Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 13:53:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mafija može, vladika ne  (Pročitano 32851 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
са исфрустрираним чедистима, наркоманима, педерима, курвама ,секташима, комунистима и антихристима не полемишем о православно религији и свештеним лицима!

Smile nemoj, nemoj pricaj samo sa ispravnim pravoslavnim hriscanima...

jel mozemo da pricamo o drugim religijama ili?

vidis kako te religija ogranicava u nekim stvarima, to mi se ni u jednoj religiji ne svidja.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 22:26:37 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Dobro Bambyle,

Ali i nisu sveštena lica svete krave, već ljudi kao i svi ostali. Ima u crkvi sjajnog, inteligentnog i obrazovanog sveta ali ima i pojedinaca čije ponašanje prilično odudara od 10 božijih zapovesti.

« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 22:26:25 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Citat
jel mozemo da pricamo o drugim religijama ili?
уколико сам упознат са тематиком радо, али само ако их нећеш омаловажавати и вређати као православље!!!

Citat
Ali i nisu sveštena lica svete krave, već ljudi kao i svi ostali. Ima u crkvi sjajnog, inteligentnog i obrazovanog sveta ali ima i pojedinaca čije se ponašanje prilično odudara od 10 božijih zapovesti.
слажем се, али нико нпр. не узима у уста Алојзија Степинца који је био ратни злочинац и благосиљао Јасеновац, он је чак и канонизован од стране Папе па га нико не пљује, само када срспки попви згреше онда се о томе труби на сва уста и то се никада не заборавља!  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Lepo je danas Vladan Batic u Blicu objasnio "ulogu" doticnog Vledike.

Sto se religije tice, totalno sam neutralna, dakle nemam nameru da niciju religiju vredjam, vec samo iznosim cinjenice. To sto se pojedini "crkvenjaci" uvrede, ja tu ne mogi pomoci. Ima mnogo onih koji misle kao ja, ali nece da pisu iste stvari.

Opste je poznata stvar da su "zakleti sledbenici" odredjene vere mnogo zaostali i uskraceni za mnoge stvari, za razliku od onih koji doticnu veru propovedaju.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 22:31:47 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Citat
Sto se religije tice, totalno sam neutralna, dakle nemam nameru da niciju religiju vredjam, vec samo iznosim cinjenice. To sto se pojedini "crkvenjaci" uvrede, ja tu ne mogi pomoci. Ima mnogo onih koji misle kao ja, ali nece da pisu iste stvari.
Citat
слажем се, али нико нпр. не узима у уста Алојзија Степинца који је био ратни злочинац и благосиљао Јасеновац, он је чак и канонизован од стране Папе па га нико не пљује, само када срспки попви згреше онда се о томе труби на сва уста и то се никада не заборавља!

Citat
Vladan Batic
Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Alojzije Stepinac je problem Hrvatske i Hrvata, ako hoce nesto da urade od svoje zemlje i te kako ce morati da se pozabave nrkim pitanjima, ali ja realno sa tim "gospodinom" nemam nista. Medjutim taj nabedjeni "vladika" je Srbin (ili ono sto on pod tim pojmom podrazumeva) i to muci svakog normalnog Srbina, a ne ove bambyle i to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i

a evo i  jedna izuzetno hriscanska fotografija doticnog uslikana tokom rata
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 22:39:00 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
а ти ако знаш за неке Филаретове криминалне радње, изволи позвати 92 и пријави или отиди лично у најближу станицу, немој овако партијски трабуњати!
Citat
a evo i  jedna izuzetno hriscanska fotografija doticnog uslikana tokom rata
па шта, све цркве су током свих ратова увек благосиљале своје ратнике, шта је ту криминогено? то ради и католичка црква па и муслиманска! пљуј њих а батали нас мало!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
ako za Filareta ne sme da se kaze da je kriminalac onda stvarno ne znam ko je. pa taj je bio popa u Zemunu tokom rata. kada su ljudi donosili pomoc za izbeglice on se mrstio kad ta pomoc nije bila devizna. pa taj se nakrao i finansirao deo ratova u BiH i Hrvatskoj. a da ne pricamo da je skrivao Haske optuzenike.

ne znam kako te nije sramota da branis takve crkvenjake. za SPC bi bolje bilo da se ociste od njega i njemu slicnih zlikovaca, tj. pedofila itd.
Ти знаш шта је боље за православље?Ти?Подржаваш нарокамчину и смеће овог друшта,највећег криминалца и дупелисца западноевропских керова.... Smile а причаш о неком као криминалцу!Како те није срамота!?У ствари такви као ти немају осећај за срамоту!Гадите ми се...
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Front
Pa da budem iskrena i ti se meni gadis, i sramota me je sto sam sa ovih prostora kad vidim toliko zatucanih i zaostalih ljudi...

Recite jednu jedinu stvar koju je taj "vladika" uradio za dobro Srbije? Jednu? Obican kriminalac i nista vise...koliko samo prica kruzi o njemu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 13:53:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.