Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:46:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mad Max: Fury Road (2014)  (Pročitano 40200 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Film je ne nabudžena već prenabudžena i reciklirana verzija Drumskog ratnika. Napisao sam đta mislim na prethodnim stranama, da se ne ponavljam.
  Nemam ništa protiv ako neko ovo voli, o ukusima ne raspravljam.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Није лош, али није ни толико добар колико је нахваљен. Чино ми се да су некако сцене борбе убрзане, нешто као и у оригиналним филмовима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mozes danas, ostavi za sutra...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1207
Zastava Stairway to heaven-Highway to hell
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Jesu, mislim da je to namerno uradio  Smile
Inace film sam gledao 2 puta u bioskopu u 3D-u i skroz je drugaciji dozivljaj nego kada se gleda na TV-u. Ovo je prvi put da je 3D, koji ne volim, bolji od 2D i da daje novu dimenziju filmu. Ipak je pravljen za biskop i za 3D i potpuno je drugacija atmosfera i efekti. Na TV-u izgleda mnogo sporije, ali sa druge strane moze se obratiti paznja na neke naizgled nebitne scene, na koje covek ne obrati paznju kada gleda prvi put, a koje dosta produbljuju pricu, koje ovako u principu i nema...
IP sačuvana
social share
De Gustibus Non Est Disputandum

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Slažem se da je Furiosa glavni lik, da je priča najjednostavnija koja može biti, da je ovo drugi deo sa većim budžetom i da Max ne može da sastavi 2 reči.  Smile Od mene malo veća ocena jer mislim da je akcija bolja od dosta novijih visokobudžetnih filmova a i muzika je dobra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
mob
Nokia 6630, valjda
Film je realno sranje...
osim shto je sharen... ovaj je neubedljiv kao max, 15 minuta bilo kog od prethodnih mad maxa ima vishe dubine i dublju prichu... ovo je na nivou tvajlajta...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Slažem se da je Furiosa glavni lik, da je priča najjednostavnija koja može biti, da je ovo drugi deo sa većim budžetom i da Max ne može da sastavi 2 reči.  Smile Od mene malo veća ocena jer mislim da je akcija bolja od dosta novijih visokobudžetnih filmova a i muzika je dobra.

Pogledala sam film na tvoju preporuku  Smile Smile (mislim da je bilo na temi poslednji film ili tako negde)

Kad se pojavio bile su one rasprave "feministicki film" i sl. Mislila sam "bwe Mad Max je to, koliko moze zenski lik da ga "ugrozi" " - kad ono. Filmcic je ok, i trebalo bi da se zove "Fury Road", znaci bez Max-a u nazivu. Tom Hardy je dobar glumac, tako da je ovde vidno bled zbog scenarija a ne zbog svoje umetnicke vestine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 03. Jun 2015, 22:34:31
  Posle loše ruske kopije sa torenta na net je procurila malo bolja gverzija za koju se pojavio i prevod. Boskopi su u gradu u kom živim odavno zatvoreni tako da mi je preostaje samo ovaj krš koji je poslužio svrsi.
  Željno sam očekivao ovaj nastavak pobesnelog Maksa koji je svoj sunovrat kao lik počeo u Drumskom ratniku. Srozao se totalno u trećem delu i to je možda bio razlog zašto je četvrti deo realizovan posle toliko godina. Mileru svaka čast, pokazao je da one dramurde i filmovi sa prasićima i pingvinima nisu ugasili onaj žar koji se u ovom slučaju razbuktao u pravi filmski požar. Ovo nisam očekivao od jednog starca, više od nekog klinca koji je naložen na akciju. I tu svaka sličnost prestaje sa kultnom triologijom jer ja, osim akcije u filmu od 27 000 kadrova i kaskadera koji su se žrtvovali kao da će završiti u Valhali koju ovde spominju, ne videh mnogo od starog serijala o Maksu. Ne kažem da se Hardi nije trudio ali nema on onu harizmu koju je dao Gibson ovoj ulozi. Film je tehnički doveden skoro do savršenstva ali ono što mu nedostaje je scenario koji se u prva dva dela sjedinio sa odličnom režijom i glumom.
  Verovatno ću reprizirati ovaj film kad se pojavi bolja kopija ali sumnjam da će biti kod mene toliko gledan, za tako nešto ostaju prva dva dela u kojim je Miler poštovao i formu i sadržaj .
  Maks čija je degradacija počela sa T.Tarner odlazi u istoriju, na njegovo mesto dolazi Furioza.

Mrzim da samog sebe citiram ali ko će da se vrati par stranica unazad da pročita šta je neko napisao.
  Ovaj Maks nema ni atmosferu ni priču koja bi ukratko mogla da se prepriča u jednoj prostoproširenoj rečenici. Maksa su uhvatili i fiksirali na vozilo koje juri cisternu sa odbeglom Furiozom i modelsicama, cisterni koja od tačke a ide do tačke b i nazad ali ovaj put sa Maksom u svojstvu saveznika iz nužde.
  Nisam gledao film u bioskopu jer bioskopa nema, rešriziraću ovo možda u društvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Iskreno, procitao sam taj deo sa feminizmom pre gledanja filma ali mi nije "boo oci" osim cinjenice da je Max sporedni lik a da ispada da je Furiosa glavni jer se sve vrti oko nje i njenog lika. Vise mi smeta sto je prica skoro nepostojeca a sami likovi nedovoljno razvijeni da bi se nesto potresao oko njih jer realno, tesko da bi iko plakao cak i za Furiosom(koja ispada i najrazvijeniji lik ovde) da je umrla posle one povrede osim onih sto svrsavaju na Sarliz a kamoli za bilo kojim drugim likom. Sa negativcima je tek posebna prica pa ispada da treba da bude neki ultra negativac jer izgleda kao najgrdji mutant, nosi masku i nesto se dere. Eto, likovi pobegnu, jure neku Oazu, ne nadju je onakvom kakvom su je zamisljali i vracaju se nazad kao neki pobednici iako bi realno trebali da budu svi pobijeni cim zakorace nazad. Ubacis bezlicnu akciju(doduse dobru) izmedju i eto ti ceo film.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2015, 21:35:39 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  To je uglavnom to. Scenario je pun rupa (jedna je i kraj koji si opisao) koje su popunjene prenabudženom akcijom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
mob
Nokia 6630, valjda
Najbolje u celom filmu je sharliz...  Smile

A mad maxsa je mogao da glumi i krompir... ili kijanu rivs...

Najbolje odradjeni lik sa moralnom dilemom i preispitivanjem svog sistema vrednosti je nux. Ostali su zaista providni, bledi, pricha se ne bi promenila i da je neki drugi lik u pitanju, konce priche zapravo drzi nux. On odluchuje da sa maxom podje u poteru, on odluchuje da uduvavanjem benzina u turbinu doda snagu kamionu, on popravlja motor na kamionu, he gets the girl, on spasava kamion iz blata, on na kraju svojom zrtvom pomaze vishem cilju... dakle nux je noseci lik, oko nuxa se vrte svi kljuchni momenti u prichi...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:46:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.