Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 18:21:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Majke mi (nije) bajka  (Pročitano 2866 puta)
31. Jan 2008, 09:28:28
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Majke mi (nije) bajka

Bojana i Pavle zabavljaju se već godinu dana. I dalje su ludo zaljubljeni. Kada god bi se pojavili na nekom mestu, sijali su kao da su okruženi užarenom svetlećom aurom, koja je širila neobičnu ljubavnu energiju. U njihovom prisustvu svi su bili zaljubljeni, čak i oni koji su davno digli ruke od ljubavi...

Pretprošlog vikenda otišli su na izlet u manastir Žiču. Pri ulasku na ovo sveto mesto sve je postajalo nesvakidašnje tiho i mirno. I dok su obilazili ikone, Bojana se zaustavila da se pomoli pred oltarom. Nakon tiho izgovorenog "Amin", okrenula se, a Pavle je klečao na kolenima sa buketom crvenih ruža u jednoj ruci, dok je u drugoj držao prsten. Suze su joj krenule brzinom svetlosti. Od sreće, od straha da sve to nije stvarno, da će, kada otvori oči, taj filmski prizor nestati.

Nije bio san – Pavle je od silnog uzbuđenja i još veće treme, drhtavnim glasom napokon izgovorio: "Da li želiš da se udaš za mene?"

Ovo nije bajka. Majke mi.

I dok nam je Bojana prepričavala kakva je bila njena prosidba, oči su joj caklile, od sreće, od zaljubljenosti i iskrene ljubavi. A nama dvema suze su se jedna s drugom takmičile koja će prva da dotakne zemlju, dok smo pokušavale da zamislimo tu idiličnu sliku prosidbe.

Ja sam u trenutku shvatila da će to biti tema moje sledeće kolumne, a da priča bude "nestvarnija" - Bojana je pre dva dana saznala da je u drugom stanju.

Da mi je ovo neko pričao (a da mi nije dobra drugarica) ili da sam pročitala na nekom sajtu, ne bih mu verovala, tako da ću apsolutno razumeti svakoga ko ne poveruje u gorepomenutu bajkovitu priču.

Možda neka devojka i ne može sebe da zamisli u devičanski beloj venčanici, kao na primer ja, ali je sasvim sigurno da je AMA BAŠ SVAKA, barem jednom u životu, maštala o tome kako je dečko prosi i napravila kompletan scenario tog događaja.

Zapravo sada shvatam da nije poenta u plavim vodama Kariba ili peščanim plažama prekrivenim palmama na nekom pacifičkom ostrvu, gde iz vode izranja pravoslavni pop i venčava vas. A još manje na vrhu Mont Everesta – scene koje devojčice uglavnom zamišljaju. Poenta je u neočekivanom momentu, u iznenađenju, jer niko (normalan; prim. autor.) ne priča jedino o tome kakva će vam biti prosidba. To je jedino što treba da bude samo NJEGOVO.

Čak i kada znaš da ćete se venčati, nadaš se da će smisliti najoriginalniji mogući način. Prosidba je kao prvi poljubac - dešava se samo jednom - prvi put. Svi smo navikli da ovakve priče gledamo u filmovima, jer današnji frajeri uglavnom nemaju hrabrosti da upriliče sličnu prosidbu. Strah od blama, neuspeha, frka od toga šta će devojka reći mnogo je veći od potrebe za romantičnim trenucima.

Ako ipak odlučite da je vaša ljubav mnogo veća od svih strahova, frka i blamova i svojoj devojci upriličite bajkovitu prosidbu, jedno je sigurno – nema šanse da vas odbije.

Jelena Koronsovac
Na dlanu
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile  Smile

izgleda nisam mnogo romanticna  Smile
taman sam pomislila da se u crkvi desilo neko cudno cudo, kad ono, prosidba   Smile

sto se tice onog dela da danasnji momci od straha zbog neuspeha i blama ne prose na romantican nacin svoje devojke... e to je vec  Smile kao, ne znaju da li bi se doticna udavala za njih ili ne bi
 Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
neverovatno je da i tako razmisljas  Smile
to ne mogu svatiti zasto je tu potrebno suprostavljenja misljenja sto ni nije misljenja nego zbog sticaja okolnosti nacin zivota. A ako jos i to pogledamo da na kojom nacinu potrebno ipak suprostavljenja Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa nista... onda se utrkujte malo s tim buketima, neobicnim situVacijama i mestima za prosidbu... Smile

samo nemojte da bude u fazonu kesica kokica, a na dnu prsten... Smile mozda nije gladna, pa pola kesice zguzva i baci u kantu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
eeejjjj Smile Smile ipak mislim, najlepse je tako da nista neorganizujes, naravno samo tako izgledaju stvari, al u stvari celo univerzum je upliceno u aktu, i bogovi plesu od radosti.
to je isto takav kad dete place a posle mleko kad smiri se, hoce da se mackuje
kad dam prsten, posle zena hoce da se mackuje, i nije ni to problema ako i ona oseti se malo zivotinjskiji.
Moja dijalekticna savrsenost je to kad u indiju majuni zive u crkvima, i tamo lovi zmija.
Sto znaci kad zena prihvati prsten i ona je postala plen, a muskarcom vec to davno se deslio.
a ideja sa kesicom kokicom je savrseno Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2008, 10:45:26 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa i meni se uprincipu vise svidja ta manje tendenciozna... za nekoga mozda i manje romanticna... situVacija iznenadjenja i sponatnosti, kao ta s kokicama... al' devojka mora da bude gladna  Smile

tako da... ima jos lepih nacina, sem klecanja na kolenima pred celim restoranom i tako tih predstava kako treba da izgleda prosidba... uostalom, sve je to prilagodjeno onima koji su i glavni akteri  Smile
svako prema sebi i osobi s kojom je  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
ako zena prihvati prsten to ne znaci da je majmun, a muskaracje zmija. To znaci da oboje su majmuni ko igraju sa zmijom. Najvise volim prstene koji imaju oblik zmiju ko ujede u svoju rep. Nekako je lucidno. Al i biblijski.
A to da zena mora da jede pre prstena to je zakonito, pa ipak zivimo u realni svetu. A zene uvek su gladni Smile i ja sam sexualno, al vec ako bolje pomislim ovako sa godinam vec ne toliko Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Претеран је наслов, што би ово била бајка... Иначе лепа прича.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
U celoj priči ostavlja se pitanje odakle mu cveće?

Baš sam neromantična. Stidim se i sramim.  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2008, 15:47:55 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Mislim da je Vinsent Kasel pobrao sve lovorike na ovu temu. Chovek je zaprosio Moniku Beluchi u kolima dok je vozio na aerodrom. Nije ni prsten imao. Majstor.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 18:21:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.