Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi kineski milioneri potiskuju ruske tajkune  (Pročitano 11522 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Vidim, propali nacisto zbog te fabrike u ruskoj zoni  Smile

можеш да се зезаш колико хоћеш...опет си испао глупав Smile

Eno, propao i Fruktal 1991 zbog one Fabrike u Sremu  Smile
Problem je ovde tema. Govorimo o kineskim i ruskim milionerima u Londonu.
Dakle ne tako daleke proslosti oci tih istih su ubijali ljude, svoje sunarodnike, izazivali patnju bas zato sto je neko propovedao naku liberalnu ekonomiju, trziste itd. Ljudi su umirali u bedi, gladi, mukama, kao strani placenici i losi elementi. Da ti isti sada se trkaju ko ce da pije skuplji whisky.
Pa ruljo drugo ni ne zasluzujes, nego da ti se najebu majke gde god stignu.
Lance u kojima su ti zaorbili um,neka zamene pravim pravcatim lancima: ruljo u lance majku ti gladijatorsku.
Ja bi i to uveo rulji: borbe gladijatora.

Hebi ga, priznali su da nisu bili u pravu.  Smile
Inace, pre samo par decenija se borilo protiv prljavih, ruznih i zlih kapitalista, danas Srbi voze jahte po plavom Jadranu, jakuzi na palubi, a ima se i za privatne dzetove  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2011, 16:10:02 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Vidim, propali nacisto zbog te fabrike u ruskoj zoni  Smile

можеш да се зезаш колико хоћеш...опет си испао глупав Smile

Eno, propao i Fruktal 1991 zbog one Fabrike u Sremu  Smile
Problem je ovde tema. Govorimo o kineskim i ruskim milionerima u Londonu.
Dakle ne tako daleke proslosti oci tih istih su ubijali ljude, svoje sunarodnike, izazivali patnju bas zato sto je neko propovedao naku liberalnu ekonomiju, trziste itd. Ljudi su umirali u bedi, gladi, mukama, kao strani placenici i losi elementi. Da ti isti sada se trkaju ko ce da pije skuplji whisky.
Pa ruljo drugo ni ne zasluzujes, nego da ti se najebu majke gde god stignu.
Lance u kojima su ti zaorbili um,neka zamene pravim pravcatim lancima: ruljo u lance majku ti gladijatorsku.
Ja bi i to uveo rulji: borbe gladijatora.

Hebi ga, priznali su da nisu bili u pravu.  Smile
Inace, pre samo par decenija se borilo protiv prljavih, ruznih i zlih kapitalista, danas Srbi voze jahte po plavom Jadranu, jakuzi na palubi, a ima se i za privatne dzetove  Smile
Pa sve bi to bilo u redu da je zaradio. Ali bato njegov cale, deda ili ko vec je ubio i to svog sunarodnika, uzivao kao heroj zbog toga, a sada mu kopile vozi jahte i kaze za sebe: uspesan.
Dok su nasi matorci tapsali, podrzavali i divili se takvima.
Zamisli recimo Ruse sa 40 miliona pobijenih. Ili Kineze sa ne znam koliko, ali daleko vise.
Sada se postavlja osnovno pitanje: da li ova nova generacija (milionera, uspesnih) ima iole malo odgovornosti prema sopstvenoj naciji? Odgovor je NE.Te nacije propadaju, ma koliko gmazova ispisale.
Onda se cudis sto Jenki preziru takve. Smile Smile Smile
Da ne kazem da je Hitler bio vizionar i humanista.Hteo ljudski rod da oslobodi takvih, da ih provuce kroz odzak.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Hebi ga, to se zove inace kapitalizam, te jahte, dzetovi, pinkovi i sta ti ja znam jos a narod je to hteo, nise hteo "diktaturu proleterijata" pa pustimo narodu na volju
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Hebi ga, to se zove inace kapitalizam, te jahte, dzetovi, pinkovi i sta ti ja znam jos a narod je to hteo, nise hteo "diktaturu proleterijata" pa pustimo narodu na volju
I ja to kazem. Ruljo jebi se.I jos mrzi one kauboje. Pa svaka im cast, kad mu se ne svidja, covek izvadi kuburu i puca. Jebe mu se i za zakon i za sve redom ako si mu ucinio nepravdu. Ovde ga vodi ko ovca na klanje, baca u krecanu i pre sto ga rokne jos mu kaze: narodni si neprijatelj, nek crkne za tim saznanjem. Sa cu ti uzmem kucu, jebem zenu jer sam ja narodna vlast, veliki Srbin , Hrvat, balija ili mali Rus sta je vec u modi.
Onaj jenki, samo mu pridji na imanje, vec repetira vinchesterku i drekne: private, leti tintara.
Pandur kad pridje privatnom vlasnitvu u jednu ruku drzi nalog u drugu znacku i vice na sva usta, imam nalog, imam nalog. Jer se omane coveku da brani svoje, mozda je nagluv. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2011, 02:44:41 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.