25 godina je jebe njen muz. Da li ju je neki drugi jos probao, ne znam posto ne virim ispod kreveta...
Multipliciranje selfija poslednjih meseci meni govori o manjku pažnje. Klasična ženska psihologija. Zato mislim da u ovom slučaju nije da li neko nju kreše (u šta sumnjam), već da li dotični gospodin (čitaj njen muž) obavlja svoje bračne dužnosti ili švrlja možda. Ovo je moje zapažanje. Sofia Vergara je slično radila i danas radi, a vest od skoro je da se razvodi. A brak, spolja gledano i medijski, idealan. Maja odlično izgleda. A gazi 50.-u i ima troje dece.
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!
Zodijak
Pol
Duznost da se sa njom slika obavlja njen muz redovno (pogledaj najnovije slike od juce na svadbi Slavka Beleslina), tako da kad su ona i on zadovoljni s tim, onda je sve sjajno...a da je u stanju da obavlja svoju "musku duznost" je dokazao sto ju je napunio tri puta i ona mu je rodila decu. Vise od toga ne moze nijedan muskarac da trazi od jedne zene. A da ona fenomenalno izgleda to stoji, inace je samo osam meseci starija od mene.
Duznost da se sa njom slika obavlja njen muz redovno (pogledaj najnovije slike od juce na svadbi Slavka Beleslina), tako da kad su ona i on zadovoljni s tim, onda je sve sjajno. . . a da je u stanju da obavlja svoju "musku duznost" je dokazao sto ju je napunio tri puta i ona mu je rodila decu. Vise od toga ne moze nijedan muskarac da trazi od jedne zene. A da ona fenomenalno izgleda to stoji, inace je samo osam meseci starija od mene. :mrgreen:
to je to, cim zensko objavlljuje selfije treba joj kurca, provereno
Duznost da se sa njom slika obavlja njen muz redovno (pogledaj najnovije slike od juce na svadbi Slavka Beleslina), tako da kad su ona i on zadovoljni s tim, onda je sve sjajno...a da je u stanju da obavlja svoju "musku duznost" je dokazao sto ju je napunio tri puta i ona mu je rodila decu. Vise od toga ne moze nijedan muskarac da trazi od jedne zene. A da ona fenomenalno izgleda to stoji, inace je samo osam meseci starija od mene.
Pričam o selfi fotkama, a bračna dužnost ne prestaje samo punjenjem, kako kažeš, svoje žene. Brak i ljubav mora da se gaji i održava. Ovo pišem kao svoje zapažanje. Možda grešim, voleo bih. Brak je svetinja, tako sam odgojen i vaspitan. Carletto ništa lično, samo sam reagovao na tvoj post. Cenim te kao dugogodišnjeg člana foruma i mislim, kao i ti, da ovde treba da diskutujemo iako se ponekad i ne slažemo . Pozdrav i da nam Maja bude i dalje lepa i privlačna kao do sada .
« Poslednja izmena: 12. Nov 2023, 16:24:18 od petarili »