Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:18:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prebrzo, presporo...  (Pročitano 1317 puta)
21. Maj 2009, 15:44:09
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Kaže se da na početku veze ne treba žuriti, kako ne bi ispalo da ste prenapadni i kao da samo na jedno mislite. A opet, nekada se osoba s kojom izlazite uvredi ili se pita o čemu se radi ako suviše oklevate. Balansirati između onog što nije ni previše brzo i previše oklevanja može da bude prilično nezgodno.

Ako prebrzo počnete s fizičkim kontaktom, naročito onim koji se smatra intimnim, to osobi s kojom ste izašli može da bude odbojno. Ne samo ženi; ima i muškaraca koji ne vole da ona prerano počne da ih dodiruje i koje takav njen postupak može da navede na negativno mišljenje o njoj, kao i da se upitaju šta je to što ona misli o njima. S druge strane, ako previše oklevate s fizičkim kontaktom, osoba s kojom ste može da pomisli da niste zainteresovani, da vam nije privlačna, da samo čekate priliku da "zbrišete"... I onda se zbog toga unervozi, loše se oseti, vi primetite da nešto nije u redu i, sasvim moguće, dodatno usporite kako biste joj pružili priliku da se opusti, ona to shvati kao potvrdu toga da vam nije privlačna ili da niste zainteresovani, i ispadne jedan veliki nesporazum.

Ali, vama ta osoba jeste privlačna, samo ne volite da žurite s tim stvarima, lepše vam je kad potraje, kad raste slatko iščekivanje i nestrpljenje, i zaista želite da bolje upoznate tu osobu pre nego što dođe do nečeg fizičkog, to je za vas veliki korak! Ili, to što vi "brzate" nije znak nepoštovanja ni toga da samo na jedno mislite, nego je vama fizička komponenta veoma bitna, i sam dodir vam je veoma bitan, i važno vam je da ste u tome kompatibilni s osobom s kojom izlazite, niste u stanju da zamislite odnos bez toga - a da tu osobu ne poštujete, ne biste ni želeli dodir s njom. Šta u takvim situacijama? Ipak se folirati, kalkulisati kada ćete šta uraditi, ili biti svoj?

Konačna odluka je na vama, naravno, i nemoguće je unapred znati šta će funkcionisati s nekom osobom, ali je vrlo često najbolje iskreno biti svoj - i, takođe, u razgovoru pomenuti osobi s kojom ste izašli šta ovo ili ono znači za vas. Šta čekanje znači za vas i zašto ste za to, šta dodir znači za vas i zašto ste za to. Naravno, treba saslušati i tu osobu, videti šta njoj znači šta. Tako bi mogli da se izbegnu nesporazumi, a onda i usklađivanje dođe lakše, jednom kada oboje znate da nikakvih tu negativnih misli nema.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Dok sam bila klinka sve sam nesto vodila racuna da se ne desi nesto brzo pa da se posle kajem.
Sada vise ne vodim racuna o tajmingu i nije se jos desilo da se pokajem za neke brzinske akcije .
Jednostavno zelim da uzivam . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Covek treba da ide po osecaju a ne po raznim cudnim pravilima Smiley
Ako nema osecaj, tj ako on bas i nije precizan, jedini nacin da bude precizniji je upravo da probamo i neuspemo..
Kako onomad Beket rece... Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nisam primjetila da postoji neko pravilo kod mene u tom smislu Smile

dosta zavisi od osobe preko puta mene,mada jesam neko ko,generalno,ne zuri previse...posebno kada su zadovoljstva u pitanju Smile

ja i najobicnjiju kafu mogu piti satima...kafa plus sati uzivanja i opustanja...tada jedino racunam da sam kafu i pila Smile

mada,muskarci su zaista nesto drugo i nesto vise... Smile
katkada prija i da se eksiraju...
« Poslednja izmena: 24. Maj 2009, 15:32:56 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Covek treba da ide po osecaju

Osim ako nisi Jarooko ! Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia No kašlje
mada,muskarci su zaista nesto drugo i nesto vise... Smile
katkada prija i da eksiraju...

Nebih se bas slozio sa tobom.
Sta sada su muskarci nakaze, koje ne znaju da uzivaju ni u cemu, i sve zbrzaju.  Smile (salim se)

Mislim da se najveci uzitak krije u laganom gustiranju. Bilo da je to veza... ili pak kafa. (mada mi nije mrsko kada prvo vece padne sex Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto...nije ti mrsko... Smile

sve je to individualno...i sve nekome moze biti uzitak....sve je,na kraju krajeva,stvar trenutka.raspolozenja.

recimo,predigru smatram vaznom i cini mi se da seks cini boljim,sto ne znaci da mi je gust uvijek i da je upraznjavam....a primjetila sam da seks moze da bude fantasticno dobar i bez nje....zavisi od trenutka i od osobe sa kojom ste  Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia No kašlje
sve je to individualno...i sve nekome moze biti uzitak....sve je,na kraju krajeva,stvar trenutka.raspolozenja.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 17:18:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Prebrzo presporo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.