Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:17:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Magija da ili ne  (Pročitano 17735 puta)
Svakodnevni prolaznik

Nikad vruc u 'ladan Vrbas...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6020
Aj ti meni reci sta je to magija  Smile
Evo ja cu tebi reci da ono sto se tebi desilo nije nista do cetiri ikonice u dzepu i puknuta brojanica. Samo ako ti povjerujes da je to nesto vise, onda ce i biti. Prostoprosireno zaboravi na to...

PS. Zamisli rozi mjehuric oko tebe koji te cuva od zla Smile
IP sačuvana
social share

“Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.” (Bill Hicks)

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jasno je da je u pitanju necija zla namera. Sa pravom si zabrinuta. Evo leka: razbij jaje i uzmi samo belance, pomesaj sa zecijim lojem i 'ajduckom travom. Dodji u ponoc do sasusene vrbe pored reke, popij ono sto si zamesala i kazi 8x "predji pile preko zile". Radi 100%

Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Hm, i ja sam bila isto skeptična u vezi crne magije i tih stvari, dok nisam ušla u neku down fazu, kada sam se osećala nemotivisano, depresivno, totalno izgubljeno, ništa mi nije išlo od ruke.
Putujući kod bake u jedno selo u Srbiji, upoznala sam jednu staricu koja, čim me je videla, odmah je rekla da mi je neko bacio crnu magiju, čak je i opisala tu osobu. To je bila moja bivša drugarica, za koju sam, u dubini duše uvek verovala da nije iskrena prema meni, da postoji neka zloba i bezrazložna zavist. Starica mi je rekla da sam od te osobe nedavno dobila na poklon neki crni predmet...istina, bila je na letovanju i donela mi crni kamen u obliku srca. Čim sam se vratila kući, bacila sam taj kamen i sve se opet vratilo u normalu.
Drugarici nikada nisam rekla za to, ali se nedugo zatim naše prijateljstvo proredilo i na kraju prestalo.
Neznam da li sam ispala glupa, ali od kad nje nema u mom životu, stvari su krenule na bolje. Da li je zračila nekom negativnom energijom (pošto dosta znam o energetskim vampirima), pa je to uticalo na mene, nikada neću saznati.
Smešno ili ne...eto jedne istinite priče.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
crni kamen u obliku srca - okamenjena esencija demonskog bica ... nazalost od ovog uticaja se ne moze odbraniti tako shto cete baciti taj predmet , demonske sile ce uvek teziti da se vrate vama ,sve dok ne budu unishtene tamo gde su i stvorene .... u samom sredishtu pakla ... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nikad vruc u 'ladan Vrbas...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6020
dajte ljudi...
IP sačuvana
social share

“Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.” (Bill Hicks)

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
dajte ljudi...
shta ti je tacho potrebno (al' samo ako je u vezi sa magijom ,da ne bi ishli u off ) ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
crni kamen u obliku srca - okamenjena esencija demonskog bica ... nazalost od ovog uticaja se ne moze odbraniti tako shto cete baciti taj predmet , demonske sile ce uvek teziti da se vrate vama ,sve dok ne budu unishtene tamo gde su i stvorene .... u samom sredishtu pakla ... Smile Smile

Naročito ako veruješ u njih.
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Jasno je da je u pitanju necija zla namera. Sa pravom si zabrinuta. Evo leka: razbij jaje i uzmi samo belance, pomesaj sa zecijim lojem i 'ajduckom travom. Dodji u ponoc do sasusene vrbe pored reke, popij ono sto si zamesala i kazi 8x "predji pile preko zile". Radi 100%

Vidi ti to!!!  Smile

A, ako nema reku u blizini ili vrbu?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Naročito ako veruješ u njih.

vidim da se strah u tvom srcu vec pretvorio u verovanje . uskoro ce se tvoje crne slutnje obistiniti i Zlo ce se kristalizovati u obliku malog crnog kamena propasti ....  Smile Smile

[

Vidi ti to!!!  Smile

A, ako nema reku u blizini ili vrbu?

suicide is only alternative  Smile mada u vreme kad je ova vradzbina izmishljena sloveni su ziveli pod reka i mochvara a tamo je uvek bilo i vrba ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
More kad se Svarog probudi ... Smile
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:17:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.