobilazna siesta i šta još? situacija oko priznavanja kosovakad je španija u pitanju je nalik na talačku situaciju,ako priznaju kosovo,otvaraju širom otvorena vrata za svoje separatiste....itd.
nije mi jasno,kako je @Gambino došao do zaključka,da španija,odnosno španci pripadaju beloj rasi? da, ali samo deo koji se graniči sa francuskom,sve drugo je gola maorija i mešavina cigana,arapa,belaca...itd.
i sad dok tribina ukazi u svoju F fazu, huan estaban šaban oće šamar nuna!?

p.s.
molim administraciju,odnosno vlast foruma,da zarad zrna sreće i veselja na planeti,ma šta da uradi član @ace makedonac dakle bilo šta! da ga ne banuju! molim vas,ako morate nekog,onda banujete mene.
na ovom svetu,sivom,obojenom krvlju,gde je sve sve manje sreće i onog iskrenog smeha na licima ljudi,ovo biće ima tu snagu,energiju da ma šta radio,ma kakvog raspoloženja bio na mom licu izvuče osmeh i zgrči meod smeha. mislim da je slučaj i sadrugim članovima koji prate rad i pisanje člana huana estebana........ molim vas,šta god pisao i napisao nebanujte ga! molim vas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Haha malo vecu glavu Upap ljubomora,ljubomora,na sta ti licis onda Prco-Spicasti,jedan nemacki naucnik je sve lepo objasnio mislim 1933 o teoriji rasa i 5 podtipa Arijevske-Bele rase i to sam procitao i nasao sam moje karakterisitike sto se tice lica kod Mediteranskog podtipa Bele rase,Upap mozes da budes beo ali ako imas mala zakrzljala usta,Prcast-Prgav nos kao sto si rekao i izbocenu facu to je konfiguracija Azijatskih-Zutih naroda.Gambino slazem se neki Krivi nosevi su belsiji od nekih Belaca ali zato nemaju evropsku-konfiguraciju lica,Krivi Nosevi su Krivi Nosevi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Roki gangster minutas  haha tripuje se da je u Indijanskoj Kolumbiji i Indijanskom Medeljinu daleko si ti decko i od najgoreg gangstera,ako nemas sta pametno sta da kazes nemoj da pises nebuloze po forumu a 100 posto sam siguran da nisi cist Belac i Srbin cim pises takve stvari i volis Moldavke a zna se u celoj Evropi ko su i sta su Moldavke a sta si to ti najbolje znas iili jos bolje ni sam neznas,tako decko rue bitte.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2013, 19:49:16 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 08:03:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.