Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 05:41:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Maideni ponovo u Beogradu 10.02.2009.  (Pročitano 18963 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Molim vas, ne trazimo dlaku u jajetu... Ima li nekog da se nije lepo proveo?
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Da napisem par recenica o ovom "spektaklu". Ovaj koncert moram da uporedim sa onim na sajmu, zato sto sam bio na oba, i onaj na sajmu mi je bio prvi put da uzivo vidim bend. Atmosfera na sajmu je bila mnoooogo bolja nego u areni, publikaje bila jedna velika celina i tako je delovala tokom celog koncerta, u areni nije bili tako.Da li se publika ispraznila na prvom koncertu, ili sta vec, u to necu zalaziti. Zvuk je bio bolji nego na sajmu, ali i dalje los, neke pesme da nisam znao napamet text i muziku, neznam da li bi ih prepoznao po pevanju, nerazumno, mutno. Scenski nastup je biooo extraaa i to cupa koncert. Set lista dobra, mogli su nesto da izbace ali  generalno dobra. Mogu Maideni i bolje da odrade koncert.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
na ovom koncertu nisam bio ali sam bio na sajmu i veoma mi je zao zbog toga Smile
naravno da nisam veliki fan maiden-a ali su oni legende i to se mora postovati...
sve zamerke koje se ovde cuju su minorne....treba da budemo srecni sto uopste takvi bendovi dolaze ovde i sviraju a ne da trazimo dlaku u jajetu...
kad se mi dovedemo u red tada ce i koncerti biti na visem nivou
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
SonyEricsson k800i
Stvarno ne znam gde ste vi bili pa vam je bio los zvuk? Na tribinama, mozda?
Ja sam na pocetku bio u 3-4 redu u fan pitu i bio je zvuk malo mutan. Posle sam se premestio otprilike na sredinu fan pita i svaki ton svakog instrumenta se cuo savrseno..
IP sačuvana
social share
IRON MAIDEN
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dok u nama srce bije,pravicemo pizdarije!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava "Brave New World"
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
SonyEricsson w810i
ja sam bio u 1.-2. redu partera i sve se culo kako treba....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
Molim vas, ne trazimo dlaku u jajetu... Ima li nekog da se nije lepo proveo?
Ne kazem, bilo je fenomenalno.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 2730
Ne verujem da je za to što zvuk nije bio savršen krivo naše ozvučenje, jer sa našim ozvučenjima su ljudi uspevali da izvuku savršen zvuk čak i SKCu (najdrastičniji primer, Haggard, bend od 17 članova, a svaki glas, svaki instrument se čuo savršeno), biće da tonac Maidena nije baš u elementu, ni prošle godine u Splitu nisu svi bili zadovoljni zvukom...
Sa kompletno našom tehnikom je npr i Riblja Čorba u Areni imala zvuk kao sa CD-a!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Potpuno se slažem, njihovi tonci su zajebali stvar, nije to do ozvučenja. Prošlog puta sam krivio Sajam, koji je blago rečeno katastrofa za koncerte, ali i u veoma akustičnoj Areni, nisu uspeli da izvuku čist zvuk. A ovo što kaže "Steve Harris", pa nisam ja valjda trebao da se šetam po hali i da tražim gde se dobro čuje zvuk, suština ozvučavanja je da se podjednako raspodeli zvuk u celoj prostoriji.

Inače, koncert je bio daleko bolji od prethodnog. Prošli put sam više očekivao, pa se razočarao. Ovog puta je bilo obrnuto. Izbor pesama je bio dobar, ali sam se nadao da će da izbace neke pesme, ali su skoro sve sa sajma ponovili. I samo zbog toga mi se i nije baš dopala set lista. Ne znam otkud im ideja da sviraju Fear of the Dark, kad taj album nije iz te ere, ali ajde, to je bilo za one malo slabije upućene. Izbacili su Remember Tomorrow i zapostavili najbolje albume Killers i Seventh Son : (
  Ne tražim dlaku u jajetu, samo mislim da se obećanja trebaju ispunjavati, prvo rekli su stadion, pa ništa od toga, drugo rekli su nove pesme, a ponovili Sajam, treće rekli su najviše prva 4 albuma, a ni K, od Killers-a.

P.S.   A Rime of the ancient mariner može da smori jedino ukoliko nemaš blage veze o čemu pesma govori, mani je lično to bio vrhunac fenomenalnog koncerta. Samo se čudim kako me glas i dalje služi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia N95
Ma koncert je bio fantastican i slazem se sa Crusaderom84 u vezi tonaca.........i ja mislim da je to bio problem.......trebali su da iz Arene izvuku mnogo vise......kao da su im nedostajale visoke frekvencije........ali evo da spomenem jos nesto,
imao sam tu cast da udjem u njihov Boeing 757 "ED FORCE ONE"... Smile Smile Smile Smile i slikam se unutar aviona
Iznenadio sam se da bend nije imao neki odvojeni deo u samom avionu koji ih deli od ostalog osoblja i tehnicara koji putuje sa njima. Ukupno njih 55. Vec su svi bili zajedno bez nekog separatisanja. Znaci nikakvih salona, perverzija i sl. Jedino su se razlikovale vece kozne fotelej u prvih nekoliko redova, koje su bile rezervisane za bend i menadzment...mada su i osatala sedista bila u kozi.....znaci luksuzan avion , ali bez preterivanja. Deluje mi da su bas jednostavni , tako veliki  a tako normalan bend.... Smile Smile
Inaravno ...jako sam ponosan sto je Beograd jedini Evropski grad na spisku.... Smile Smile

Inace doleteli su u Beograd u ponedeljak u 18h (trebalo je prvobitno u 16h) a poleteli su u sredu u 11:15.....pravac Dubai, po recima pilota sa kojim sam razgovarao za  4 - 4 1/2 sati....
Evo nekoliko fotografija koje sam uslikao u utorak i sredu pre poletanja.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

6.jpg
(483.58 KB, 2592x1944)
7.jpg
(314.66 KB, 2592x1944)
8.jpg
(412.49 KB, 2592x1944)
9.jpg
(398.2 KB, 2592x1944)
10.jpg
(350.63 KB, 2592x1944)
1.jpg
(188.09 KB, 2272x1704)
2.jpg
(158.62 KB, 2272x1704)
3.jpg
(179.78 KB, 2272x1704)
4.jpg
(264.75 KB, 2272x1704)
5.jpg
(218.22 KB, 2272x1704)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Eto, ako su se svi lepo proveli onda zakljucujemo da je koncert bio odlican... Ostavimo trazenje dlake u jajetu Englezim i ostalim cepidlakama  Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 05:41:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.182 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.