Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:52:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mafija može, vladika ne  (Pročitano 32276 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Samo da znas ti a i svi ovde da ja nisam nikakav vernik,vec se trudim da budem.Znam ja mnogo vise sta se u Crkvi radi nego vi,a ovde na forum nisam dosao da nevernike i polu vrenike nateram da veruju vec one koji veruju da postanu bolji.Nismo mi u koji idemo u Crkvu cvecke to znam i ja sam,ali ja u Crkvu ne idem zbig popova i bas me briga sta oni rade ja idem u Crkvu nebili se ja ispravi i ne bili svoje brvo u oku izvadio.Sto se tice ljubljnja svestenika u ruku,ja ne ljubim njega vec njegov cin koji je on svetan ntoga ili ne preuzeo na sebe.Svako za sebe odgova.kako on tako i mi,a posto ja to znam ja cu se moliti za njega kao i za vas a i sebe da nas Gospod sve pomilije i spase.Da vi samo znate kako ja sve to sto vi govorite ovde govorim i u Crkvi i svetenicima i bogoslovcima,ali to kakvi su oni neve mene oterati od Crkve.Svako odgovara za sebe.Nije vernik samo onak koji kaze ja veujem,vec onaj koji tvori ono sto mu vera nalaze,vama je lakse neko nama,mi znamo sta treba i kako treba a ne radimo a vi neznate.
Daleko smo mi od pravih vernika,a pogotovo ja.Samo treba i da razgranicite sta je svestenik a sta monah i koja je ralika izmedju jdenih i drugih.Znas li nekog monaha?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
@Joca_jox
Опусти се и немој ником да се правдаш,ако си верник,поготову неверницима тј привидним верницима!Памтим речи једне монахиње која нам је рекла да са оним који неверују,а хуле на Гопсода не вреди причати и да се те теме не треба дотицати са таквим људима!

ПС.Прво учиш себе,па онда друге!

Citat
Треба најпре себе очистити, па онда друге учити чистоти,
треба најпре себе учинити мудрим, па онда друге учити мудрости,
треба најпре сам постати светлост, па онда друге просвећивати,
треба се најпре сам приближити Богу,
па онда друге приводити њему;
треба најпре сам постати светим, па онда друге освећивати.

Св. Григорије Богослов
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 19:33:06 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa vidis za razliku od mnogih mozak mi nije opran i nije tacno da ne odem u crkvu ali idem da upalim svecu a ne da pitam popa kako da se obucem i sta cu sutra da radim i on da mi pere mozak sa kraljem milutinom i kraljem kurtom i knezom i vezom i majkom jugovica jednostavno to treba da bude ponos srpske istorije i da bude turisticka atrakcija a ne da bude ideologija zivota mladog coveka to sto je knez lazar poginuo na kosovu od turaka!

pa vidis ja ne lazem kao mnogi ovde a te vase provokacije kad neko prica nesto sto se kosi sa vasim ispranim mozgovima to je druga stvar to sto vi nemozete da zamislite da takvi ljudi idu na forume i da takvi ljudi postoje to je tvoja glupost i dokazuje tvoj nivo poznavanja sveta oko sebe a ja ti ovde necu sigurno postavljati dokaze sta sam ko sam i dali za nesto lazem ili ne!

a od vlaha generalno nema vecih vernika pojedinacno da ali generalno gledano vlasi su najvise optereceni pravosljavljem crvenim slovima itd oni pokojniku daju pomen 7 godina i to sa blagoslovom lokalnog popa i nek mi neko objasni kako pop u vlaskom kraju prica jednu pricu a u beogradu drugu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
@Joca_jox
Опусти се и немој ником да се правдаш!Поготову неверницима тј привидним верницима!Памтим речи једне монахиње која нам је рекла да са оним који неверују,а хуле на Гопсода не вреди причати и да се те теме не треба дотицати са таквим људима!

nije brate moj problem u njima vec u nama takozvanim vernicima.Ima jedna divna knjiga koja se zove kada so objutavi.Mi nismo so svetu kao sto bi trebali da budemo.Oni samo iznose nase mane a na nama je da im se zahvalimo i da te mane ispravimo.Ali mislim da je nama tesko da te stvari prihvatimo.Dusa me brate boli kad vidim kakvi smo mi vernici koji idemo u Crkvu,nista bolji nismo od onih koiji ne veruju i ne idu u Crkvu.

Citat
pa vidis za razliku od mnogih mozak mi nije opran i nije tacno da ne odem u crkvu ali idem da upalim svecu
a sto palis svecu,zasta je palis i kome je palis.Mislim kome se molis sa tom svecom.

Citat
a ne da pitam popa kako da se obucem i sta cu sutra da radim
A sto ides u skolu?Mislim da neces ovo shavtitia,pa cu da ti objasnim.Svestenik sluzi isto kao i nastavnik u skoli da objasni neke svatvri djacima.A ako neces da slusas svetenika i Crkvu onda se ne mozes ni nzvati pravoslavcem,ne iskljucujem te ja vec se ti sam iskljucujes.Vera nije tradicija vec nacin zivota,po njoj treba ziveti.

Citat
I nek mi neko objasni kako pop u vlaskom kraju prica jednu pricu a u beogradu drugu?
Ona za to odgovara Bogu a ne tebi.Vidis i meni moj duhovnik brani neke stvari koje neki drugi duhovnik dozvoljava.Nisu u Crkvi stvari kako treba to ja govorim,ali mene bas briga sta drugi rade mene zanima sta ja radim i kakav sam ja.Postoje jasna pravila koja su kanonom propisana od strane svetog sinoda i ja se trudim da se tako ponasam,a drugi neka rade sta hoce to je njihova stvar i oni za to odgovaraju Bogu.
Brate moj ja razumem tebe i tvoj gnev,ali veruj mi to nije razlig da ne ides u Crkvu i da se Bogu ne molis.Ponavljam,ni meni se mnoge stvari ne svidjaju  mongi ljudi ali ja i dalje idem i ici cu,ja tamo idem zbog Hrista a ne ljudi koji su tamo.Makar i ostao sam ja cu verovati u Boga i ici u Crkvu
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 19:46:13 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
@Joca_jox
Опусти се и немој ником да се правдаш!Поготову неверницима тј привидним верницима!Памтим речи једне монахиње која нам је рекла да са оним који неверују,а хуле на Гопсода не вреди причати и да се те теме не треба дотицати са таквим људима!

nije brate moj problem u njima vec u nama takozvanim vernicima.Ima jedna divna knjiga koja se zove kada so objutavi.Mi nismo so svetu kao sto bi trebali da budemo.Oni samo iznose nase mane a na nama je da im se zahvalimo i da te mane ispravimo.Ali mislim da je nama tesko da te stvari prihvatimo.Dusa me brate boli kad vidim kakvi smo mi vernici koji idemo u Crkvu,nista bolji nismo od onih koiji ne veruju i ne idu u Crkvu.
Требаш да гледаш себе,па онда остале,да причаш у једнини,па онда у множини...
Не желим о томе да причам,а поготову не овде!Где ће свака реч да се изопачи и зругује...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 19:40:27 od JFront »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Popovi i Crnogorci,kakav spoj... Smile
Crkva hoce da vlada zemljom,zasto nemam pojma...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Citat

Св. Григорије Богослов
Smile Smile Smile Smile

Bog vlada zemljom a Crkva je njegov posrednik na zemlji ali posto je niko ne slusa zato i ide kako ide.Opameticemo se mi nadam se kad budemo jos malo stradali i propatili.Vraticemo se mi Bogu zivome jer koje cemo drugo,bez nevolje nema Bogomolje.Svako se u nevolji Boga seti tako cemo i mi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Popovi i Crnogorci,kakav spoj...
Шта си тиме хтео да кажеш?
И ко ти је рекао да црква жели да влада земљом??Каквих све ликова нема овде...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Citat

Св. Григорије Богослов
Smile Smile Smile Smile

Bog vlada zemljom a Crkva je njegov posrednik na zemlji ali posto je niko ne slusa zato i ide kako ide.Opameticemo se mi nadam se kad budemo jos malo stradali i propatili.Vraticemo se mi Bogu zivome jer koje cemo drugo,bez nevolje nema Bogomolje.Svako se u nevolji Boga seti tako cemo i mi.
Ako ti je lakse veruj u to...
Veruj i da su ljudi nastali od zemlje ako hoces...
Sto bi mi jos stradali,zar nije bilo dosta?
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Sto bi mi jos stradali,zar nije bilo dosta?
Zato smo zakon Boziji pokazili,a greh donosi stradanje,a posle stradanja i vasksenje.

Citat
Veruj i da su ljudi nastali od zemlje ako hoces...
Ja neverujem,ja znam.
A ne rece mi zasto palis svecu u Crkvi?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:52:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.