Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 11:25:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mafija može, vladika ne  (Pročitano 32365 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Citat
Бугарска, приступачнија од цг.
Грчка, много дестинација приступачније од цг.

ako su tebi ta mora ista kao Jadransko...

Citat
Његова парохија, зар је ненормално да уђе у исту?

nije nenormalno, ali sigurno nije jedini koji moze tamo da propoveda. ako CG ikad postane deo EU, on ce morati da napusti CG. za sad je ovo bila samo preporuka, a tada ce to biti obavezujuce. svejedno CG je poslala jasan znam EU, da im je vise stalo do EU, nego do izolacione politike Srbije.

Citat
Него ко треба да му суди ако је ''дело'' за које га ''оптужују'' ''починио'' на територији цг? Да не треба можда Зимбабве да му суди?

ok, neka mu sude. nisam znao za sta on hoce da mu sude. izgleda da moze da bira za sta ce da mu sude.

Citat
Опште познато да би твоја партија све попове стрпала на робију ако ништа друго оно бар због тога што Срби још једино у СПЦ имају поверења.

iznenadio bi se da ima Vladika SPC koji su molili da ih primi CJ. ovaj nije mogao da veruje, mislio je da je neka provokacija, pa ih je kulirao i na kraju je jedan pola dana cekao da bi ga CJ video. dodje Vladika, pa mu se zali, kaze da ih u SPC dele na Cediste i one druge, tako da Cediste salju u inostranstvo i neke nebitne delove, da slucajno to ne bi postao mainstream u SPC. ima ljudi u SPC koji se zalazu da se Crkva drzi dalje od drzave, da se ne bave takvim pitanjima vec iskljucivo verskim (sto Crkva, pa cak i SPC, u 21. veku i treba da radi). tako da nije bas sve crno-belo kako ti to sanjas. ali definitivno smo bili svedoci par sumnjivih sudjenja u kojima su se izvukli neki pedofili...
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ako su tebi ta mora ista kao Jadransko...

Грчка у сваком погледу има мали милион лепших дестинација од цг о томе не вреди ни полемисати.
Што се тиче Бугарске, можда им море није слано као у цг али су им плаже дефинитивно пет у главу за већину у цг. Иди мало погледај па онда причај.

Citat
nije nenormalno, ali sigurno nije jedini koji moze tamo da propoveda. ako CG ikad postane deo EU, on ce morati da napusti CG. za sad je ovo bila samo preporuka, a tada ce to biti obavezujuce. svejedno CG je poslala jasan znam EU, da im je vise stalo do EU, nego do izolacione politike Srbije.

Па зар се сувереност и независност једне државе огледа у томе да ће други да им налажу шта се сме а шта не у њиховој сопственој држави?

Citat
ok, neka mu sude. nisam znao za sta on hoce da mu sude. izgleda da moze da bira za sta ce da mu sude.

Ти колико видим по начину твог размишљања и писања оваквих глупости, ни у тој твојој комби странци нећеш догурати даље од шефа месног одбора. Па не бира владика за чега ће да му суде побогу лале! Човек тражи да га изведу на суд и да му суде за дело које му стављају на терет. Па зар се то назива избор?
Да ли постоји још негде у свету држава која те неће ухапсити и извести на суд када на њеној територији починиш кривично дело, него ће ти без суда само забранити улазак?

Citat
iznenadio bi se da ima Vladika SPC koji su molili da ih primi CJ. ovaj nije mogao da veruje, mislio je da je neka provokacija, pa ih je kulirao i na kraju je jedan pola dana cekao da bi ga CJ video. dodje Vladika, pa mu se zali, kaze da ih u SPC dele na Cediste i one druge, tako da Cediste salju u inostranstvo i neke nebitne delove, da slucajno to ne bi postao mainstream u SPC. ima ljudi u SPC koji se zalazu da se Crkva drzi dalje od drzave, da se ne bave takvim pitanjima vec iskljucivo verskim (sto Crkva, pa cak i SPC, u 21. veku i treba da radi). tako da nije bas sve crno-belo kako ti to sanjas. ali definitivno smo bili svedoci par sumnjivih sudjenja u kojima su se izvukli neki pedofili...

У СПЦ има више струја али једно је сигурно, струја чедиста не постоји, то је глупост коју си или ти измислио или си толико наиван да верујеш туђим глупостима. Да такав неко постоји међу свештеницима и то отворено испољава вероватно је да би био ражалован из много разлога. Пре свега СПЦ се залаже за јединство српског народа док сте ви сасвим контра томе. Лидер партије вам је осведочени наркоман као и гомила чланова... Мислиш да СПЦ подржава наркоманију? Залажете се за бракове неђу педерима, да ли треба ја да ти објашњавам какав је став СПЦ према педерлуку? Који ће нормалан, не поп него обичан верник, да подржава партију која се отворено залаже за независност КиМ? Лале лале па ти ниси ни свестан какву си глупост написао.
И наравно да има људи у СПЦ који су аполитични, али сви они заједно са верницима су на једној страни док је твоја партија на сасвим другој, боље рећи контра страни.
У Србији су сва суђења сумњива, а велики део њих је и политички исконструисан. Многима у Србији из сумњивих разлога уопште није суђено, као например ЧЈ како га ти овде ословљаваш (мада је можда боље да буде ЈЧ као ЈК, и једно и друго се ''пудеришу'').
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
1 ok nek Crnogorci brinu o svom turizmu, ja i dalje stojim da je more u CG dosta lepse, nego li ona u Bugarskoj ili Grckoj. treba da poboljsaju ponudu, ali siguran sam da ce da dosta toga nauce na greskama i ispravnim odlukama susedne im Hrvatske.

2 suverenost jedne drzave dosta menja znacenje kada se drzave priblizavaju ili su u EU. zabrana je uvedena za celu EU, tako da ne vidim zasto oni koji nameravaju u EU ne bi postovali preporuku izrecenu od strane EU?

3 ne vidim cemu vredjanje, ukoliko se nastavi, prestacu da odgovaram. ok, onda se slazemo da ako ga ne izvedu pred sud da ce to biti greska. ako je skrivao optuzene za ratne zlocine na teritoriji CG, treba za to i da mu sude. ja sam samo mislio da mogu i ovde za mnogo toga da mu sude. njemu i mnogim drugima, za ratno profiterstvo i slicne gadne stvari. on mi je malo poznatiji jer je bio pop tokom 90ih tu na 100m od moje kuce.

Citat
Лидер партије вам је осведочени наркоман као и гомила чланова...

bravo za argumente  Smile

izuzetno sam svestan sta sam napisao. siguran sam da ti svestenici koje nazivaju Cedistima, nisu za gay brakove, nejedinstvo Srpskog naroda, vec samo zele da udalje SPC od politike i drzave. verovatno im je to najbitniji deo naseg programa, verovatno i podrzavaju lustraciju u Crkvi, da oni koji su saradjivali sa zlocinackim rezimom SM budu lustrirani, itd.

Citat
Који ће нормалан, не поп него обичан верник, да подржава партију која се отворено залаже за независност КиМ?

u LDP-u ih ima dosta. i sam sam se iznenadio koliko ima vernika u LDP-u.

Citat
али сви они заједно са верницима су на једној страни док је твоја партија на сасвим другој, боље рећи контра страни.

kao sto rekoh, nije sve crno belo kao sto ti zamisljas. iznenadio bi se, ali uvid u realnost ti nije jaca strana.

Citat
Многима у Србији из сумњивих разлога уопште није суђено, као например ЧЈ како га ти овде ословљаваш

pomislio bi covek da su imali validan razlog da mu sude, da ce se to desiti bas pod Kostunicom, ali eto... ako nece pod Kostunicom, nece nikad. izuzetno sumnjivo, slazem se  Smile

Jelena Milić

poraz -nepodnošljiva lakoća nestajanja

Gledam novinske naslove, slušam trijumfalističke izjave ko se, kako, preko koga i mimo koga zalegao da Filaret, za koga postoje ozbiljne indicije da pomaže haške begunce, ipak uđe u Crnu Goru. Muka mi je. Ne mogu da se ne pitam šta bi bilo sa svim nerešenim slučajevima pobijenih vojnika, za koje opet postoje ozbiljne indicije du su pobijeni jer su nešto znali  o kretanju haških begunaca,  da su isti ti toliko zalegli  i da se misterije njihovih smrti reše. Toliko dugo već poznajem porodice: Ivanović, Kostić, Žarković, Jakovljević pa i Milovanović, znam skoro na dnevnoj osnovi šta  rade, koje pragove obijaju, koliko su vrata poljubili, koliko lažnih obećanja i od političara i vrha države i NGO i advokata dobili. Zbunjuje me koliko su malo pažnje "perjanica našeg istraživačkog novinarstva" ti slučajevi uspeli da privuku. I skoro ništa i dalje. Jedino što su nekima, konačno, stigle dugo tražene vojne knjižice, zahvaljujući  razumevanju ljudi iz Generalštaba.

Možda je situacija takva zato što je lakše uticati  na drugu državu, makar i diplomatski i koordinirano, nego da država krene na samu sebe. Iznutra.

Izvor: Blog B92
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 12:47:24 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
ALo!
Dosta vise o LDP... Nije ovo forum LDP-a!!!
Idite tamo, pa se krpite...

Filaret: Izlazim danas, ako bude trebalo, vratiću se u bolnicu
Autor: Tanjug | 09.09.2007 - 12:05

Vladika mileševski Filaret koji očekuje da će tokom dana biti otpušten iz prijepoljske bolnice, rekao je Tanjugu da se oseća bolje, kao i da je jutros prvi put prihvatio hranu.

"Malaksao sam, imam vrtoglavice i znam da doktori nisu za to da napustim bolnicu, ali ja hoću pa makar na svoju ruku i makar se narednih dana vratio", rekao je vladika objašnjavajući da za to ima i lične razloge.
On je rekao da je jutros pojeo malo jogurta i hleba.
Vladika je potpuni post na srpsko-crnogorskom graničnom prelazu Ranča započeo 28. avgusta, na veliki crkveni praznik Veliku gospojinu, nakon što su mu crnogorske vlasti u četiri navrata zabranile da pređe granicu s obrazloženjem da se nalazi na "crnoj listi" Saveta Evrope osumnjičenih da pomažu haškim beguncima.
Osvrnuvši se na događaje proteklih dana episkop je rekao da njegov potpuni post kome se prepustio 11 punih dana "nije bila utakmica i zato nema pobednika ni pobeđenih, a ako neko treba da bude pobednik onda je to, svakako, narod".
"Meni je kao čoveku i hrišćaninu bila obaveza da čuvam crkvu i svoj narod i to mije uvek na prvom mestu... zato svima praštam pa i ako je u sve bila upletena pomalo i politika", rekao je episkop mileševski.
On je dodao da će "sarađivati i živeti sa svakim ko bude hteo sa njim jer je to hrišćanski i tako ga uči jevanđelje".
Vladika je rekao da će sutra u 11 sati biti na Jabuci zajedno sa ministrom za infrastrukturu Srbije Velimirom Ilićem i narodom, položiti kamen temeljac za hram. On će tom prilikom, kako je najavio, osveštati taj čin i održati besedu.
Vladika mileševski Filaret je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja u petak, 8. septembra, 12. dana štrajka, prebačen u prijepoljsku bolnicu.
Crnogorske vlasti su, nakon iznenadne posete ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića Podgorici, juče odlučile da vladici mileševskom ukinu zabranu ulaska na deo Mileševske eparhije koji se nalazi u toj državi radi obavljanja svešteničke dužnosti.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 12:48:42 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Opasan ovaj mali Jeremic... Smile

Nego....interesantno je da se u ovoj prici otvara pitanje koje niko ne spominje...
A ono glasi: Da li je moguce da bi jedan "srpski heroj" dozvolio da jedan vladika izgubi zivot zbog njega?
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 14:31:20 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

Nego....interesantno je da se u ovoj prici otvara pitanje koje niko ne spominje...
A ono glasi: Da li je moguce da bi jedan "srpski heroj" dozvolio da jedan vladika izgubi zivot zbog njega?

Prema svetcu i tropar, kaže izreka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

episkop, na lični zahtev, napustio bolnicu
Tanjug - Пре сат и 32 минута

BEOGRAD - Episkop mileševski Filaret izašao je danas, na lični zahtev, iz prijepoljske bolnice gde je bio smešten zbog pogoršanog zdravstvenog stanja posle štrajka glađu.

Doktorka Mirjana Kurkić je rekla da je njegovo zdravstveno stanje nešto bolje i da su vitalni parametri stabilizovani kao i da vladika uzima manju količinu lakše hrane. Lekari će nastaviti da prate zdravstveno stanje vladike Filareta koji se nalazi u vladičanskom dvoru eparhije u Prijepolju.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
suverenost jedne drzave dosta menja znacenje kada se drzave priblizavaju ili su u EU. zabrana je uvedena za celu EU, tako da ne vidim zasto oni koji nameravaju u EU ne bi postovali preporuku izrecenu od strane EU?

Цг није у ЕУ тако да то није никакав аргумент. Ако је теби аргумент то што цг жели у ЕУ опет је констатација глупа јер и Србија такође жели у ЕУ зар не?
Дакле јел бира или не за шта ће да му суде?

На ово даље не могу да ти одговорим јер је пала опомена за офтопик.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Prema svetcu i tropar, kaže izreka.
Znaci, o Mladicu sve najgore...
Jedino....jedino ako nisu u pitanju nacionalni interesi i poigravanje sa svetom oko Kosova, u smislu da odluka: da li treba da promoli svoju herojsku guzicu, ne zavisi od njega samog, vec i od ove vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Kad bih znala da ti dam odgovor na ta pitanja da li vlast krije Mladića i da li se za njegovu guzicu može spasti Gračanica ja bih već bila bogatija za nekoliko miliona dolara. A dobri popa nije baš bio u smrtnoj opasnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 11:25:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.