Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:44:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Maideni ponovo u Beogradu 10.02.2009.  (Pročitano 18977 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
odlichno... cje da se pazare karte .. Smile jel su prichali o ceni mozhda ?
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 270
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 
Ma kolika god da je cena ide se, ja zabatalio Kreator vec samo zbog ovoga, a nije mi sudjeno da vidim te Nemce uzivo pa to ti je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC one s
dobra je lista, svidja mi se. ali zasto fali the evil that men do?  jedva cekam da cujem heaven can wait kada publika peva sa njima na bini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Iron Maiden 10. februara u Beogradu

Iron Maiden će nastupiti 10. februara 2009. godine u Beogradu. Ovu informaciju bend je saopštio na svom zvaničnom sajtu navodeći da će nastupiti u Beogradskoj Areni. U saopštenju na sajtu benda se navodi da je ovu vest članovima benda objavio njihov menadžer u avionu na putu za Dubaji.
"Nismo bili u mogućnosti da nastupimo u Srbiji u 2008. godini. Nastupili smo tamo pre nekoliko godina i imali smo neverovatan koncert sa dosta obožavalaca koji su autobusima dolazili sa celog Balkana i veoma se radujemo povratku’. Karte će se u prodaji pojaviti 11. decembra a bend se nada da će u Beogradu moći da izvede koncert koji nazivaju 'First to the barrier’ što znači da će bend na koncertu izvesti najpopularnije pesme koncentrišući se na material snimljen osamdesetih godina. Na sajtu se takođe navodi da bend verovatno više neće dodavati koncerte na spisak turneje 'Somewhere Back in Time Tour', a koncert u Beogradu je prvi u nizu drugog dela turneje 'Somewhere Back in Time Tour' koju su započeli prošle godine.

U međuvremenu Talent Box i Avalon produkcija su potvrdili da organizuju ovaj koncert u saradnji sa Beogradskom Arenom.

Bend će u punom sastavu zajedno sa ogromnom tehničkom ekipom, 12 tona scenske opeme i njihovim fanovima napuniti Boing 757 nazvan „Ed Force One" kojim će upravljati kapetan Astraeus Airlnes Capitan i pevač Maidena Bruce Dickinson. Tako natovareni obleteće 80.000 kilometara oko planete i održati koncerte u 20 gradova u 13 država ( što ukupno na ovoj turneji u 2008. i 2009. godini iznosi neverovatnih 38 država u kojima su svirali ispred više od 2.000.000 fanova). Turneja "Somewhere Back In Time 08" će nas podsetiti na istorijat benda sa fokusom na rane osamdesete kako u izboru pesama tako i na njihovoj scenografiji koja je bazirana na legendarnoj egipatskoj produkciji iz 1984/85. godine kao I njihova "Powerslave" turneja koja je i objavljena na dvd izdanju "Live After Death". To je najelaborativnija i najspektakularnija turneja koju je bend ikada prezentovao a biće uključeni I neki elemneti iz turneje "Somewhere In Time" iz 1986/87. godine kao što je "Cyborg Eddie". Steve Harris koji je osnivač benda kaže:"U avion ćemo natovariti opremu koliko najviše možemo sa mnogo pirotehnike!!! Set lista će biti malo drugačija od one koja smo svirali na našim ranijim turnejama I sviraćemo mnogo više pesama sa prva četiri albuma. Najverovatnije da ćemo na ovoj poslednjoj ruti turneje svirati mnogo ovih starih pesama I dati sve od sebe!" osle Beograda, u februara 2009. Iron Maiden će posetiti I Novi Zeland prviput posle 17 godina gde će otići posle koncerata u Dubaiu i Bangaloru. Posle Novog Zelenda će posetiti Meksiko i završiti turneju u Latinskoj Americi. Komentar Bruce Dickinson: ’’Unikatni način na koji sam ja radio na ovoj turneji do sada, sa celom ekipom i opremom koja će biti utovarena u avion tokom 2008. godine bila je jedna od najuspešnijih, najuzbudljivijih i najzabavnijih u karijeri benda. Leteti sa „Ed Force One" oko planete i svirati pred mnogobrojnim fanovima u mnogim državama bilo je nezaboravno iskustvo za nas. Za mene je letenje i sviranje jedna od najvećih izazova i zadovljstava koje sam radio u životu i pored sve logistike i raznih poteškoća na koje smo nailazili. Sve je to bilo toliko zabavno da smo odlučili da to uradimo ponovo i tako je došlo do ove finalne rute turneje. Mi želimo da se vratimo na maesta gde nismo bili dugo vremena i da posetimo i nova mesta na kojima ranije nismo bili. Za mene će to biti fantastičan način da zaokružimo jednu fantastičnu godinu za bend. Posle ovoga planiramo da se odmorimo, povratimo energiju i počnemo da radimo novi studijski album." Avion Iron Maiden – Ed Force One će se vratiti u regularan saobraćaj po završetku prve rute turneje u martu 2009. godine i leteće kao čarter za fanove „Bruce Air" za vreme evropskog dela turneje. Istim tim avionom Bruce je odvozio i dovozio vojnike u Afganistan kao i prevoz tursta na razlkite destinacije. Ulaznice za koncert u Beogradu biće puštene u prodaju 11. decembra od 10:oo sati.

Izvor: Kontra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 6630
Jooooooooj!
Koje odusevljenje!!!!!!!
Ne mogu iscekati!!!!
Propustio sam Split,ali ovo ce mnogo bolje da ispadne,osjecam!!!
Ne mogu vjerovati da opet dolaze!!!
IP sačuvana
social share
I am the man who walks alone...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 2730
Auh, ala su lupili ovi sa Kontre...  Smile

a bend se nada da će u Beogradu moći da izvede koncert koji nazivaju 'First to the barrier’ hahaha Nadam se da je svima jasno šta predstavlja 1st to the barrier...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 
Ma kolika god da je cena ide se, ja zabatalio Kreator vec samo zbog ovoga, a nije mi sudjeno da vidim te Nemce uzivo pa to ti je

A Nemci uzivo razvaljuju. Ako uporedimo prosli koncert Maidena koji je bio u Beogradu i koncert Kreatora iz Beograda, po meni Kreator je bio bolji. Bolja set lista, bolji odnos sa publikom, valjda ce naci neki kompromis pa da ipak Kreator gledamo u Srbiji ove godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Rock'n Rool

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
Zastava Majdanpek,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 3110
Idemo na Maidene!!! toooo
IP sačuvana
social share
Iron maiden    Up the irons!!!
AC/DC ROCKS!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4,
mob
Nokia N78
Cene karata ce se najverovatnije kretati od 2600din. pa nadalje  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 
Po nekim najavama od 2600 pa do 4000 din, ali potvrda se jos ceka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 18:44:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.