zasluzujemo i svi mi da sve te picke kace eksplicitnije slike pa ih nesto zabole cosak za nas bedne smrtnike. Ona Dragana se slika kako pliva ledjno a neki svrsavaju odma ako cu vec da ga drkam drkacu ga kako treba a ne da dozvoljavam da me neka umisljena picka sto nezna jeli na beckom dvoru ili kod ere u motelu zajebava, jer ovo je 90% zajebancija. Od konkretno ove 3 slike gore samo je treca okej dobar 3 eventualno druga 3- ova prva slika ko da ne postoji. I sad cete mi vi reci sta ces ti ovde sta pratis temu gubi se odavde ne komentarisi itd i to je ok ali da - ja sam ovde jer je maja dobra picka, a besan sam jer zajebava. I ne samo ona nego ko sto rekoh 90% picaka. Eno ona yanet garcia, guzata picka iz mexika sto se i proslavila jer je u vremenskoj prognozi naguravala dupe u kameru slika se na insta u tangama svaka peta slika, ima i onlifans mada koliko sam procito sranje joj je isto ko na insta, a picka je tipa ne jovana jeremic koja i da se skine gola moro bih da ga nadrkavam da bi mi se digo ako i tad, nego i da je zakopcana do grla oduvala bi veliku vecinu nasih, a kamoli ovako. I sta je to tesko nasim voditeljkama? Nase pokazu dupe i mi padnemo na svoje dupe, a pokazu ga jednom u 5 god. A pa da, nase su lepo i patrijarhalnalno vaspitane a one su kurve mhm kako da ne, pre ce biti da je recimo ova zgutala vise kurcina nego ta garcia more nek mi se nasisaju ove nase ovo malo kurca sto drzim u gacama, sljamure glupe...
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!
Zodijak
Pol
Brate u pravu si, sta mislis kako i meni idu na q-rac sa takvim ponasanjem (ili kako ja volim da kazem: proseravanjem). I ne samo sto se ne pokazu kako treba na plazi ili gde god, jos gore su mi ove koje izigravaju tek "svetice" u Studio i na 30+ stepeni nose jakne/sako, pantalone/dimije ili haljine do poda, da ne pricam o jebanoj crnini kao da je "dan zalosti". Da ti se smuci zivot, iskreno ne gledam skoro nista vise, menjam kanale i onda idem da gledam neki film ili seriju u pozadini samo da prodje vreme. Ni na italjanskoj RAI nema nista vise da se gleda (a nekada su picketine tamo kidale), na nemackoj TV slabo nesto (max. do kolena ili malo batak da se vidi) i to ti je to...ma idite sve u tri lepe p.m.
zasluzujemo i svi mi da sve te picke kace eksplicitnije slike pa ih nesto zabole cosak za nas bedne smrtnike. Ona Dragana se slika kako pliva ledjno a neki svrsavaju odma ako cu vec da ga drkam drkacu ga kako treba a ne da dozvoljavam da me neka umisljena picka sto nezna jeli na beckom dvoru ili kod ere u motelu zajebava, jer ovo je 90% zajebancija. Od konkretno ove 3 slike gore samo je treca okej dobar 3 eventualno druga 3- ova prva slika ko da ne postoji. I sad cete mi vi reci sta ces ti ovde sta pratis temu gubi se odavde ne komentarisi itd i to je ok ali da - ja sam ovde jer je maja dobra picka, a besan sam jer zajebava. I ne samo ona nego ko sto rekoh 90% picaka. Eno ona yanet garcia, guzata picka iz mexika sto se i proslavila jer je u vremenskoj prognozi naguravala dupe u kameru slika se na insta u tangama svaka peta slika, ima i onlifans mada koliko sam procito sranje joj je isto ko na insta, a picka je tipa ne jovana jeremic koja i da se skine gola moro bih da ga nadrkavam da bi mi se digo ako i tad, nego i da je zakopcana do grla oduvala bi veliku vecinu nasih, a kamoli ovako. I sta je to tesko nasim voditeljkama? Nase pokazu dupe i mi padnemo na svoje dupe, a pokazu ga jednom u 5 god. A pa da, nase su lepo i patrijarhalnalno vaspitane a one su kurve mhm kako da ne, pre ce biti da je recimo ova zgutala vise kurcina nego ta garcia more nek mi se nasisaju ove nase ovo malo kurca sto drzim u gacama, sljamure glupe...
A cime mi to zasluzujemo da se tv voditeljke slikaju u tangama npr? Kome su one sta duzne? Bukv nemaju nikakvu ni ,,obavezu'' da imaju instagram, a kamo li nesto drugo.
druze ako vec koketiraju onda nek budu konkretne, a sve im se zavrsava na tome. Bukv nemamo ni mi nikakvu obavezu da obracamo paznju na njih, i sta cemo sad? Fora je sto su videli sta im prolazi pa to forsiraju, a hvala bogu pa mentola ima milijardu koji ce doci na njihov insta i napisati komentar "mmm kako si lepa boginjo moja!" a onaj jedan kome se ta ista popela na nerve ce joj napisati tipa "ajde bre smorila si vise pokazi malo dupe/sise" on ce dobiti blok jer to im je odbrambeni mehanizam i tako sve u krug tako da one su sve samo ne fine njih da boli uvo ne bi ni imale instagram i ne bi se osvrtale na komentare. Vise su one instagramuse nego novinarke, odmah da ti kazem. A to sto je ovo burek forum sekcija sa pickama znaci da hocu da gledam do jaja slike picki, a ne slike picki iz crkve dok se pricescuju.
Od ovih voditeljki danas vredna je pomena samo Ivana Milenkovic, ali i ona je pocela da palamudi, a trude se Irina Vukotic i Marija Savic Stamenic i to onako jedva, poslednji trzaji. Ceca Aleksic je dobra ali ona bude jednom nedeljno ako i toliko, ostalo slabo i retko, a potencijala dosta, zali ga boze... To je istina i realnost, a vi kako hocete. Evo vam, drage moje kolege drkadzije, kakve su nekad bile voditeljke, kad nisu tupile kurac ni u studiju ni na instagramu, nasao sam i ovu bicarku, zamalo picka da joj ispadne. Pa uporedite ako smete uopste sa ovim danas.
Brate u pravu si, sta mislis kako i meni idu na q-rac sa takvim ponasanjem (ili kako ja volim da kazem: proseravanjem). I ne samo sto se ne pokazu kako treba na plazi ili gde god, jos gore su mi ove koje izigravaju tek "svetice" u Studio i na 30+ stepeni nose jakne/sako, pantalone/dimije ili haljine do poda, da ne pricam o jebanoj crnini kao da je "dan zalosti". Da ti se smuci zivot, iskreno ne gledam skoro nista vise, menjam kanale i onda idem da gledam neki film ili seriju u pozadini samo da prodje vreme. Ni na italjanskoj RAI nema nista vise da se gleda (a nekada su picketine tamo kidale), na nemackoj TV slabo nesto (max. do kolena ili malo batak da se vidi) i to ti je to...ma idite sve u tri lepe p.m.
odlicno, znaci otislo u kurac covecanstvo. U italiji ispadale sise voditeljkama one se sve keserile bile srecne sad bi urednika tuzili za seksizam macizam fasizam sovinizam silovanje i ko zna sta jos! nema bato jos malo pa cemo imati voditelje i to bi bilo ok bolje i (recite) voditelje nego ovakve voditeljke ali je problem sto ce voditelji nositi dopicnjake (ili dokurnjake nzm kako ce se tad zvati haha) kao ove nase bicarke nekad.
Odoh necu smarati vise, ko hoce nek shvati ko nece ko ga jebe.
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!
Zodijak
Pol
Ma da, Italija je postala jos gora od kada je ova buljava picajzla (kepec) na vlasti dosla, razcistila je i ono malo sto je na RAI valjalo i dovukla je sve njene "omiljene" kadrove, eto tako da ne mislite da je samo AV taj sto postavlja ili ostavlja...necemo vise da smaramo druge forumase ovde, mislim da je svima jasno do jaja!