Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:28:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: majka vs. devojka  (Pročitano 3988 puta)
11. Jul 2007, 15:10:32
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pozdrav svima,
prvi put pisem na ovom forumu verujuci i nadajuci se da ce mi ista biti jasnije nakon par Vasih odgovora.
Evo sta je u pitanju:

Ja i devojka smo vec godinu i po zajedno, znamo se od ranije pa je veza krenula sama od sebe. Mnogo se lepo slazemo i nikada nismo imali nikakve sukobe - oboje volimo da pricamo jedno drugome sta se desava i sta nam smeta tako da pricom i dogovorom sve resimo. Devojka je povremeno spavala kod mene kuci i posto nam je jos lepse kad smo non-stop zajedno, preselila je svoje stvari i poceli smo da zivimo zajedno.
U kuci smo majka, otac, devojka i ja. Devojka i ja smo odvojeni na spratu.
Problem nastaje kod moje majke.
Majka previse voli da prica kako se sta radi i da, kako da kazem, "gazduje". Dosta je nepravedna, voli da ogovara, tera inat, i sto je najvaznije - NIKAD NECE DA PRIZNA DA NIJE U PRAVU. Toliko je tvrdoglava da cak i ja koji zivim sa njom 25 god. i cale koji je sa majkom 30 i nesto godina pa nas ponekad iznervira bas bas mnogo. Inace i da je sve lepo i da je divan dan ona bi nasla neshto da prigovori i nesto sto ne valja. Jednostavno - gleda na zivot sa one losije strane. Evo npr. udje tako u nasu sobu, pomeri zavese kako njoj odgovara, neke moje majice razmesti tamo-vamo tako da sve u sustini ostane isto ali "po njenom" a to mene i moju devojku naravno sve vise i vise nervira. Devojku moja majka ne nervira samo eto kad nesto uradi nego ju je bukvalo omrzla. Da napomenem da su majka i moj stariji brat (i snaja) takodje u losim odnosima i da ne zive ovde sa nama bas zbog te majcine tvrdoglavosti i pametovanja.

A evo situacije od sinoc:
Devojka, posto je danas imala ispit, ucila juce ceo dan kod kuce. Ja dosao sa posla i sve je islo kako treba mada je se devojka uplasila da nije dovoljno ucila i tako... onako kako se svako uplasi pred ispit. Legli smo da spavamo oko 23h i taman sam je smirio i taman smo pospali kad se odjednom moja majka razdrala s stepenista da zatvorim prozor jer pocinje kisa. Devojka se jako uplasila i posle toliko iznervirala zbog toga sto se razbudila da je dugo i plakala, posle nije mogla da spava... ja posto nisam, stvarno nisam znao sta da radim i posto ni ja nisam mogao da spavam pored nje onako uplakane samo sam je tesio i razmisljao ali nikako nisam mogao da nadjem izlaz iz te situacije. Devojka mi je vec par puta rekla da hoce da ide svojoj kuci, da ne moze vise tako (svaki dan se nervira zbog moje majke) sto i jeste tako. I ja se nerviram ali me to nerviranje ne drzi dugo. Devojka se par puta toliko iznervirala i toliko plakala da sam pomislio da je mozda dobila nervni slom. (ne znam kaoji su simptomi za to ali sam se veoma uplasio za nju)
Prosto ne znam sta da radim.
Pomozite molim Vas.

s postovanjem
iznoogood

P.S. Devojka studira medicinu i polozila je danas taj ispit - 8
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 15:14:40 od iznogood13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Cestitam za ispit Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Devojke placu i bez nekog ko ih konstantno nervira ali ok , verovatno joj se skupilo sve odjednom pa je pukla , prezivece.. nista strasno ...

No , nemas puno izbora .. cim dodjes u poziciju ili ako vec sad imas mogucnosti .. zapali iz gajbe ... kod nje , iznajmite stan .. stagod .. mozete se i vratiti na staro , svako u svojoj kuci ... zapravo i nemas puno izbora ali sigurno je da sto se pre odvojis bice ti bolje .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Pa, nemoj da se ljutis, ali te porodicne zajednice bas i nisu najbolje resenje...
Uvek neko zateze.... majka, otac, devojka, decko...
Ako imate bilo kakvih uslova, najbolje bi bilo da se sto pre odselite... ako je ikako moguce negde gde ne postoji telefon, gde je slab signal mobilne telefonije i gde postar zalazi jednom u 3 meseca...
Sad bez sale... problem je klasican... mama ne zeli da prihvati da je ptic porastao i da je vreme da se odvoji od sise... iako ptici ne sisaju u stvarnosti...
Znaci... odlazak od kuce... najbolje resenje...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Ako ima sprat onda je veca kuca, bilo bi bolje da mama i tata da odsele. Smile
Ozbiljno treba razdvojeno ziveti, al u tome nema nista novo. A ako neces moci prijateljicu sadrziti i onda odseli iznogood ti sam. Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Znaci... odlazak od kuce... najbolje resenje...

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Da. odseliti se... pricali smo sinoc i o tome.
Brat je stariji od mene 8 godina, pre oko 5 godina je pukao i oterao sve u k... i ostao da zivi u staroj kuci jer nije hteo da se vise nervira ni on ni snajka.
Sad keva sve radi da bi joj se sin vratio (posto je nova kuca sa dva ulaza - za mene i brata)
kad dodje, servira rucak, poslala je pola zamrzivaca njemu iako mislim da je pola bacio itd...

Najveca nevolja je u tome sto i ja i devojka studiramo
devojka medicinu (fakultet) a ja visu elektrotehnicku, uz to, ja radim da bih placao skolarinu koja prelazi 80.000 godishnje. Devojka je na budzetu posto je veoma vredna.
Tako da veoma zavisim od caleta i keve sto se tice novca. Takodje ne znam kako da ih ostavim i da se odselim negde dalje jer prvo - nema novca a drugo, i majka a pogotovu otac su veoma bolesni (juce sam isao po lekove - napunio sam kesu, nisam mogao da verujem da sve ono piju)

Ovu drugu stranu kuce sredjujem da se preselimo tamo sto pre ali to sporo ide. veoma sporo.
Jedino sto mi preostaje je da pozurim da zavrsim visu sto pre pa da sredim drugu polovinu i da promenim bravu.
Surovo ali neophodno.

Neka druga mogucnost?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Nisi napisao da li si pricao sa majkom. Mislim da bi bilo vreme zeni objasniti da ste odrasli ljudi i da vas tako i prihvati.
Pokusaj da sazoves kucni sastanak i da se dogovorite oko novih pravila. Kao sto to rade u svim zgradama.
Vi preuzmite odgovornost za gornji sprat, a za uzvrat trazite potpuni mir.
Moras biti potpuno odlucan i strog u svojim stavovima.

Mislim da za pocetak mozes bar pokusati. Tvojoj majci ce sigurno biti tesko da prihvati nova pravila u kuci, ali to joj je jedini nacin da zadrzi normalne odnose sa svojom decom. Mislim da bi trebala da te razume.

Ako i to ne uspe, (za pocetak) onda razmisljaj o odlasku.
Najbolje je ono pravilo: Sto dalje od njenih, a jos dalje od svojih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Rekao si da su tvoji bolesni (saka lekova) pa bi da vas vezu za sebe da ih pazite kao stare ETO
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Vrlo morbidno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:28:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.