Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 07:18:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mafija može, vladika ne  (Pročitano 32593 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Citat
pun mi je kurac i jednih i drugih necu da slusam crkven hor kao sti necu ni betovena necu da jedem projino brasno kao sto necu ni kavijar necu da se vozim u volovska kola a necu ni gradskim prevozom necu da se oblacim u mantije a necu ni frak i leptir masnu e to je paralela izmedju tebe i b92 kao da ste braca rodjena samo jedni teraju uz kurac al na levo a drugi na desno a niko ne govori o normalnom zivotu nego samo nesto serete i jedni i drugi i vise me nemoj molim te mesas sa b92!
Ја се мешам са б92???Ја сам рекао све то?АУ....на којим си ти дрогама синак? Smile
Предпостављам да си ти за техно журке које су препуне разноразним опијатима и дрогама...Не замерам, иди твој је избор!Али само немој да сереш и да пљујеш по осталим и да кењаш о неким по теби правим вредностима тј о вредностима које ти поштујеш...
Citat
ko si ti da pljujes po ljudima koji umaju para i snasli su se
Па да у праву си,мафијаши су паметни људи,снашли су се,треба их поштовати,нема везе што продају гудру омалдини и загађују нам околину и уништавају нам животе! Smile
Citat
a zasto je onda naslov teme mafija moze a vladika ne jesi mozda video kad neko od njih svercuje gudru il kad udara reket?
Е па ако већ хоћеш да знам видео сам како се шверцују многе ствари!И то много пута!
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 17:47:55 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ime i prezime kad mi das ime i prezime nekog ko je prosvercovao sto kila kokaina i to si licno video svojim ocima i kako sad taj isti covek sedi sa milom u crnoj gori i vozi se a jahti onda ok ali znam da nisi i onda ovo mafijasi moze a vladika ne pije vodu jel nemozes da dokazes da i vladika nije mafijas!

e pa grdno se varas tehno zurke mrzim vise nego tebe i pre cu da odem u crkvu nego na tehno zurku i manje mi smeta ikona od tehno djeja ali zato popovanje i prodavanje morala i upravljenja mojim ziotom od strane popova i tebi slicnom vernicima me iritira najvise na svetu kao sto me iritira kad mi ona joca kaze da je pravi zivot dati sve bogu i ciniti sve samo da bog bude zadovoljan tako me i nervira kad mi tehno narkici kazu pravi zivot je sator ekstazi i udaranje glavom od zid uz svuke jako lepe muzike ja sam za realan zivot a nisam za budalenje bilo na jednu ili drugu stranu!

a kao sto ti reko jednom sam sa jednim popom iso na zvezda barselona neke 98 ako se ne varam i bio sam klinac i mogu da ti kazem da je iz petnjih zila u kojoj god se recenici neke pesme kaze kurac ili picka onako sa merak je izgovarao mislim da taj dan imao sluzbu pa mu nedostajalo i to je meni potpuno ok nemam nista protiv toga i taj pop se i razveo i imao svalerke itd ali on niko ne ispira mozak sa nekim glupostima vec zna se sta je dobro a sta ne a ovo ostalo je sve zivot i neki normalni tokovi zivota netreba da ubijes da silujes itd ali ostalo je sve ok i nije nikakav greh e sad sto je vama u zivotu sve greh i nemoral to je vas problem i sto bi ste da srbija lici na avganistan ali to necete da dozivite!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Citat
vladika nije mafijas!
Ти можеш да јесте?
Citat
e pa grdno se varas tehno zurke mrzim vise nego tebe
То само говори колико си ти добронамеран човек,тј да мрзиш сваког ко не мисли исто као ти...
Citat
ali zato popovanje i prodavanje morala i upravljenja mojim ziotom od strane popova
Да разумеш хришћанство и православље то сада не би говорио...
Citat
a kao sto ti reko jednom sam sa jednim popom iso na zvezda barselona neke 98 ako se ne varam i bio sam klinac i mogu da ti kazem da je iz petnjih zila u kojoj god se recenici neke pesme kaze kurac ili picka onako sa merak je izgovarao mislim da taj dan imao sluzbu pa mu nedostajalo
То иде на његову душу,ако је то истина и ти ту немаш шта да их осуђујеш,а кажем ти да такво понашање свештених лица има где да се пријави!
А да ли је тада свештеник био,ајде да кажемо у ''радној одећи''?Поп није монах,а мислим да ти разлику ту не видиш,а и не знаш разлику!
Citat
ispira mozak sa nekim glupostima
Smile То коме је испан мозак види се из твојих постова,кад пљувачина не престаје и видиш тј верујеш само оно што ти телевизија или истомишљеник представи као истину,а друга страна те не интересује!
Citat
sto bi ste da srbija lici na avganistan
Smile Браво,већу глупост нисам чуо!Ватикан поприлично управља Италијом,а видим и она личи на авганистан... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Јој па ти си тек упознао сркића!  Smile Smile Smile

Полако, почећеш и ти да га игноришеш!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Mafija=CrvenoCrnaKoalicija=Mantija=19 vek=Srbija=Koštunica.
Svi srećni Smile?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Mafija=CrvenoCrnaKoalicija=Mantija=19 vek=Srbija=Koštunica.
 Svi srećni Smile?
=ако немате ништа паметно да кажете немојте ни говорити,то се односи и на твој пост...
 Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 01:34:56 od JFront »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
=ако немате ништа паметно да кажете немојте ни говорити...

Пусти га, то му је дневна доза пљувања по Коштуници!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Ma dobar je srkich,jedino sto je folker...
Inace negde ima bas objektivne stavove...

Citat
=ако немате ништа паметно да кажете немојте ни говорити...

Пусти га, то му је дневна доза пљувања по Коштуници!  Smile
To uvek treba!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Filaret počinje štrajk gladju !!!

Vladika mileševski Filaret potvrdio je za "Press" da će u utorak započeti štrajk gladju ako mu crnogorska policija bude ponovo zabranila ulazak u Crnu Goru.

Ovaj vladika Srpske pravoslavne crkve kaže da je "čvrst je u nameri na Veliku Gospojinu, u utorak 28. avgusta tačno u 13 sati ponovo pokuša da udje u Crnu Goru na graničnom prelazu prelazu Ranča, izmedju Prijepolja i Pljevalja".

"Ukoliko me ponovo vrate sa granice, štrajkovaću gladju sve dok god me ne puste u moju eparhiju! Nemam nameru da popuštam! Poslednjih nekoliko dana nije bilo nikakvog pomaka, jer nisam dobio nikakve odgovore od crnogorskih vlasti.

Štrajkovaću u svom kombiju na graničnom prelazu dok god moji zahtevi ne budu ispunjeni", kaže vladika Filaret, kome je, praktično, polovina eparhije mileševske na teritoriji Crne Gore.

Vladika SPC je u pismu koje je pre nekoliko dana uputio crnogorskim vlastima, Sinodu SPC, Haškom tribunalu, kancelariji EU u Beogradu, najavio da je će 28. avgusta otići u pljevaljski manastir Dovolja u kanjonu Tare.

Filaret je posle dva neuspela pokušaja ulaska u Crnu Goru, zatražio i crnogorsko državljanstvo, ali dosad ga nije dobio. Ukoliko ga i dobije, moraće da se odrekne srpskog, jer u Crnoj Gori najverovatnije neće biti dozvoljeno dvojno državljanstvo.

Crna Gora ne dopušta vladici Filaretu da udje na njenu teritoriju jer poštuje preporuku Haškog tribunala, koji je zajedno sa Evropskom unijom sastavio listu onih koji pomažu skrivanje haških begunaca na kojoj se nalazi i ovaj vladika SPC.

Državni funkcioneri Crne Gore napominju da "sve dok vladika Filaret nalazi na ovoj listi, neće biti primljen na crnogorsku teritoriju".

Tako je jedina institucija koja može da ukine zabranu ulaska Filareta u Crnu Goru, Tribunal u Hagu. Portparol Tribunala Olga Kavran pozdravlja odluku Crne Gore da poštuje zabranu ulaska svim osobama koje se nalaze na listi pomagača haških begunaca.

"Reč je preporuci Saveta EU Crnoj Gori, kao i svim članicama Unije, kojom se nalaže da se osobama za koje se sumnja da pomažu haškim optuženicima, zabrani ulazak i prolaz kroz njihove teritorije.

Na ovom spisku ima 44 ljudi, medju kojima je i vladika Filaret, koji prema informacijama Tribunala pomažu haškim beguncima ili ozbiljno opstruiraju rad ovog suda. Mi pozdravljamo odluku Crne Gore što je da prihvatila ovu obavezu i nadamo se da će je do kraja ispuniti", kaže Kavran.

Ona nije mogla da kaže kakve bi i da li bi ikakve sankcije pretrpela Crna Gora ukoliko bi vladici Fileretu dozvolila ulaz na svoju teritoriju, kao ni kako bi glavna tužiteljka Karla del Ponte reagovala na takav dogadjaj.

Pojedini analitičari smatraju da je "crna lista" Haškog tribunala i Evropske unije poslužila Crnoj Gori samo kao povod za odluku da zabrani ulazak vladici Filaretu.

Prema njihovom mišljenju, pravi razlog ovakve odluke jeste pokušaj da se umanji uticaj Srpske pravoslavne crkve na teritoriji ove nezavisne države.

MONDO/Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Неколико странка најавило подршку Филарету

ПЉЕВЉА, 27. августа 2007. (Бета) - Пљеваљски одбори партија из некадашњег блока за заједничку државу са Србијом најавили су данас да ће се придружити епископу милешевском Филарету на граничном прелазу Ранче, уколико му не буде дозвољен улазак у Црну Гору.

Одбори Социјалистичке народне партије, Српске листе и Народне странке у заједничком саопштењу подсећају да је територија пљеваљске општине део милешевске епархије и да је апсурдно забранити владици да служи архијерејску службу међу верницима.

Епископ Филарет требало би, по највама организатора, сутра у манастиру Довоља код Пљеваља да служи свету литургију поводом славе тог храма, али му је раније у два наврата забрањен улаз у Црну Гору јер се његово име налази на списку особа које су помагачи хашких оптуженика.

Он је најавио да ће на том граничном прелазу штрајковати глађу уколико му 28. августа, на православни празник Велика Госпојина, не буде дозвољен улазак у Црну Гору.

Те странке су затражиле да се епископу Филарету омогући несметан улазак у Црну Гору.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 07:18:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.215 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.